Intro

Hoe geld opnemen van 1xBet: beschikbare methodes

Вывести средства 1хБет
Spelers, die hun eerste winst hebben ontvangen of een deel van hun bankroll hebben uitgegeven, kunnen geld opnemen naar hun persoonlijke account. De bookmaker biedt gebruikers hiervoor verschillende betaaldiensten aan. Spelers hebben echter nog steeds veel vragen met betrekking tot het opnemen van geld van 1xbet. We zullen ze in het artikel beantwoorden.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Hoe geld opnemen van 1xbet: beschikbare opties

Op de website van de bookmaker vind je het onderdeel “Betalingen”, waar je informatie kunt vinden over hoe je geld kunt storten en opnemen bij 1xbet. De pagina is zo georganiseerd dat gebruikers de mogelijkheid hebben om informatie te bekijken over individueel geselecteerde landen en in termen van stortingen en opnames.

Opgemerkt moet worden dat het aantal betaaldiensten afhankelijk is van het land waar de speler woont. Gemiddeld hebben spelers meer dan 30 opties om geld te storten en op te nemen:

  • Overschrijvingen via betaalkaarten.
  • Geld overmaken naar een bankrekening (voor sommige landen).
  • Elektronische portemonnees.
  • Betalingssystemen.
  • Cryptocurrencies.

Om geld op te nemen van 1xbet, moet de speler de dienst van interesse kiezen, de details van het betaalinstrument invoeren en de bewerking bevestigen. Daarna wordt de betaling ter verificatie doorgestuurd, wat volgens de reglementen enkele uren tot een dag kan duren. Als er geen vragen zijn, wordt het geld overgemaakt naar de opgegeven persoonlijke rekening.

Личный кабинет 1xБет - Вывести средства

Hoe kan ik geld van 1xBet naar mijn kaart overmaken?

Om geld naar een bankkaart over te maken, moet een speler naar de rubriek “Geld opnemen van rekening” (persoonlijk kabinet) gaan en een kaart van het gewenste betalingssysteem selecteren. De universele oplossing is Visa en MasterCard. In sommige landen zijn echter ook overschrijvingen naar Maestro- of Mir-kaarten beschikbaar. De laatste optie zal relevant zijn voor gokkers uit Rusland, die de Mir kaart gebruiken om geld te storten en op te nemen bij 1xbet.

Nadat je op het hologram van het betalingssysteem hebt geklikt, moet je de over te maken bedragen specificeren en het kaartnummer invoeren. Na het versturen van het verzoek, het controleren van de herkomst van het geld en het gebruik ervan op het platform, zal de speler het gespecificeerde bedrag op zijn persoonlijke rekening ontvangen.

We willen de aandacht vestigen op het feit dat alle uitgevende banken samenwerken met de betalingssystemen. Daarom zullen gebruikers geen problemen hebben met de opname van geld dat beschikbaar is bij 1xbet naar Sberbank (Rusland), Privatbank (Oekraïne), enz.

1xbet: hoe geld opnemen naar e-wallets?

Zoals eerder vermeld, biedt bookmaker 1xbet de mogelijkheid om overboekingen te doen naar e-wallets zoals Skrill en Jeton Wallet. Dit is een vrij populaire tool, door de privacy en de snelheid van overschrijvingen.

Echter, het jaar 2021 bracht teleurstelling voor wedders die gebruik maakten van Qiwi (Qiwi) en Yandex.Money (YMoneu) wallets. De Russische Centrale Bank heeft een audit van financiële bedrijven afgerond en veel onregelmatigheden bij internationale overmakingstransacties gevonden. Aangezien de activiteiten van gokinstellingen in Rusland niet beschikbaar zijn, heeft samenwerking met 1xbet consequenties voor Russische bedrijven. Grote boetes die werden opgelegd aan bedrijven die Qiwi en Yandex.Money beheren, hebben ertoe geleid dat deze e-wallets van de website van de bookmaker zijn verdwenen. Dus de populaire vragen “Hoe geld opnemen van 1xBet naar Yandex.Money?” of “Hoe geld overmaken van 1xBet naar Qiwi” hebben hetzelfde antwoord: “Nog niet”. De ondersteuning van het kantoor van de bookmaker antwoordt dat het een technisch probleem is. Het is echter allemaal te wijten aan boetes van de Centrale Bank van Rusland en een strengere financiële controle in het land.

