Intro

22Bet iOS-app voor weddenschappen

Приложение 22Bet на iOS
Meer en meer gebruikers van Bet 22Bet plaatsen weddenschappen met behulp van hun mobiele telefoon. Hoewel de website van de bookmaker volledig is aangepast voor smartphoneschermen, werkt deze snel op gadgets, maar wedden via een app is veel handiger. Daarom heeft het ontwikkelingsteam de 22Bet mobiele app voor Android en iOS ontwikkeld. In een eerder artikel hebben we uitgelegd hoe de Android applicatie werkt. In ons nieuwe artikel willen we graag de 22Bet voor iOS introduceren.

Het downloaden en installeren van de 22Bet mobiele applicatie voor iPhones

Gebruikers van het iOS besturingssysteem hebben een voordeel ten opzichte van Android smartphone bezitters. Zij kunnen de 22Bet mobiele applicatie rechtstreeks downloaden op hun iPhones via de officiële App Store. Als alternatief kan de link naar de app worden gevonden op de website van de bookmaker. Als je naar de sectie “Mobiele applicatie” gaat en het installatiebestand voor iOS selecteert, zal de speler worden doorgestuurd naar de App Store pagina.

De optie om direct vanuit de markt te installeren maakt het voor nieuwkomers veel eenvoudiger om de software te installeren. In het geval dat de site van de bookmaker geblokkeerd is, is het niet nodig om te zoeken naar manieren om de blokkering van 22Bet te omzeilen. Je kunt de software snel downloaden vanaf de officiële bron.

Het proces van het installeren van de 22Bet mobiele app op iOS is als volgt:

 1. Zoek naar de app van de bookmaker via de zoekfunctie.
 2. Start de installatie door op de knop “Installeren” te drukken, na het bevestigen van de actie en het geven van rechten aan het programma.
 3. Autoriseer in de 22Bet mobiele app via je gebruikersnaam en wachtwoord. Nieuwkomers kunnen zich bij 22Bet registreren met hun e-mailadres of telefoonnummer.

In sommige gevallen kunnen gebruikers nog steeds problemen hebben met het installeren van de 22bet mobiele app op iPhone. De pagina kan worden geblokkeerd door internet service providers. In dat geval moet de speler het volgende doen:

 1. Ga naar de App Store-instellingen op je apparaat.
 2. Open de Apple ID sectie.
 3. Klik op “Apple ID weergeven” en voer uw wachtwoord in.
 4. Selecteer “Land/Regio” en klik op “Wijzig land of regio”.
 5. Zoek uit de lijst een land waar sportweddenschappen niet verboden zijn, zoals Cyprus. Sla de wijzigingen die u heeft gemaakt op.

Мобильное приложение 22Бет для Айфона

Als deze stap niet helpt, kun je proberen contact op te nemen met support om een installatiebestand van de 22Bet mobiele app aan te vragen. In dit geval zal de speler het handmatig moeten installeren. Het vereist extra stappen die op de telefoon moeten worden uitgevoerd:

 1. Ga naar telefooninstellingen, sectie “Algemeen” – “Profielen” of “Profielen en toestelbeheer” (afhankelijk van de systeemversie).
 2. Stel de geloofwaardigheid van de ontwikkelaar van de applicatie in. Klik hiervoor op de naam van het ontwikkelaarsprofiel* onder de rubriek “Bedrijfsprogramma”.

*Het systeem zal het installatiebestand zelf detecteren en de naam ervan weergeven.

 1. Na bevestiging kun je terugkeren naar het gedownloade bestand en de 22bet mobiele app op iOS handmatig installeren.

Zodra je de 22Bet app hebt geïnstalleerd, kun je doorgaan met het plaatsen van je weddenschappen.

Voordelen van de 22Bet iOS app

De 22bet mobiele app is erg populair onder gebruikers vanwege de voordelen. Door de app te gebruiken, kunnen spelers winnen op:

 • Prestatiesnelheden. De 22Bet app voor iOS draait veel sneller dan de mobiele versie van de website.
 • Website blokkering omzeiling. Gebruikers hoeven niet na te denken over welke VPN-service ze moeten gebruiken om hun IP-adres en verbindingspunt te veranderen. De app heeft ingebouwde functionaliteit om websiteblokkering te omzeilen.
 • Grote selectie van functies. Wedden via de 22Bet mobiele app voor iOS is gemakkelijk en handig. Alle functies op de wedkantoor website zijn beschikbaar voor spelers.
 • Weddenop live evenementen. Spelers kunnen live sportweddenschappen en cybersportweddenschappen plaatsen. Ze hebben ook de optie om wedstrijden online te bekijken.
 • 24/7 ondersteuning. Gebruikers van 22Bet kunnen 24/7 om hulp vragen.

Het is vermeldenswaard dat het ontwikkelingsteam de 22Bet mobiele app voor iPhones voortdurend bijwerkt. Elke nieuwe versie biedt spelers extra opties voor een nog comfortabelere wedervaring. Daarom raden wij aan om de laatste versie van de app te gebruiken.

Мобильное приложение 22Бет для iOS

Weddenschappen plaatsen op 22Bet voor iOS

In de vorige sectie hebben we de belangrijkste voordelen van de 22Bet mobiele app voor iOS belicht. Afgezien van de eerder genoemde sterke punten, is het de moeite waard om de plaatsing van weddenschappen te noemen. Het wedproces in de app is eenvoudig en zal zelfs voor beginners intuïtief zijn. Om een weddenschap te plaatsen in de iPhone software, moet de speler:

 1. Ga naar de gewenste sectie met sportevenementen. De pagina’s “Lijn”, “Live” of “Cybersport” worden weergegeven als pictogrammen bovenaan het scherm. U kunt de sectie ook vinden via het hamburger menu. Het bevindt zich in de rechterbovenhoek van het scherm.
 2. Zoek sport- of cybersportwedstrijden. Zoek een interessante wedstrijd.
 3. Voeg de selectie met de juiste kansen toe aan het wedbriefje.
 4. Specificeer het inzetbedrag en selecteer het type (indien meerdere evenementen zijn toegevoegd).
 5. Voltooi het plaatsen van een weddenschap door te klikken op de knop “Weddenschap afsluiten”.

Zodra een weddenschap is geplaatst, kan deze worden gevolgd via de kast van de gebruiker. De speler kan ook het coupon nummer invoeren in het formulier op de “Check Coupon” pagina om te voorkomen dat hij moet inloggen op de website. Dit is handig als een werkende PC wordt gebruikt.

Relevant nieuws