Intro

Hoe 1xBet: advertenties op computer en browser te verwijderen

1хБет регистрация вирус
Wedkantoor 1xBet wordt vertrouwd door honderdduizenden gokkers wereldwijd. Dit resultaat heeft het bedrijf kunnen bereiken dankzij fatsoenlijke merkpromotiemethoden. Sommige gebruikers (niet altijd gebruikers van bookmakers) kunnen echter te maken krijgen met de verschijning van 1xBet advertenties op hun computer, voornamelijk in de browser. Dergelijke advertenties van de bookmaker 1xBet irriteren dan ook en veroorzaken negatieve emoties bij PC gebruikers. Dit artikel zal je vertellen hoe pop-ups verschijnen en hoe je advertenties kunt verwijderen uit je browser en computer.

Logo 1xbet
100% bonus tot 100 EUR

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Hoe verschijnen advertenties voor 1xBet op uw computer?

Er zijn veel vragen op het internet over hoe je 1xBet advertenties van je computer kunt verwijderen. Zoals reeds in de inleiding vermeld, maakt de bookmaker geen gebruik van agressieve marketingmethoden. Het is dan ook niet zijn handwerk. Wie promoot het merk dan door het verspreiden van vervelende advertenties en kwaadaardige scripts? Als je naar de inhoud van de pop-up banners kijkt, zie je misschien een aanbod om op een link te klikken en je te registreren voor een bonus. Er kunnen ook algemene voordelen van 1xBet bookmaker zijn. Echter, in beide gevallen zal er een speciale code in de URL staan wanneer je op de link klikt. Dit geeft aan dat de eigenaar van het advertentiescript betrokken is bij het 1xBet affiliate programma. Dit is de manier waarop de kwaadaardige code wordt verspreid door oneerlijke gebruikers. Laat ons u daarom vertellen hoe u de 1xBet advertenties van uw computer kunt verwijderen.

Hoe blokkeer ik de 1xBet advertenties?

Om zich te ontdoen van 1xBet advertenties, is het noodzakelijk om te begrijpen onder welke omstandigheden ze verschijnen. In de regel zien gebruikers de hoofdpagina in de browser, die verschijnt bij het opstarten van de browser met informatie over de bookmaker. Deze wordt automatisch geopend en omgeleid naar een pagina van het wedbedrijf met een voorstel om een 1xBet account aan te maken. De tweede manier waarop het 1xBet virus zich manifesteert is door het verschijnen van pop-up vensters tijdens het werken op uw PC. Het verschijnen van banners is gepland en ze leiden ook naar de site van het kantoor. De derde optie: een 1xBet mirror wordt geopend wanneer je inlogt op de officiële website. Deze bron kan worden gebruikt om de gebruikersnaam en het wachtwoord te bemachtigen en zo de persoonlijke gegevens van de gokker te stelen. Eens de 1xBet virus feature geïdentificeerd is, is het mogelijk om actie te ondernemen om de advertentie uit te schakelen. Laten we deze voor bepaalde gevallen beschrijven.

Hoe verwijder ik 1xBet uit mijn browser?

Om uw browser te zuiveren van advertenties, moet u eerst de instellingen controleren: welke pagina wordt aangegeven als de hoofdpagina tijdens het downloaden. Het kan zijn vervangen door de “juiste” pagina voor de aanvallers. Het is ook de moeite waard om de geïnstalleerde toepassingen te controleren. Als er verdachte zijn, schakel ze dan uit en kijk hoe de browser werkt. Als een kwaadaardige toepassing wordt gedetecteerd, moet deze worden verwijderd. Als u geen tijd hebt om uw browser handmatig te controleren of als een kwaadaardig script met bepaalde browserbestanden heeft geknoeid, kunt u Adguard installeren om de kwaadaardige scripts te scannen en te verwijderen. Als deze methode ook niet helpt, moet u Kaspersky, DrWeb Cureit, ADW Cleaner, Anti-Malware Home of andere programma’s gebruiken om uw computer te scannen. U kunt de browser ook verwijderen en opnieuw installeren door eerst uw profiel op te slaan (fysiek of in de cloud)

Hoe kan ik 1xBet van mijn computer verwijderen?

Om 1xBet van uw computer te verwijderen, zijn er een paar stappen die u moet ondernemen:

  • Bekijk de toepassingen die worden gestart bij het opstarten van het systeem via de taakplanner. De taakplanner kan worden gevonden via een zoekopdracht of door Win+R te gebruiken en het commando msc in te voeren. Als er verdachte programma’s in de lijst van autorun-toepassingen staan, stop ze dan of verwijder ze.
  • Controleer uw computer met een bestaande antivirus. Deze kan mogelijk kwaadaardige scripts detecteren.
  • Scan uw computer met speciale software zoals Kaspersky, DrWeb Cureit, ADW Cleaner of Anti-Malware Home. We raden aan het hoogste scanniveau in te schakelen.
  • Installeer Malwarebytes en scan uw computer. Alle malware zou moeten worden verwijderd.

Na het blokkeren van 1xBet advertenties, raden wij u aan om uw computer eens per maand te controleren op schadelijke scripts via Malwarebytes of alternatieve toepassingen. We raden u ook aan om voorzichtiger te zijn bij het installeren van programma’s of het bekijken van gedownloade archieven. Je zou ook een veiliger antivirus moeten installeren om veilig te kunnen internetten.

Relevant nieuws