Intro

Geld opnemen bij 22Bet: methodes en kenmerken

Вывод денег 22Бет
22Bet is een van de weinige wedkantoren die hun klanten een breed scala aan betaalmethoden kunnen aanbieden. In ons artikel over hoe een storting te doen bij 22Bet, beschreven we de belangrijkste opties voor het storten van geld op je weddenschap account. Ook hebben we het gehad over de grote keuze aan betaalmethodes, meer dan 70 voor alle markten. Wat betreft het opnemen van geld van 22Bet, het aantal beschikbare diensten is meer dan 40. Hoe betalingen worden gedaan en hoe u het verdiende geld op uw persoonlijke rekening krijgt, zullen we u in een nieuw artikel vertellen.

Opname methodes van 22Bet

Zoals reeds vermeld in de inleiding, hebben spelers meer dan 40 manieren om geld op te nemen van 22Bet. Dit gezegd hebbende, heeft de bookmaker een groot voordeel ten opzichte van zijn concurrenten. Als een speler geld heeft gestort via verschillende methodes, zoals bankkaart en cryptocurrency wallet, dan kan hij geld opnemen naar de gegevens van een van deze tools. Op andere portals kan geld alleen worden opgenomen naar de rekening van waaruit het werd gestort. Meer details over 22Bet’s opnameregels worden in de volgende sectie besproken.

Opname methodes van 22Bet zijn conventioneel verdeeld in:

 • Bankkaarten. Je kunt overschrijvingen doen naar Visa en MasterCard.
 • Elektronische portemonnees. De website ondersteunt Skrill, Perfect Money, Jeton Wallet, iWallet, enz.
 • Betalingssystemen. Overschrijvingen kunnen worden gedaan via Payeer en Neteller.
 • Bankoverschrijvingen. Geld kan worden ontvangen via bankrekeninggegevens.
 • Cryptocurrencies. De bookmaker ondersteunt overboekingen naar cryptocurrencies zoals Bitcoin, Litecoin Dogecoin, Dash, etc.

Je kunt meer lezen over de betaalmethoden op de pagina “Geld opnemen” in je persoonlijke kast. Opgemerkt dient te worden dat het aantal betaalmethodes en diensten kan verschillen afhankelijk van het land waar de speler woont.

Opname procedure van 22Bet

De bookmaker heeft de financiële kwestie zeer serieus genomen en heeft duidelijke regels opgesteld voor het opnemen van geld. U kunt de regels lezen op de officiële website van de bookmaker, in de sectie “Instructies”. We raden je aan de informatie te lezen om erachter te komen welke overtredingen van de regels zullen leiden tot problemen met het opnemen van geld van 22bet en zelfs het blokkeren van je account. Helaas is het niet altijd mogelijk om de toegang tot het profiel van 22Bet te herstellen na overtredingen.

Вывод средств 22Бет

Het hele proces van geld opnemen van 22Bet is vrij eenvoudig. Het kan worden beschreven in de volgende stappen:

 1. Log in op uw persoonlijke kastje en ga naar de “Geld opnemen” pagina.
 2. Kies de betaalmethode uit die beschikbaar is voor het land van verblijf van de gokker.
 3. Invullen van het formulier: het op te nemen bedrag en de gegevens van de speler.
 4. Bevestiging van de betaling en verstrekking van alle nodige documenten.

Er moet aan worden herinnerd dat voor het overmaken van geld van de speelrekening naar een persoonlijke rekening, de gebruiker moet worden geverifieerd. Deze en andere functies zullen worden besproken in de volgende sectie.

Kenmerken van geldopname van 22bet

Bookmakerskantoor 22Bet heeft de procedure van geldopname van de speelrekening naar de persoonlijke rekening zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Eerder beschreven het proces, dat uit vier punten bestaat. Echter, nieuwkomers moeten aandacht besteden aan de volgende kenmerken, zonder welke het niet mogelijk zal zijn om geld op te nemen van 22Bet:

 • Om geld op te nemen moet het profiel geverifieerd worden. Om de identiteitscontrole op de website van de bookmaker te doorstaan, moet de speler de kaart met informatie over zichzelf invullen (in de rubriek “Persoonlijke gegevens”). Ook moet een gescande kopie van het document of een foto met uw paspoort in de buurt van uw gezicht worden verstrekt.
 • Het gestorte geld moet deelnemen aan weddenschappen. Pas na 100% van de omzet mogen ze worden opgenomen.
 • De rekening moet het geldbedrag bevatten dat nodig is om een weddenschap te plaatsen. Het minimumbedrag om geld op te nemen is $1,5 of het equivalent daarvan.
 • Geld kan alleen worden opgenomen van 22Bet naar dezelfde accountgegevens die zijn gebruikt voor de storting (niet noodzakelijkerwijs deze keer).
 • Als je onverdiende bonussen hebt, worden deze verbeurd verklaard.

Вывод денег с 22Бет

Spelers moeten ook aandacht besteden aan dergelijke kenmerken van geldovermakingen van de 22Bet website:

 • De bookmaker rekent geen kosten voor het opnemen van geld naar je account. Er kunnen echter wel kosten in rekening worden gebracht door de betalingssystemen die het geld overmaken. De kosten zijn te vinden op de website van de gekozen dienst.
 • Geldopname wordt 24 uur per dag, zeven dagen per week uitgevoerd. Het verzoek tot geldopname wordt gedaan in uw persoonlijke kastje, in de rubriek “Geld opnemen van uw rekening”.
 • Voor eigenaars van smartphones en tablets zijn elektronische overschrijvingen beschikbaar via de mobiele app. Op onze website vindt u een kort artikel over de Android en iOS apps.

Meestal verloopt het opnemen van geld zonder problemen. Als er vertragingen zijn bij het overmaken van geld, moet je contact opnemen met het technische ondersteuningsteam van het wedbedrijf. Om dit te doen, schrijf gewoon naar de live-chat of e-mail de dienst.

Relevant nieuws