Intro

22Bet technische ondersteuning

Связатся с букмекером 22Бет
Veel gokkers, tijdens het gebruik van de 22Bet website, kunnen vragen hebben over het plaatsen van weddenschappen, het ontvangen van winsten, het bevestigen van hun profiel, enz. Er zijn ook problematische situaties die gekwalificeerde hulp vereisen. Het technische ondersteuningsteam van de 22Bet website zal helpen bij het oplossen van alle vragen die zich voordoen. Daarom hebben wij besloten het materiaal voor nieuwelingen voor te bereiden, dat vertelt hoe je contact kunt opnemen met de specialisten van de bookmaker en hoe je zo snel mogelijk antwoord op je vragen kunt krijgen.

Algemene informatie over 22Bet

Bookmakerskantoor 22Bet is in 2018 begonnen met het leveren van haar diensten. Aangezien het een nieuw bedrijf is (het is 3 jaar oud op het moment van schrijven van dit artikel), maken veel diensten net een ontwikkelingsfase door. Dit geldt ook voor de technische ondersteuning bij 22Bet, die inferieur is aan de diensten van de concurrenten.

Conventioneel kunnen alle manieren om hulp te vragen worden onderverdeeld in contact opnemen met de vertegenwoordigers van het bedrijf via de telefoon en via tekstberichten. 22bet biedt nog niet de mogelijkheid van communicatie met de exploitanten via de telefoon. Er is ook geen communicatie via sociale netwerken en managers. Het management werkt aan het verbeteren van de diensten die wij aan onze klanten aanbieden. Het kan binnenkort mogelijk zijn om contact op te nemen met het technische ondersteuningsteam van 22Bet via de hierboven genoemde kanalen.

Nu kunnen gokkers al hun problemen via e-mail of chat oplossen. Bovendien werken de operators van de technische ondersteuningsdienst van 22bet in 24/7 modus. In dit geval kunnen spelers op elk gewenst moment een antwoord krijgen. Belangrijk is ook dat de technische ondersteuning beschikbaar is in een dozijn talen, waaronder Russisch.

De bookmaker is geïnteresseerd in het verbeteren van de kwaliteit van de communicatie met haar gebruikers. En te oordelen naar de feedback van klanten, wordt het werk van de technische ondersteuning van 22bet gekenmerkt door een hoge efficiëntie.

Контакты с 22Бет

Communicatie met ondersteuningsdienst 22bet

Zoals vermeld in de vorige sectie, kun je tot op heden contact opnemen met bookmaker 22Bet vertegenwoordigers via e-mail of live chat. Ook kunnen spelers naar de “Contact” pagina gaan en een algemeen verzoek schrijven via het feedback formulier. Het zal worden verzonden naar de desbetreffende specialist van het kantoor. Het antwoord wordt echter nog steeds naar het opgegeven e-mailadres gestuurd.

Laten we in detail kijken naar elke methode om contact op te nemen met het ondersteuningsteam bij 22Bet.

Spelersondersteuning van 22Bet via e-mail

De klassieke manier om contact op te nemen met de technische support medewerkers is door een e-mail te schrijven naar 22Bet. Je kunt het actuele adres vinden op de Contact pagina. In de rechterhoek van het scherm is er een lijst met e-mails naar verschillende afdelingen van de bookmaker. Bijvoorbeeld, een gebruiker kan schrijven naar de klantenservice op support@22bet.com of het oplossen van de kwestie van betalingen – processing@22bet.com.

Als de speler niet kan beslissen naar wie te schrijven, is het mogelijk het feedback formulier te gebruiken. Vul hiervoor de velden “Naam”, “E-mail adres” in en beschrijf uw probleem. Alvorens een bericht te verzenden moet het de anti-spam controle doorstaan. De vraag zal dan worden doorgestuurd naar de juiste persoon.

Een andere manier om contact op te nemen met support is een verzoek te doen aan de beheerder. Zoek het juiste formulier in de persoonlijke kast van de speler, in de “Vragen aan de beheerder” sectie. Als de gebruiker niet kan inloggen op zijn account, is het mogelijk om de toegang tot 22bet te herstellen. In dit artikel hebben we alle populaire problemen met het inloggen in je persoonlijke kastje beschreven.

Онлайн консультант 22Бет

Ongeacht de gekozen methode om contact op te nemen met het ondersteuningsteam, zal het antwoord worden verstrekt aan uw e-mail. De wachttijd is afhankelijk van de werkdruk van de consultant en de complexiteit van het probleem. Gemiddeld zal het advies binnen 1 uur worden verstrekt. De vertegenwoordigers van de Bookmaker hebben echter het recht om binnen 24 uur te antwoorden. Dit staat vermeld in de regels voor het gebruik van de 22Bet support service.

Klantenondersteuning via Live Chat 22Bet

De meest comfortabele en snelste manier om hulp te krijgen van de technische ondersteuningsdienst van BC 22bet is online chat. Deze is beschikbaar vanaf elke pagina en bevindt zich in de rechterbenedenhoek van de website van de officiële bookmaker. Je hoeft je niet te registreren op de 22Bet website om te kunnen chatten. Het is voldoende om te klikken op de rechthoek met het label “Stel een vraag” in de benedenhoek van de website. Je zult een venster zien voor het invoeren van je bericht. Je kunt niet alleen de tekst sturen, maar ook een bestand, zoals een screenshot van het probleem.

U ontvangt het antwoord binnen 1-5 minuten in hetzelfde online chatvenster (de tijd is afhankelijk van de werkdruk van de operator en de complexiteit van de vraag).

Bookmaker 22Bet koestert zijn reputatie en is gevoelig voor alle kwesties, aangezien een tevreden speler de sleutel is tot het succes van het bedrijf. Daarom kunnen controversiële situaties in het voordeel van de speler worden opgelost. Dit blijkt uit de vele positieve beoordelingen van het kantoor van de bookmaker.

Relevant nieuws