Intro

Bookmaker limieten: hoeveel kan ik opnemen bij 1xBet?

Лимит 1хБет
Een deel van de reviews van wedkantoor 1xbet bevat informatie over het probleem met de opname van geld. Het is vaak te wijten aan de onoplettendheid van spelers die niet vertrouwd zijn met de regels van het gokportaal. Daarom ontstaan er situaties waarin de gebruiker zijn geld niet heeft ingezet of een andere dienst heeft gekozen om geld op te nemen. In dit geval kan de betaling niet worden gegenereerd of wordt deze in de verificatiefase geretourneerd. Er zijn echter momenten met betrekking tot limieten bij 1xBet? Meer over dit probleem in het artikel.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Wat zijn de limieten bij 1xBet?

Elke online bookmaker heeft beperkingen met betrekking tot het gebruik van het portaal. 1xBet is geen uitzondering in deze kwestie. Natuurlijk kan er geen informatie over de spelerslimieten van 1xBet worden gevonden in de officiële bronnen. De ervaring van de gebruikers van het kantoor zegt echter iets anders. Пополнение счета в 1хБет De limieten bij 1xBet zijn dus allerlei beperkingen die voornamelijk betrekking hebben op financiële transacties op de site. Volgens de informatie van de vaste gebruikers van het kantoor zijn er de volgende limieten:

  • Over hoeveel je kunt storten en opnemen. In het artikel over de tijd van geld overmaken van 1xbet hebben we de minimumbedragen vermeld die vereist zijn om een transactie te voltooien. Deze informatie staat ook in de persoonlijke kast van de speler en betreft zowel stortingen als opnames. Voor succesvolle spelers kunnen er echter kunstmatige beperkingen zijn op het maximale stortingsbedrag of het op te nemen bedrag.
  • Op het bedrag van weddenschappen en winsten. Voor de meeste gebruikers werpt het kantoor van de bookmaker geen barrières op om te winnen. De reden hiervoor ligt in de statistieken van winnende weddenschappen van de gemiddelde speler. Het is altijd in het voordeel van de bookmaker 1xBet, die profiteert van de verliezen van gokkers. Echter, in het geval dat de gebruiker begint te winnen, zal het kantoor de limieten “verscherpen”. Grote weddenschappen zullen worden geannuleerd en winsten zullen gedeeltelijk worden uitbetaald.
  • De waarde van de kansen. Het bookmakerskantoor biedt vrij goede kansen voor weddenschappen. Maar dit geldt niet voor ervaren gokkers, die vaak winnen. In hun geval kunnen de getalswaarden 5-25% lager zijn.

Zoals u kunt begrijpen gelden de limieten bij 1xbet voor gebruikers die meer verdienen dan ze verliezen met weddenschappen. Tegelijkertijd worden alle limieten automatisch ingesteld en merk je ze in eerste instantie misschien niet op. Echter, als je problemen ondervindt met stortingen, opnames, het plaatsen van weddenschappen, etc., moet je ook contact opnemen met de klantenservice. Zij zullen je kunnen vertellen of er limieten op je account staan.

Hoeveel kan ik opnemen bij 1xBet?

Het maximale bedrag dat je kunt opnemen bij 1xBet hangt af van verschillende factoren. Ten eerste is het de moeite waard om aandacht te besteden aan het betalingsinstrument. Voor e-wallets is het maximale opname bedrag 15 duizend roebel*, en voor betaalkaarten – tot 75 duizend roebel*. Ten tweede hangt het af van de limieten die door de bookmaker zijn vastgesteld. In dit geval kan de omvang van de uitbetaling met een aantal malen worden verminderd. Als de bookmaker een dergelijke actie heeft ondernomen, moeten er meerdere betalingen worden gedaan. Dit brengt het risico met zich mee dat er hogere overboekingskosten moeten worden betaald. Hoe weet ik dat er problemen zijn met de uitbetaling? Tijdens het verzoek om geld over te maken, verschijnt de volgende melding: “Het maximale betalingsbedrag voor de 1xBet tegenpartij is overschreden”. Als de speler zich bij de overschrijving binnen de officiële limiet voor de gekozen betaalmethode heeft geplaatst, is er hoogstwaarschijnlijk een andere limiet. U kunt de limiet opvragen bij de bookmaker via support. * Of het equivalent in een andere valuta Вывод средств в 1хБет

Wat is de opnamelimiet bij 1xBet?

Als een gebruiker problemen heeft met het opnemen van geld, ligt dat niet altijd aan de limieten bij 1xBet. In gevallen waar alle tips van de bookmaker zijn geprobeerd, maar het probleem blijft bestaan, kun je schrijven naar de spelersondersteuning. Er is geen andere manier om erachter te komen of er beperkingen zijn van de kant van het wedbedrijf. Veel spelers vragen zich af “Wat is de opnamelimiet op 1xBet?” Het antwoord op deze vraag hangt af van de aanwezigheid van extra beperkingen van de bookmaker. In de aanwezigheid van dergelijke, kan het maximale opname bedrag voor elk van de betaalmethoden worden verminderd met meerdere malen. Uit de beoordelingen van echte spelers, achtergelaten op thematische forums, kan men bijvoorbeeld lezen over de limiet op kaartuitbetalingen van maximaal 10.000 roebel of het equivalent in een andere valuta. Op dezelfde bron schrijft een gokker over een stortingslimiet van 300 roebel of het equivalent daarvan. Daarom kan alle informatie over uw eigen limieten op uw speelprofiel alleen worden verduidelijkt met het support team. Zij zijn 24/7 beschikbaar.

Relevant nieuws