Intro

Hoe kan ik de 1xBet blokkering omzeilen?

Почему не работает сайт 1xbet
Gebruikers van 1xBet kunnen te maken krijgen met blokkering van de website door lokale internet providers. Problemen met de toegang tot de website van 1xBet doen zich in verschillende landen voor en hebben te maken met de eigenaardigheden van de bookmaker. Laten we het in meer detail hebben over de redenen voor het blokkeren van het gokportaal en wat te doen als de site van 1xBet niet werkt.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Waarom werkt de website van 1xBet niet?

Bookmakerskantoor 1xbet lanceerde zijn website in 2011. Het portaal kreeg een vergunning van de Curaçao Gambling Commission om te opereren. Omdat het offshore is, worden vergunningen niet geaccepteerd door veel staten waar bookmakers en casino’s legaal zijn. Sommige landen blokkeren actief buitenlandse gokportalen die geen lokale vergunning hebben.

Aangezien bookmaker 1xBet geen plannen heeft om lokale markten te betreden en grondkantoren te openen, wordt de site vaak op de zwarte lijst gezet door internet service providers. Dit is niet moeilijk te controleren. Als een speler de website van 1xBet niet open kan krijgen, moet je kijken of er problemen zijn met de blokkering.

In welke landen kan ik niet op de website van 1xBet komen?

In het laatste decennium heeft de groei van online weddenschappen een negatieve invloed gehad op de werking van online bookmakers. In veel landen waar de activiteiten van bookmakers legaal zijn of waar de autoriteiten neutraal staan tegenover online weddenschappen, zijn er beperkingen op de exploitatie van gokbedrijven. Dit heeft gevolgen voor de werking van de wedkantoren, aangezien de toegang tot hun websites beperkt of geblokkeerd is.

Ook gebruikers van 1xBet worden geconfronteerd met het probleem dat zij geen toegang hebben tot de website van 1xBet. Volgens de fora konden spelers in 2021 niet altijd met succes toegang krijgen tot het portaal van de bookmaker in Oostenrijk, België, Belarus, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Iran, Italië, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Hongarije, Oekraïne, de VS, enz. Het totaal aantal landen dat problemen ondervindt om toegang te krijgen tot de website van 1xbet is 60+.

Блокировка 1хБет Роскомнадзором

Het is vermeldenswaard dat 1xbet de site niet alleen als gevolg van beperkingen door de lokale autoriteiten. In sommige landen, de bookmaker zelf beperkt de werking van de bron. Dan zal de toegang tot de officiële pagina worden gedaan (geen server foutmelding). Er verschijnt echter wel een bericht op de pagina: “De website werkt tijdelijk niet in uw land”. In dit geval kan de gebruiker proberen de proxy te wijzigen en verbinding te maken vanaf een IP-adres in een ander land. Het is echter de moeite waard om bij de support te controleren of het mogelijk is om de documenten te bevestigen die zijn afgegeven door de autoriteiten van het land waar het bedrijf tijdelijk niet actief is.

Kan niet inloggen bij 1xbet: hoe bepaal je de reden?

In de vorige paragrafen hebben we geprobeerd de redenen te achterhalen waarom een speler niet kan inloggen bij 1xbet. Het portaal is geblokkeerd door:

 • Lokale autoriteiten verbieden alle soorten gokken en internationale portals die geblokkeerd zijn door de internet service providers van het land.
 • Het verbieden van internationale bookmakers die niet beschikken over lokale licenties. Het blokkeren wordt uitgevoerd via internet service providers.
 • Het blokkeren van de toegang van 1xBet tot het portaal op lokale markten, waar het minder geïnteresseerd in is, of problemen heeft met de Curaçaose licentie.

Om de reden te bepalen waarom gebruikers verzoeken schrijven “Ik kan niet inloggen bij 1xBet”, moet je naar de officiële website 1xbet.com gaan en de functionaliteit ervan controleren:

 • Als het laden van de site lang duurt en de site niet opent (er is alleen een wit scherm zichtbaar), dan is het de moeite waard om te proberen in te loggen via een proxy. Als u een ander IP-adres gebruikt, is het de moeite waard om in de media te zoeken naar informatie over de blokkering van het portaal in het land.
 • Als je de foutmelding “No connection to server” krijgt bij het benaderen van de site, dan is de site geblokkeerd door de lokale ISP’s. Je moet ook lezen over de vermelding van de site in de blokkerende database.
 • Als de website opent, maar er een bericht verschijnt dat het 1xBet portaal niet werkt in het land waar de speler woont, dan heeft het kantoor zich niet op de lokale markt begeven. In dat geval kunt u proberen contact op te nemen met het ondersteuningsteam van de bookmaker en de details op te helderen.

Hoe in te loggen op 1xBet als het geblokkeerd is, wordt uitgelegd in de volgende sectie.

Не заходит на 1хБет

Wat moet ik doen als ik niet kan inloggen bij 1xBet?

Als je niet op de website van 1xBet kunt komen, zijn er problemen met de server of de toegang daartoe. Je kunt dit zien aan de foutmelding die je in je browser ziet. Als het de standaard “Failed to connect to 1xbet.com server” venster of 403 foutmelding is, dan wordt je waarschijnlijk geblokkeerd. In het geval van de foutmelding 5xx, kunnen er problemen zijn met de server. Dit is echter uiterst zeldzaam.

Nadat je de reden hebt vastgesteld waarom het niet mogelijk is om in te loggen op de website van 1XBet, kun je op zoek gaan naar een oplossing. Er zijn verschillende eenvoudige manieren om een geblokkeerde 1xBet te omzeilen:

 • Gebruik 1xBet spiegelservers. Dit zijn kopieën van de website onder een ander domein, zoals we op de website hebben geschreven.
 • Apps voor mobiele telefoon, tablet en PC. De bookmaker ondersteunt apps voor Android en iOS.
 • 1xBet’s eigen browser voor Mac OS of Opera gebruikers.
 • VPN software voor PC of widgets voor browsers met IP en verbindingspunt wisseling.
 • Telegram bot gebruiken voor weddenschappen.

De keuze van de manier om de 1xBet portaal blokkering te omzeilen hangt af van de wensen van de gokker. Naar onze mening is elk van de opties om de website van 1xBet binnen te komen effectief.

Meer vragen over het onderwerp blokkering 1xBet

🗺️ In welk land is 1xBet beschikbaar?

Bookmaker 1xBet biedt zijn diensten online aan en accepteert gebruikers uit alle landen ter wereld. Lokale overheden kunnen echter de toegang tot de website blokkeren. Daarom is toegang tot het portaal toegestaan in meer dan 40 landen: de meeste landen in Europa, Canada, Mexico, Australië, Indonesië, Nigeria, Senegal, enz.

❓ Wat is er mis met 1xBet?

Een dergelijke vraag doet zich voor wanneer de site niet beschikbaar is voor de speler. In dit geval is het noodzakelijk om uit te zoeken wat de oorzaak is dat de gokker niet kan inloggen op 1xBet. Als het een server probleem is, is het de moeite waard om te wachten tot het opgelost is door de specialisten van het bedrijf. En als het de blokkering van de site van 1xBet is – gebruik de oplossingen voorgesteld in het artikel.

⛔ Waarom is 1xBet geblokkeerd?

De belangrijkste reden waarom 1xBet geblokkeerd is, is omdat er geen nationale vergunning is om online weddenschappen te accepteren. Ook zijn er nog steeds veel staten in de wereld waar gokbedrijven verboden zijn. Daarom past de werking van het gokportaal niet in de lokale wetgeving.

Relevant nieuws