Intro

Alternatieve sites voor 1xBet

Альтернативные сайты 1хБет
1xbet levert haar diensten online aan gebruikers uit alle landen van de wereld. Echter, in sommige staten, door een gokverbod of het niet erkennen van offshore licenties, is de site van het kantoor geblokkeerd. Daarom moeten wedders op zoek gaan naar een alternatieve site 1xBet of de zogenaamde spiegel 1xBet, zoals we al eerder op onze website hebben geschreven. We willen het onderwerp echter uitbreiden met een stuk over het vinden van de back-up sites van de bookmaker en de veiligheid bij het gebruik ervan.

Logo 1xbet
100% bonus tot 100 euro

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Alternatieve site 1xbet: zoek naar adressen

Als je de officiële website 1xbet.com niet kunt zien, is het de moeite waard om te zoeken naar een alternatief 1xbet gokportaal. Zoals reeds vermeld in het inleidende gedeelte, voorziet de bookmaker gebruikers van officiële mirrors. Dit zijn sites die verschillende adressen hebben, maar hun database is gesynchroniseerd. Daarom is het, na het plaatsen van een weddenschap op het ene portaal, mogelijk om het op een ander portaal te beheren. Op deze manier hoeven wedders geen VPN te gebruiken om hun IP adres en verbindingspunt te veranderen of 1xBet weddenschappen apps te installeren. Om de back-up sites van 1xBet te vinden, kunt u een zoekmachine gebruiken. Met behulp van de zoekopdrachten “alternatieve site 1xBet” of “officiële 1xBet mirror” kunt u tientallen sites vinden die door 1xBet worden ondersteund. Helaas is het de moeite waard om de tijd te nemen om een specifiek adres te vinden. Aangezien internet service providers vaak nieuwe bookmaker domeinen blokkeren, kan het zijn dat de informatie in de artikelen niet up-to-date is. Dus, op het moment van schrijven, waren wedders in staat om toegang te krijgen tot dergelijke back-up sites van 1xbet als ua-1x-bet.com en 1-xbet1023192.top.

Veilig gebruik van de back-up sites van 1xbet

Behalve dat wedkantoor 1xBet alternatieve sites runt, zijn er ook misbruikers die dit doen. Zij proberen het gokportaal te spoofen om zo de persoonlijke gegevens van gokkers te verkrijgen, waaronder paspoortgegevens. Phishing constructies zijn een veel voorkomende truc bij oplichters. Daarom is het de moeite waard om voorzichtig te zijn wanneer je naar sites gaat die zich op niet-geverifieerde bronnen bevinden. Зеркало 1xBet Hoe weet ik dat de alternatieve site 1xbet nep is? Het is de moeite waard om op te letten:

  • Problemen met het inloggen in uw persoonlijke kast. Bij het invoeren van uw gebruikersnaam en wachtwoord krijgt u een foutmelding, hoewel alle gegevens correct zijn. Ook ziet de persoonlijke account er niet hetzelfde uit als op de echte site van het kantoor.
  • De hoofdpagina, namelijk zijn statisch. De wedstrijden op de site komen niet overeen met de werkelijke spreiding, de score en de kansen worden niet bijgewerkt.
  • De pagina’s beschikbaar in het menu werken niet. U kunt ook omleidingen naar de officiële pagina’s van de bookmaker 1xBet opmerken wanneer u naar verschillende secties van de nepsite gaat.
  • Onfunctioneel gokken in demo mode.

Als een dergelijke kloon site wordt gedetecteerd, raden we aan om je persoonlijke gegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) niet in te voeren, evenals geen kaartgegevens over te dragen. Als de speler het nepportaal opmerkt na het overdragen van de gegevens, is het noodzakelijk om de login en het wachtwoord te wijzigen en een andere CVV-code op de kaart in te stellen (als de bank dit toestaat, anders – opnieuw uitgeven van de kaart). We raden ook aan contact op te nemen met het ondersteuningsteam op de officiële 1xBet website. Meld een nepspiegel zodat de bookmaker maatregelen kan nemen om deze te blokkeren.

Relevant nieuws