Intro

1xStavka en 1xBet: hoe slaag ik voor de UCPIS-identificatie?

Сайт 1xStavka
Wedders woonachtig in de Russische Federatie kunnen niet inloggen op de bookmakersite 1xBet zonder gebruik te maken van speciale software of officiële mirrors. We schreven over de redenen voor het blokkeren van het portaal in het artikel “Waarom 1xBet verboden is in Rusland?” Spelers kunnen echter weddenschappen plaatsen op 1xStavka (1xStavka), dat een dochteronderneming is van 1xBet: het heeft een licentie om diensten te verlenen in het land. Om te beginnen met het gebruik van de site van het kantoor moet u de identificatie, met inbegrip van in de TSUPIS passeren. Lees in het artikel hoe u dit moet doen.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

De beste alternatieve bookmaker als de 1xbet niet in Uw land opereren:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

1xStavka en 1xBet: hoe passeert u de identificatie?

Veel nieuwkomers verwarren de bookmakers 1xStavka en 1xBet. Dit zijn echter twee verschillende bedrijven: de eerste werkt uitsluitend op de Russische markt, terwijl de tweede – wereldwijd (in RF is de site van het kantoor geblokkeerd). We hebben een korte vergelijking van hoe 1xBet en 1xStavka verschillen, die we aanraden om te lezen. Op basis van de bewering dat bookmakers verschillend zijn, laten we het proces van identificatie in 1xStavka en 1xBet afzonderlijk beschrijven.

Identificatieproces bij 1xStavka (1xStavka)

Identiteit verificatie op de site van het wedbedrijf 1xStavka (1xStavka) wordt uitgevoerd in het proces van het creëren van een account. U moet naar de registratiepagina gaan en 3 stappen volgen: registratie op de website, verificatie van het telefoonnummer en identificatie. Dus, na het invullen van alle details over jezelf, het binden van je telefoonnummer aan de speler moet je de verificatie van het document uit te voeren.

Internationale online bookmakers vragen spelers om een gescande kopie van hun paspoort, buitenlands paspoort, rijbewijs op te sturen of een foto te maken met het document om het te verifiëren. In het geval van 1xStavka wordt een ander mechanisme gebruikt. Om zich bij 1xStavka te identificeren is het nodig om gebruik te maken van de Staatsdienst, CONTACT (om de operatie online af te ronden) of naar een wedkantoor of Svyaznoy salon te komen. Op deze manier controleert de bookmaker zorgvuldig alle spelers en is het niet mogelijk om van de diensten van het kantoor gebruik te maken zonder een paspoort te overleggen.

Регистрация в 1хСтавка

Identificatie bij 1xBet

Gebruikers van 1xBet hoeven niet naar de wedkantoor om hun identiteit te controleren. En er zijn bijna geen wedkantoren meer bij de bookmaker. Het bedrijf is allang overgestapt op online weddenschappen. Daarom verloopt de identificatie bij 1xBet ook via de website.

de bookmaker 1xBet biedt spelers verschillende mogelijkheden om een account aan te maken. Daarom moet je na het inloggen op je persoonlijke account alle gegevens op de kaart invullen die niet bij de registratie zijn ingevuld. U kunt uw profiel controleren op de pagina “Persoonlijke gegevens”, nadat u bent ingelogd op de gebruikersaccount.

Verificatie van het spelprofiel vindt plaats in de fase van geldopname*. De gebruiker moet de gevraagde documenten via een formulier of e-mail opsturen. Tot die tijd zal de geldopname worden bevroren. Na het passeren van de identificatie in 1xbet, heeft de speler toegang tot alle functies van de bookmaker.

*In sommige situaties kan de bookmaker een kopie van het paspoort of een ander document vragen na het storten van geld op de rekening.

Bookmaker 1xStavka en 1xBet: hoe de identificatie door te geven aan de TSUPIS?

De wetgeving van de Russische Federatie vereist dat spelers zich registreren bij de UPIS (de afkorting staat voor “Centrum voor overdracht van interactieve weddenschappen”). Dit is een financiële organisatie, die bemiddelt tussen een gokker en een bookmaker. Op dit moment zijn er 2 van dergelijke organisaties in Rusland – het Unified UUPIS Centre, waar 1xStavka mee samenwerkt, en het UUPIS Centre gebaseerd op Kiwi-bank. Hun taak is het controleren van de winsten van spelers en het afdragen van belastingen aan de Federale Belastingdienst.

Единый ЦУПИС

De 1xStavka speler kan in het UUPIS op één van de volgende manieren geïdentificeerd worden:

  • Je moet naar een wedkantoor van de bookmaker 1xStavka gaan. U moet uw paspoort meenemen en het formulier invullen voor het openen van een rekening bij het Centrum voor Vermogensbezit van Bookmakers.
  • Aanvragen bij een Euroshop. Het is noodzakelijk om de verificatie van documenten voor de NCO Mobile Card te doorlopen. De gebruiker zal een aanvraagformulier krijgen om in te vullen. Let op: Euroset zal een vergoeding van 100 roebel vragen voor het uitvoeren van de 1хStavka speler identificatieprocedure bij de UUPIS.
  • Verifieer documenten via de website van de bookmaker. Om dit te doen, moet de gebruiker inloggen en doorgaan naar de “Beheer Interactieve Weddenschappen” sectie. Na het selecteren van de betaalmethode verschijnt er een bericht dat de gebruiker zich moet registreren op de website van de UBCC. Wanneer u naar de pagina gaat, wordt een applicatie geopend waarin u uw telefoonnummer moet invoeren, moet inloggen op de 1хStavka website en een wachtwoord moet bedenken. Na het invoeren van de code van de SMS (het zal worden verzonden naar het opgegeven nummer), zal de UUPIS de beschikbaarheid van de rekening op de website van de bookmaker controleren en het profiel bevestigen.

Let op: pas na het openen van een account bij de UCPIS kunnen spelers hun account storten op de website van 1xStavka. Wie jonger is dan 18 jaar zal geweigerd worden om een spelaccount te registreren.

Als een speler zich heeft geregistreerd op de site 1xbet, waarbij hij de blokkering omzeilt, hoeft hij geen rekening te openen bij de UUPIS. Daarom verkiezen veel spelers het internationale portaal boven de lokale bookmaker om geen extra kosten op winsten te betalen.

Relevant nieuws