Intro

Bookmaker 22Bet: deposit

Пополнение депозита 22Бет
Bij het kiezen van een bookmaker is het belangrijk om aandacht te besteden aan het aantal aangeboden stortingsmethoden, het ontbreken van commissie en de verwerkingstijd van transacties. Lees ook over de problemen die zich kunnen voordoen bij het doen van een storting en het werk van het ondersteuningsteam. In alle gevallen heeft 22Bet gebruikers iets te bieden. De bookmaker biedt meer dan 70 manieren om geld te storten op de rekening, rekent geen kosten voor het maken van een storting op 22bet. Laten we het stortingsproces en de huidige betaalmethoden in meer detail beschrijven.

Methoden voor het maken van een storting bij 22Bet

Na de registratie op de website 22bet moet elke gokker een storting doen. Dit is een voorwaarde voor het afsluiten van weddenschappen op het speelplatform. In dit stadium controleert het kantoor echter niet de identiteit van de speler, de controle van de gokker wordt uitgevoerd tijdens het verzoek tot uitbetaling.

Zoals in de inleiding is opgemerkt, bedraagt het totale aantal betaalmethoden meer dan 70. Dit betekent echter niet dat u in Oekraïne, Rusland, Kazachstan of andere landen een storting kunt doen met dezelfde methoden. Ze verschillen, wat te wijten is aan de manier waarop diensten in verschillende landen werken. U kunt de details van de beschikbare methoden voor elk land vinden in uw persoonlijke account onder “Opwaarderen”.

Conventioneel kunnen alle methodes om te storten in 22Bet worden onderverdeeld in:

 • Bankkaarten. Het platform ondersteunt kaarten van betaalsystemen Visa, MasterCard en Maestro.
 • Elektronische portemonnees. Gebruikers kunnen gebruik maken van Skrill, Perfect Money, iWaller.
 • Betalingssystemen. Je kunt geld storten op je 22Bet-account via ecoPayz en Neteller.
 • Bankoverschrijvingen en online bankieren. U kunt bijvoorbeeld een storting doen in Oekraïne via Privat24 en Monobank.
 • Cryptocurrencies. Bookmaker accepteert Bitcoin, Ethereum, Dogecoin en anderen voor betaling.
 • Betaalterminals. iBOX, Paynet en anderen kunnen worden gebruikt.
 • Prepaid kaarten. Niet in alle landen ondersteund.

Пополнение счета 22Бет

De bookmaker is voortdurend bezig met het bijwerken van de lijst van diensten voor het storten van geld op 22bet account. Daarom raden wij aan om de actuele betaalmethoden te controleren op de website van het wedkantoor.

Geld storten op 22Bet

Gebruikers kunnen geld storten op 22Bet op elke manier die voor henzelf geschikt is en zonder enige commissie van het kantoor. Er moet echter aan worden herinnerd dat er extra kosten in rekening kunnen worden gebracht door de dienst via welke de storting wordt gedaan. Om de kosten te minimaliseren en het commissiegeld te gebruiken voor sportweddenschappen bij 22Bet, raden wij aan de tarieven van betaalinstrumenten te lezen.

Het minimum stortingsbedrag begint bij USD 1 of het equivalent in een andere valuta. Dit is afhankelijk van de gekozen betaalservice. Daarnaast heeft de bookmaker een bovengrens voor het storten op 22Bet. Je kunt de quota’s vinden op de “Storten” pagina.

Het proces van het opladen van de rekening van 22Bet is vergelijkbaar voor alle methoden: je moet het betaalmiddel selecteren, het oplaadbedrag specificeren, de details invoeren en de transactie bevestigen. Er zijn echter bijzonderheden die het vermelden waard zijn:

 • Wanneer je betaalt met een bankkaart op 22Bet, kun je de gegevens koppelen op de website van de bookmaker. Er wordt dan een digitaal kaarttoken aangemaakt, waarmee je de volgende keer dat je een storting doet direct een transactie kunt doen, zonder dat je de gegevens hoeft in te voeren.
 • Met de e-wallet op 22Bet kun je geld versturen zowel via de wallet service als via de gebruikersaccount. Je hebt autorisatie en bevestiging van de overboeking nodig om de transactie te voltooien.
 • Dankzij betalingssystemen is het mogelijk om net zo makkelijk geld te storten naar 22bet als via e-wallets.
 • Met online bankieren kun je vrijwel direct geld overmaken naar 22Bet. Alle transacties worden echter gecontroleerd door banken en kunnen worden geblokkeerd in landen waar gokken verboden is.
 • Geld storten naar 22Bet vanuit een crypto-portemonnee is de veiligste optie om geld over te maken naar een speelrekening. De bookmaker werkt met alle populaire cryptocurrencies.
 • Het storten van 22Bet via een betaalterminal is een betaalbare manier, maar de speler moet zich bewust zijn van de hoge kosten die door de diensten in rekening worden gebracht.

Внесение денег на счет 22Бет

Let er nogmaals op dat niet alle betaalmethoden beschikbaar zijn in de landen waar de bookmaker actief is. Je kunt de actuele informatie controleren in de persoonlijke kast van de speler.

De storting controleren op de website van 22Bet

Geld overmaken naar je account wordt automatisch weergegeven in je persoonlijke kabinet op 22Bet. Dus alles wat je hoeft te doen is in te loggen op je profiel en je saldo te controleren in de rechterbovenhoek. Het zou moeten veranderen in het bedrag van de overschrijving (exclusief eventuele kosten van betalingsdiensten).

Er zijn gevallen van vertraagde stortingen, dus het is noodzakelijk om betalingsbewijzen of screenshots van transacties te bewaren totdat het geld op de rekening arriveert. Als het geld lange tijd niet komt, kunt u contact opnemen met de ondersteuningsdienst en proberen uit te vinden aan welke kant de mislukking zich heeft voorgedaan en waar u het geld moet zoeken. Maar als er onregelmatigheden zijn geweest bij de overboeking, bijvoorbeeld als de storting is gedaan vanaf een andere kaart of als het geld van verdachte herkomst is, heeft de bookmaker het recht om het geld terug te storten naar de eigenaar.

Als je vragen of twijfels hebt, moet je contact opnemen met de technische supportdienst van 22Bet. Dit kan via e-mail of live chat.

Relevant nieuws