1хБет сколько выводится платеж

Hoe kan ik geld opnemen van 1xBet via mijn telefoon?

Het aantal gebruikers dat gebruik maakt van de mobiele apps van 1xbet groeit voortdurend. Het is dan ook niet verwonderlijk dat spelers vragen hebben over het gebruik van de telefoon voor accounttransacties. Echter, dankzij de gebruiksvriendelijke interface van de 1xBet mobiele app, zal het niet moeilijk zijn om dit te doen. Bovendien is de software snel, dus de speler zal niet veel meer tijd kwijt zijn dan wanneer hij de webversie van het gokportaal gebruikt.

Als de speler geautoriseerd is, moet u naar “Betalingen” – “Opnemen van rekening” gaan en het gewenste betaalmiddel selecteren. Daarna moet men het over te maken bedrag en de kaart/rekening details specificeren. Na controle zal het geld worden bijgeschreven op het geselecteerde betaalmiddel volgens de voorschriften.

Hoe kan ik geld van 1xBet naar andere rekeningen overmaken?

Bookmakerskantoor 1xBet is sinds 2012 actief op de online weddenschappenmarkt. Gedurende deze tijd is het bedrijf erin geslaagd om waardevolle ervaring op te doen om fraudeurs met succes te bestrijden en haar gebruikers te beschermen tegen het verliezen van geld. Daarom gebruikt de bookmaker in zijn werk een duidelijk algoritme van acties, waaronder het opnemen van geld van 1xBet.

Volgens de regels van het bedrijf, kunnen spelers de betaling van fondsen alleen via het betaalinstrument van waaruit de storting werd gemaakt. Bijvoorbeeld, als een bankkaart werd gebruikt om een storting te doen, kan de winst ook alleen op die kaart worden opgenomen. De gokker kan geen andere kaart toevoegen of een andere betaalmethode specificeren. Er is geen dergelijke functionaliteit op de website.
Вывод средств 1хБет на карту Hoe zit het met gebruikers die verschillende betaalinstrumenten gebruiken om een storting te doen? In dat geval staat bookmaker 1xBet toe om geld op te nemen naar elk van de betaaldiensten in het equivalent van een storting. In dit geval kan de speler al zijn winsten overmaken naar de laatst gebruikte betaalmethode.

De gebruiker kan de details voor het opnemen van geld van 1xbet dus niet wijzigen. Voor een gedetailleerde uitleg van de beperkingen, moet je contact opnemen met de ondersteunende vertegenwoordigers van de bookmaker, die een antwoord zullen geven uit de officiële regels van het bedrijf.

Veel voorkomende vragen over geldopnames bij 1xBet

💳 Welke uitbetalingsmethodes ondersteunt 1xBet?

1xBet gebruikers kunnen geld opnemen met bankkaarten, bankrekeningen (niet beschikbaar in alle landen), e-wallets, betalingssystemen en via cryptocurrency. Het totale aantal betaalinstrumenten varieert per land, maar bedraagt vaak meer dan 30 diensten.

📜 Wat heb ik nodig om geld op te nemen bij 1xBet?

De gebruiker moet het gestorte geld inzetten op sport, cybersport (minimum odds van 1.1) of in games. Bovendien moet het profiel worden geverifieerd door het verstrekken van een paspoort. Daarna kan de gokker het geld opnemen op zijn persoonlijke rekening.

wat moet ik doen als ik geen geld kan opnemen bij 1xBet?

In het geval van technische fouten van de dienst, wacht enige tijd en herhaal de handeling. Als dit niet helpt, neem dan contact op met de klantenservice om de reden te achterhalen. Meer details over de situaties met opname beperkingen van 1xBet worden besproken in een apart artikel op onze website.

Relevant nieuws