Intro

Hoe gebruik ik 1xBet?

Как пользоваться сайтом 1xBet
Bezoekers van 1xBet die nog niet eerder online een weddenschap hebben geplaatst, kunnen moeite hebben met het gebruik ervan. Dit is niet zozeer te wijten aan de ongemakkelijke interface (het ontwerp is ontworpen volgens de laatste trends op het gebied van gokken), maar meer aan onervarenheid. Dus in het stuk van vandaag zullen we antwoorden hoe 1xBet te gebruiken voor beginnende gokkers.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Hoe gebruik je 1xBet?

Bookmaker 1xBet biedt sinds 2011 online diensten aan. Het portaal is ontwikkeld door de toonaangevende webstudio op de markt. Dit heeft het kantoor in staat gesteld om positieve feedback over het portaal te krijgen van gokkers en het aantal spelers constant te laten groeien. Voor nieuwkomers kan de website van 1xBet echter ingewikkeld lijken: verschillende secties met honderden evenementen en spellen, veel functies om weddenschappen te analyseren en te plaatsen. In feite is het mogelijk om snel de opties van het gokportaal onder de knie te krijgen. Hier zijn enkele eenvoudige tips over hoe de 1xBet website te gebruiken:

  • Maak jezelf vertrouwd met de secties van de site. Een beginnende speler moet zich vertrouwd maken met het aanbod van de bookmaker. Het portaal heeft pagina’s met pre-match en live weddenschappen (sport, cybersport, niet-sport evenementen), gokken (roulette, poker, slots), bingo, TV-spellen, etc.
  • Maakuzelfvertrouwdmet de functionaliteit. Zodra de gokker heeft besloten om te wedden of te spelen, kunt u zich vertrouwd maken met de tools. De bookmaker biedt vele functies voor het analyseren van evenementen, het plaatsen van weddenschappen en het spelen van spelletjes.
  • Lees de regels. De rubriek “Regels” bevat nuttige informatie over de bookmaker en zijn diensten. Hier kan een speler antwoorden vinden op vele vragen.
  • Neem contact op met de klantenservice. Als een speler vragen heeft, kunnen deze snel worden opgelost door te schrijven naar of te bellen met de 24 uur per dag beschikbare ondersteuningsdienst. Hulp is gratis.
  • Volgeen cursus voor beginners. Wij raden u aan onze Wedschool te lezen, waar u meer te weten komt over de eigenaardigheden van bookmakers en de subtiliteiten van sportweddenschappen.

1xBet: hoe gebruik je de goksite?

De vraag hoe de goksite van 1xBet te gebruiken is vergelijkbaar met de vorige. Vooral omdat het bedrijf zijn diensten uitsluitend via zijn website aanbiedt. Om gebruik te kunnen maken van de diensten van 1xBet moet een speler zich eerst vertrouwd maken met de bijzonderheden van het portaal. Wanneer een gokker leert hoe hij snel de opties van zijn interesse kan vinden en weddenschappen kan plaatsen/spelen, zullen alle vragen over het werk van de bookmaker verdwijnen. Om dit te doen, raden wij aan de hierboven beschreven tips te volgen.

Hoe gebruik je 1xBet als je nog geen 18 bent?

1xBet Bookmaker levert zijn diensten volgens de internationale gokregels. Zo moeten nieuwkomers, bij het aanmaken van hun speelaccount, een identiteitscontrole ondergaan. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat minderjarigen kunnen gokken. Desondanks vragen nieuwelingen zich af hoe ze 1xBet kunnen gebruiken als ze jonger zijn dan 18 jaar. We hebben daar een uitgebreid antwoord op gegeven in het artikel over registreren bij 1xBet zonder paspoort.

Om te voorkomen dat we het eerder genoemde artikel herhalen, laten we het erop houden dat spelers een account kunnen aanmaken en geld kunnen storten zonder een paspoort te hoeven overleggen. Echter, om de winsten op je persoonlijke rekening te krijgen, moet je je profiel verifiëren. Het omzeilen van de verificatie is praktisch onrealistisch. Daarom zullen spelers de 1xBet website niet volledig kunnen gebruiken als ze jonger zijn dan 18 jaar.

Relevant nieuws