Intro

22Bet Android app: gebruiken voor weddenschappen

Мобильное приложение 22Бет Android
Tegenwoordig wordt mobiliteit meer en meer gewaardeerd in de wereld. Daarom vergezellen smartphones met constante online toegang een volwassene de klok rond. In het vervoer naar het werk, tijdens de pauzes, zelfs tijdens de lunch of het diner, nemen veel mensen de tijd om op het internet te “surfen”. Dus waarom zou je je tijd niet op een aangename en nuttige manier besteden? Download de 22Bet Android app en geniet van een gebruiksvriendelijke interface en de mogelijkheid om je weddenschappen te plaatsen waar en wanneer je maar wilt. Om vanaf je mobiel te kunnen wedden, heb je alleen een internetverbinding nodig, wat tegenwoordig vanzelfsprekend is.

Download en installeer de 22Bet Android app

De officiële 22Bet Android app kan alleen van de site worden gedownload. Helaas heeft Google gok-apps verbannen van haar Google Play site. Dit maakt het erg moeilijk om de software op je smartphone te installeren. Vooral wanneer spelers geen toegang hebben tot de officiële website (deze is geblokkeerd in het land).

Ondanks het feit dat niet alle landen spelers toegang kunnen geven tot de site, moet je toch niet proberen om de 22Bet mobiele app van andere bronnen te vinden en te installeren. Als je dat wel doet, riskeer je de toegang tot je profiel op de website te verliezen. Scammers kunnen je persoonlijke gegevens dan voor hun eigen voordeel gebruiken. Het enige wat we je kunnen aanraden is om middelen te gebruiken om de blokkering van de website van 22Bet te omzeilen.

Dus, je hebt ingelogd op de officiële website van 22Bet. Aan de rechterkant van het scherm, net onder de coupon, is er een banner genaamd “22Bet Mobile Apps”. Klik op “Details” en een nieuwe pagina wordt geopend, en je wordt gevraagd voor welk besturingssysteem je de app wilt downloaden. Je selecteert het installatiebestand door de link “Download Android app” te volgen en volgt de instructies om te downloaden. Het is heel eenvoudig:

 1. In het popup venster geef je toestemming voor het downloaden.
 2. Ga naar de telefooninstellingen. Onder “Beveiliging”, sta installatie van onbekende bronnen toe.
 3. Wanneer de “Toestaan voor deze bron” schuifregelaar* op actief staat, druk dan op de “Terug” knop.
 4. Start het installatiebestand. Klik op “Installeren” in het venster dat verschijnt.
 5. Klaar! Geniet van de voordelen van 22Bet Mobile App voor Android.

*Na het installeren van de app kunt u de instellingen van uw telefoon terugzetten naar de oorspronkelijke staat.

Мобильное приложение 22Бет для Android

Nogmaals willen wij u eraan herinneren dat de app volledig veilig is voor uw telefoon en voor u als het wordt gedownload volgens de instructies van de officiële website. Het wedbedrijf is niet verantwoordelijk voor de veiligheid van het gebruik van de 22Bet Android mobiele applicatie gedownload van andere bronnen.

Voordelen van 22Bet Android App

Zodra u de 22Bet app op uw smartphone installeert, zult u aangenaam verrast zijn. Het ondersteunt absoluut alle functies van de officiële website, en heeft op sommige momenten zelfs zijn eigen voordelen. Laten we eens kijken naar de belangrijkste:

 • Snelheid. Zelfs als je een zwak internetsignaal hebt is de app behoorlijk snel in vergelijking met de mobiele versie van de website.
 • De app is gemakkelijk te gebruiken, heeft een intuïtieve interface en ondersteunt alle functies die je nodig hebt om snel en gemakkelijk weddenschappen af te sluiten.
 • Er is een breed scala aan functies. De set van functies is vergelijkbaar met de browser versie van de website. U kunt klassieke weddenschappen afsluiten, de wedstrijd live bekijken en direct weddenschappen afsluiten, video uitzendingen van wedstrijden bekijken, casino spelen en nog veel meer.
 • Beschikbaarheid van een beginnersbonus. Wanneer je de 22Bet app voor Android installeert, krijgen nieuwe spelers een welkomstbonus.
 • Live evenementstatistieken. Je kunt live-evenementen en live-wedstrijden bekijken zonder je te registreren.
 • Rond-de-klok geldovermaken. Mogelijkheid om financiële transacties uit te voeren op elk moment van de dag.
 • Online chat. 24/7 toegang tot onze live chat.

Het wedbedrijf is voortdurend bezig met het bijwerken van de 22Bet mobiele app voor Android, het uitbreiden van de functies en het verbeteren van de functionaliteit. Dus blijf op de hoogte en update de versie voor nog handigere sportweddenschappen bij 22Bet.

Скачивание мобильного приложения Андроид 22Бет

Weddenschappen plaatsen in de 22Bet Android app

Zoals we al eerder hebben vermeld, is de 22Bet app zeer eenvoudig te gebruiken. Om een weddenschap te plaatsen, moet je eerst de sport (klassiek of eSports) selecteren. De lijst staat direct bovenaan het scherm in de vorm van icoontjes of verborgen in het hamburger menu in de linkerbovenhoek van de pagina.

Dan wordt een tabel met de huidige gebeurtenissen weergegeven over het hele scherm van de telefoon. Klik op de kansen waarin u geïnteresseerd bent en voeg de weddenschap toe aan het wedbriefje. Daarna opent de pagina met de coupon. Hier moet u de grootte en het type van de weddenschap specificeren (in het geval dat meer dan één selectie wordt toegevoegd). De laatste stap is het plaatsen van de coupon door op de daarvoor bestemde knop te klikken. Uw weddenschap is geplaatst!

Relevant nieuws