Intro

Een 1xBet account verwijderen: beschikbare opties

Удаление аккаунта 1хБет
Na het aanmaken van een account en vertrouwd te zijn geraakt met de faciliteiten van de bookmaker, zullen sommige spelers hun 1xBet account willen verwijderen. Deze beslissing wordt vaak genomen door gebruikers die een aardig bedrag hebben verloren en hun verlies willen stoppen. In ieder geval, de vraag “hoe verwijder je de account op 1xbet?” blijft relevant. We zullen het beantwoorden in dit artikel.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Manieren om 1xBet account te verwijderen

“Het gokprofiel van 1xbet “bevriezen

Als je de persoonlijke kast van 1xbet zorgvuldig leest, kunnen spelers opmerken dat er geen knop is om de account te verwijderen. Volgens de voorwaarden van het kantoor van de bookmaker, kan het profiel van de speler niet worden verwijderd, maar alleen worden “bevroren”. Als u contact opneemt met de ondersteuning via een van de beschreven kanalen, krijgt de gokker één antwoord: “1xbet account kan niet verwijderd worden. Na 3 maanden, zonder overboekingen, wordt het gedegradeerd naar de status “inactief”. De gegevens van de gebruiker worden echter niet uit de databank verwijderd”. Spelers kunnen dus hun profiel herstellen, zoals hieronder wordt besproken. We hebben dus een situatie waarbij de persoonlijke gegevens van de spelers, evenals de 1xbet account, niet worden verwijderd. Als de gebruiker zich geen zorgen maakt over de paspoortgegevens van de bookmaker, is het voldoende om 90 dagen (3 maanden) niet in te loggen op de persoonlijke account en de account wordt “bevroren”. Houd er rekening mee dat het profiel van 1xBet niet altijd inactief zal zijn nadat de bovenstaande string is verlopen. Op gokfora kan je informatie vinden dat de login op de persoonlijke account werd uitgevoerd en na 4 maanden. Daarom biedt deze methode geen 100% garantie.

Het uitlokken van het blokkeren van de 1xbet rekening

Volgens dezelfde regels van de bookmaker, kan het profiel van een speler verwijderd worden wegens het overtreden van de voorwaarden van het kantoor. Als de gokker zijn toevlucht wil nemen tot zo’n radicale methode, dan is dat de moeite waard:

  • Wedden op match-fixing.
  • Gebruik maken van constructies, bv. weddenschappen plaatsen op “vorken”.
  • Deelnemen aan een wedstrijd en de uitslag beïnvloeden (geldt voor coaches en scheidsrechters).
  • Meerdere accounts aanmaken op de website van de bookmaker.

Voordat u gebruik maakt van de bovenstaande streken, is het de moeite waard om al het geld van de rekening te halen. Anders worden ze geblokkeerd. U moet ook niet vergeten dat het blokkeren van de 1xbet rekening betekent dat de speler niet langer in staat zal zijn om de diensten van het kantoor te gebruiken. Bovendien kan hij op een zwarte lijst komen te staan bij alle bookmakers. Dit zal een dik einde maken aan zijn wedactiviteiten Личный кабинет 1хбет

Redenen voor het niet kunnen verwijderen van een 1xBet account

Nadat spelers erachter komen dat ze hun 1xbet account niet kunnen verwijderen, zijn ze daar verontwaardigd over. De bookmaker heeft echter redenen waarom een dergelijke regel in de gebruiksvoorwaarden van het kantoor is opgenomen. Ten eerste vinden veel spelers het niet erg om met hun doorverwijslink een nieuwe account aan te maken. Tegelijkertijd wordt de oude verwijderd. In het verleden werkte dit goed. Vandaag is het de reden om de account bij 1xbet te blokkeren. Eenmaal geblokkeerd, zullen alle herhaalde pogingen om een account aan te maken mislukken. Ten tweede, spelers zijn gevoelig voor emoties. Zoals reeds in de inleidende informatie gememoreerd, vinden gokkers het na een groot verlies niet erg om hun account te verwijderen. Op deze manier verzekert de bookmaker spelers tegen het maken van overhaaste beslissingen. Ten derde zijn bookmakers verplicht de persoonlijke gegevens van gebruikers gedurende een bepaalde periode te bewaren om het witwassen van geld en andere frauduleuze constructies te voorkomen. De wedkantoren kunnen informatie uitwisselen over de misbruikers en hun accounts blokkeren (indien gegevens beschikbaar zijn).

Herstellen 1xbet account

Als een speler zijn persoonlijke account meer dan 90 dagen niet heeft bezocht en deze is ‘bevroren’, dan kan de speler deze eenvoudig weer activeren. Om uw 1xBet account te herstellen, moet u contact opnemen met een van de supportkanalen, bijv. chat of e-mail security@1xbet-team.com. Na het beantwoorden van een paar vragen of het verstrekken van aanvullende gegevens, zal het account van de gokker worden hersteld. Let op: een 1xBet account dat door de bookmaker verwijderd is, kan niet hersteld worden.

Relevant nieuws