Intro

Hoe annuleer en verwijder ik een weddenschap bij 1xBet?

История ставок 1хБет
Om de perfecte weddenschap te plaatsen moet een speler wedden als een job beschouwen. Het is niet alleen belangrijk om een interessante gebeurtenis te kiezen, maar ook om te analyseren hoe groot de kans is dat de uitkomst positief zal zijn. Niemand kan echter van tevoren weten hoe een sportevenement zal verlopen. Daarom is verliezen onvermijdelijk. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel spelers geïnteresseerd zijn in hoe ze een weddenschap op 1xbet kunnen annuleren en verwijderen. Dit is wat het artikel zal bespreken.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

1xBet: hoe kan ik mijn weddenschappen bekijken?

Bij het toevoegen van evenementen aan de voorspellingsronde, opent zich aan de rechterkant van het scherm een menu om een weddenschap te plaatsen. Zodra de gebruiker de weddenschap heeft aangepast (het bedrag gespecificeerd, het type weddenschap geselecteerd, enz.) en geplaatst, verdwijnt de informatie van het paneel. Daarom vragen nieuwelingen vaak: “Hoe kan ik mijn weddenschappen in 1xBet bekijken?” Dit is een zeer eenvoudige procedure die een paar stappen vereist:

  1. Log in op je persoonlijke kastje (als de speler niet is ingelogd).
  2. Ga naar de rubriek “Inzetgeschiedenis”.
  3. Vind in de tabel informatie over alle weddenschappen, die op de site 1xbet werden geplaatst.

Als de gebruiker veel weddenschappen afsluit, kunnen extra filters worden gebruikt. De gokker kan weddenschappen sorteren op categorie (“Lijn” of “Live”), status (“Berekend”, “Niet berekend”), afwikkelingstijd, type (enkel, express, etc.), inzetgrootte, winkansen. Dankzij deze handige hulpmiddelen kunnen spelers een bepaalde weddenschap gemakkelijk terugvinden in de weddenschapgeschiedenis van 1xbet.

Hoe annuleer ik een 1xBet weddenschap?

Na het plaatsen van een weddenschap, kan het nodig zijn om deze te annuleren. Er zijn verschillende redenen die gebruikers ertoe aanzetten hun weddenschap te annuleren:

  1. Fouten bij het plaatsen van een weddenschap. Een gebruiker kan de verkeerde uitkomst selecteren, het verkeerde geldbedrag opgeven of een weddenschap plaatsen wanneer de winkansen al lager zijn geworden.
  2. De kans om een weddenschap te verliezen is toegenomen. Bij de analyse van de wedstrijd werd gerekend op één uitkomst. Maar de opkomst van gegevens over blessures, wijzigingen in de opstelling, weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de prestatie van een sporter of team.
  3. Behoefte aan geld. De noodzaak om de fondsen te gebruiken voor een weddenschap met een hogere prioriteit is ontstaan voor de gokker.

Welke van de genoemde redenen zich ook voordoet, een gebruiker wil een 1xbet weddenschap annuleren met zo min mogelijk geldverlies. Echter, het is praktisch onmogelijk om dit te doen. Natuurlijk kunnen spelers contact opnemen met de support service en vragen om de weddenschap te annuleren, klagend over de fout in de formatie. Echter, de bookmaker is geen liefdadigheidsinstelling. Daarom is de kans dat je op deze manier je weddenschap terugkrijgt zeer klein.

1хБет - продажа ставки

Daarom blijven er voor spelers alternatieve manieren over om een weddenschap te annuleren bij 1xBet:

  • 1xBet’s “Verkoop Inzet” optie*. Deze service is beschikbaar voor gebruikers na het plaatsen van een weddenschap. Dankzij de optie kan de speler een deel van het geld teruggeven door de bookmaker een transactievergoeding te betalen in de vorm van het verschil tussen het oorspronkelijke bedrag en het aangeboden bedrag.
  • De optie “Weddenschapsverzekering “*. De speler kan het geld geheel of gedeeltelijk terugbetalen als hij de weddenschap verliest. De commissie voor het gebruik van de dienst moet echter aan het begin worden betaald.
  • Vergoeding voor een foutieve inzet. Het gebruik van extra inzetten, om een mogelijk verliezende inzet te dekken. Bijvoorbeeld, als een speler een fout heeft gemaakt en heeft ingezet op totaal minder (TM), maar van plan was in te zetten op totaal meer (TB) en hij zeker is van het resultaat, kan hij nog een keer inzetten – TB met een groter bedrag. In dit geval zal de speler de verloren inzet dekken en nog steeds een kleine winst maken. Wanneer hij een TB verliest en een TM wint, zal het verlies ook minimaal zijn, minder dan wanneer hij een inzet verliest.

*Details over de verkoop van weddenschappen en de verzekeringspremie zijn te vinden in eerdere artikelen op de website.

Hoe verwijder ik een 1xbet weddenschap uit de geschiedenis?

Zoals eerder vermeld, is de geschiedenis van alle weddenschappen te vinden in de sectie weddenschapgeschiedenis. Deze is beschikbaar in het persoonlijke kabinet van de speler. Hier kan de gebruiker het gewenste datumbereik selecteren en alle weddenschappen bekijken. Bovendien is er een knop “Verwijderen”. Als deze wordt aangeklikt, verschijnt er een bericht dat de gebruiker informeert dat de 1xbet weddenschappen voor een bepaalde periode zijn verwijderd. Als de gebruiker akkoord gaat, zal de geschiedenis worden gewist.

In sommige gevallen kan het gebeuren dat een gebruiker per ongeluk bets op 1xBet verwijdert. Om de geschiedenis te herstellen, kunt u contact opnemen met support of de volledige afrekening per e-mail opvragen. De laatste methode zal 100% werken.

Wat gebeurt er als ik een weddenschap op 1xBet verwijder?

Onder nieuwe gokkers hoor je vaak de vraag hoe je een weddenschap op 1xbet kunt verwijderen? In dit geval kunnen spelers de annulering van de weddenschap impliceren. We hebben hierboven geschreven over de bijzonderheden van het annuleren van een weddenschap, dus we zullen ze niet herhalen.

Daarnaast zijn spelers ook geïnteresseerd of er beperkingen kunnen zijn bij het permanent verwijderen van weddenschappen bij 1xbet? Onze ervaring is dat dit niet het geval zou moeten zijn. Het bookmakerskantoor kan alleen sancties opleggen aan spelers in gevallen waar er sprake is van duidelijke overtredingen van de regels. Bijvoorbeeld, er is een nep weddenschap gebruikt. Als de software dergelijke fraude ontdekt, zal de weddenschap worden bevroren en de gokker zal geen uitbetaling op zijn rekening ontvangen. In dit geval is het nodig om contact op te nemen met de ondersteuningsdienst en soms arbitrage voor een terugbetaling. Daarom raden wij u aan om de regels voor het gebruik van de site van het wedbedrijf 1xBet te lezen.

Relevant nieuws