Intro

22Bet software voor PC: downloaden en gebruiken

Программа для ПК 22Бет
Ondanks het feit dat 22bet nog niet zo lang actief is op de markt voor sportweddenschappen, loopt het niet achter op zijn concurrenten wat betreft de kwaliteit van de dienstverlening. Niet alleen biedt de bookmaker een grote selectie aan sportweddenschappen, interessante promoties en bonussen voor spelers, maar het heeft ook een handige website voor weddenschappen voorbereid. Bovendien kunnen gebruikers de 22Bet mobiele app installeren, die beschikbaar is op Android- en iOS-apparaten. Spelers zijn echter geïnteresseerd in de beschikbaarheid van 22Bet voor weddenschappen vanaf een pc. Dit zal in een nieuw artikel worden besproken.

Download 22Bet voor PC

Het ontwikkelingsteam van 22Bet heeft een behoorlijk handig platform voorbereid om je weddenschappen en wedstrijden te plaatsen. Steeds meer gebruikers kiezen echter voor een mobiele telefoon, zoals we in het genoemde artikel (in de inleiding) al schreven. Spelers zijn ook op zoek naar alternatieve manieren om toegang te krijgen tot het portaal als de 22Bet website geblokkeerd is. In dat geval is het mogelijk om een speciaal programma voor de PC te gebruiken. In de regel hebben dergelijke applicaties van concurrenten een eigen VPN om alle blokkades te omzeilen en snel weddenschappen te kunnen plaatsen.

Alle beschikbare weddenschappen apps van 22Bet zijn beschikbaar onder Mobiele App. Zoals je al aan de naam kunt zien, zijn dit apps voor smartphones. Helaas is er nog geen aparte 22bet app voor PC’s. Als u deze zoekopdracht echter in een zoekmachine invoert, zult u waarschijnlijk sites vinden met installatiebestanden van de vermeende officiële applicatie voor computers. Geloof deze informatie niet. Bookmaker 22Bet biedt geen programma voor weddenschappen vanaf computers. Zal het in de toekomst beschikbaar zijn? Ook dat is niet bekend. Echter, kijkend naar de snelle ontwikkeling van de dienst, kan men zo’n mogelijkheid niet uitsluiten.

Программа ПК 22Бет

Installeren van de 22Bet software voor computers

In het vorige onderdeel schreven we dat de bookmaker op dit moment geen weddenschap software 22Bet levert die je op je PC kunt installeren. Hier hebben we het specifiek over een apart bestand dat geïnstalleerd kan worden met standaard Windows of MacOS tools. Maar ondernemende gebruikers hebben geleerd hoe ze uit deze situatie kunnen komen en weddenschappen kunnen plaatsen vanaf hun PC zonder de site te bezoeken.

Om de 22Bet software op je PC te installeren, kun je de Android emulator gebruiken. De speler installeert de software om mobiele applicaties te gebruiken op de computer, installeert de software van de bookmaker en geniet van het wedden. De nadelen van deze oplossing zijn de extra rompslomp van het vinden van een geschikte emulator en de snelheid van de applicatie op de PC. Het belangrijkste voordeel van de 22Bet applicatie voor weddenschappen op de computer is dat het mogelijk is om website blokkering te omzeilen zonder gebruik te maken van VPN diensten.

Als alternatief kun je een iOS versie van de 22Bet app installeren. Maar dan moet je wel een gratis en snelle emulator voor de iPhone software vinden. Dit is moeilijker te doen dan voor Android.

Мобильное приложение 22Бет

Weddenschappen plaatsen via de 22Bet software

Zodra een gebruiker de 22Bet software voor PC heeft geïnstalleerd, kan hij beginnen met het plaatsen van weddenschappen. Het hele proces zal niet verschillen van het gebruik van een mobiele app. Het enige verschil is dat je de emulator moet starten en de applicatie op je computer moet “deployen”. Alle andere handelingen zijn identiek.

Om een weddenschap te plaatsen via de 22Bet software, moet de speler

  1. Selecteer het evenement waarin je geïnteresseerd bent in de “Lijn” of “Live” sectie. Dit kunnen ook eSports competities zijn, die je kunt vinden op de “Cybersports” pagina.
  2. Maak uzelf vertrouwd met de keuzes, klik op de kansen van het betreffende evenement (voeg een weddenschap toe aan de slip).
  3. Stel op de pagina met de coupon de grootte van de weddenschap in en selecteer het type (als er meerdere keuzes zijn toegevoegd).
  4. Plaats een weddenschap door op de overeenkomstige knop te klikken.

De speler kan vervolgens het resultaat van de weddenschap traceren via zijn persoonlijke rekening of de pagina “Coupon controleren”.

Relevant nieuws