Intro

Hoe kan ik geld afhalen van 1xBet zonder paspoort?

Двухфакторная авторизация 1хБет
Een van de meest gestelde vragen onder 1xBet gebruikers is “Kan ik geld opnemen van mijn account zonder paspoort?” In ons artikel over het registreren van minderjarige spelers bij 1xBet, hebben we dit onderwerp gedeeltelijk aangestipt. We hebben echter besloten om er een aparte publicatie van te maken en het uit te breiden met indirecte vragen van de gebruikers van het kantoor.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Is het mogelijk om spelers bij 1xBet te registreren zonder paspoort?

Volgens de regels van de gokgemeenschap zijn weddenschappen en gokken voor personen onder de 18 jaar verboden. Dit is te wijten aan de hogere risico’s bij jongeren om “verslaafd” te raken aan gokvermaak. Uit een studie van de Universiteit van Oost-Londen (Engeland) onder gokkers tussen 18 en 45 jaar bleek dat er 20% meer kans is om een fervente gokker te worden onder degenen die eerder gebruik hebben gemaakt van de Nationale Loterij (in Engeland kun je pas vanaf 16 jaar loten kopen). Bovendien ontwikkelt gokverslaving, de zogenaamde ludomanie, zich sneller bij jongeren. Daarom verbieden de autoriteiten van veel landen minderjarige gokkers om gebruik te maken van gokgerelateerde diensten. Dit geldt ook voor gokplatforms die legaal opereren, zoals bijvoorbeeld 1xBet.

Om terug te komen op de vraag in de titel: minderjarige gokkers kunnen een account aanmaken op de website van 1xbet. Het is voldoende om een van de snelle registratie opties te kiezen. Verificatie van de rekening is echter een verplicht criterium voor uitbetaling. Bij het beschrijven van problemen bij het opnemen van geld van 1xbet, herinnerden wij ons de profielverificatie. Dit is niets anders dan het verstrekken door spelers van hun paspoortgegevens aan de bookmaker. Tegelijkertijd kan het kantoor om de documenten vragen op het moment van het storten van geld op de rekening of later, tijdens de opname. Er is echter geen mogelijkheid om deze stap over te slaan.

Als een 1xBet gebruiker jonger is dan 18 (en geen documenten kan overleggen), zal zijn profiel worden bevroren tot hij meerderjarig is. Gestort geld zal ook worden bevroren.

Hoe geld opnemen bij 1xbet als je nog geen 18 bent?

Minderjarige spelers, die een profiel hebben aangemaakt op de website van de bookmaker 1xbet, kunnen proberen om de beperking op het gebruik van de diensten van het kantoor te omzeilen. Om dit te doen, kun je:

  • Zorg voor de documenten van je geliefde en voer transacties uit in hun naam.
  • Koop een geregistreerde en geverifieerde rekening van een vreemde. U kunt veel van dergelijke aanbiedingen op weddenschappen en gaming forums vinden.

Echter, alle methoden brengen risico’s met zich mee. Ten eerste controleert het kantoor de IP-adressen van waaruit de speler inlogt. Als de locatie verandert, kan de bookmaker vragen om extra bevestiging van de verhuizing of kopieën van persoonlijke documenten. Ten tweede kunnen er bij geldopnames problemen ontstaan doordat de gegevens van de afzender en de ontvanger niet overeenstemmen. Geld overmaken naar de persoonlijke rekening van een naaste, laat staan van een vreemde, is dan weer geen goed idee. Bovendien zal, als fraude wordt ontdekt, de rekening van de speler worden geblokkeerd zonder mogelijkheid tot terugvordering.

1хБет - двухфакторная авторизация

Hoe geld opnemen van 1xbet zonder SMS?

Bookmakerskantoor 1xbet geeft om de veiligheid van de site. Om de fondsen van spelers te beschermen, raadt het bedrijf het gebruik van tweestapsverificatie ten zeerste aan. Bij het verbinden van waarschuwingen om geld op te nemen van de gokrekening, zal de operatie niet succesvol zijn zonder het invoeren van de code. Dus, het hacken van de rekening van een gokker garandeert niet dat de aanvaller zijn fondsen zal ontvangen. Let op: de code komt in de Authentificator app, die beschikbaar is op Google Play of AppStore.

Voorheen werd het wachtwoord met de code in de vorm van een SMS naar het telefoonnummer gestuurd. Nu, om geld op te nemen van 1xbet, hoef je geen SMS te sturen. Je kunt hiervoor Authentificator van Google gebruiken. En als een speler extra verificatie wil weigeren bij het overmaken van geld, dan moet je de betreffende optie uitzetten. Je kunt dit doen in je persoonlijke kastje, in de sectie “Beveiliging”. Let op: 2-factor autorisatie is standaard uitgeschakeld.

Relevant nieuws