Intro

1xBet’s multifolds: weddenschappen afsluiten en verkopen

Экспресс-ставка 1хБет
Er zijn veel vragen onder beginnende gokkers over wilds. Ons vorige artikel, “Hoe inzetten in express weddenschappen bij 1xbet”, beantwoordde de meeste van hen. Er zijn echter nog een aantal onderwerpen die we hebben besloten te behandelen in het nieuwe materiaal. Lees over de bijzonderheden van het kiezen van een combo weddenschap, antiexpressen, parlay van de dag en weddenschappen verkopen.

Logo 1xbet
100% bonus tot 100 euro

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Hoe plaats ik een express weddenschap bij 1xBet?

1xBet heeft de details van het wedden op de site uitgedacht. Om een parlay te creëren bij 1xBet, hoeft een gebruiker alleen maar de evenementen van interesse te selecteren en ze toe te voegen aan het wedformulier. Om dit te doen, klikt u op de kansen van het resultaat. Na het toevoegen van twee of meer selecties aan het wedstrijdformulier, zal het mogelijk zijn om een parlay te vormen. Het overeenkomstige item zal in de drop-down lijst van wedstrijdtypes verschijnen. Vervolgens specificeert de gokker het in te zetten bedrag en, volgens de beschikbare stappen, voltooit het plaatsen van de weddenschap.

De procedure voor het aanmaken van een express weddenschap op 1xBet verschilt niet van de website, 1xWin en mobiele applicatie. Het verschil is alleen te vinden in het ontwerp van de schermen. Hoewel de ontwikkelaars proberen om alle weddenschappen tools in één formaat te passen om het makkelijker te maken voor nieuwkomers om gebruik te maken van de diensten van de bookmaker.

Hoe maak ik mijn eigen express weddenschappen bij 1xBet?

Zoals in de vorige sectie vermeld, is het proces van het maken van een parlay op de website van de bookmaker niet ingewikkeld. Dus vragen die spelers kunnen hebben in het stadium van de express weddenschappen zullen zijn: welke evenementen moeten in de weddenschap worden opgenomen om de weddenschap te laten werken? Er zijn verschillende strategieën om winnende multi weddenschappen te maken. Daarnaast zijn er diensten waar je kant-en-klare voorspellingen voor een parlay van succesvolle gokkers kunt kopen.

Moeten we gebruik maken van de diensten van externe experts? De beslissing in dit geval is aan de speler. Maar naar onze mening, is het het beste om te leren hoe je je eigen express weddenschappen maakt bij 1xBet. Hier zijn wat tips om je te helpen de juiste combinaties te maken om het meeste uit je weddenschappen te halen:

  1. Wees niet bang om te wedden op gelijke spelen. In wedstrijden waar er geen duidelijke favoriet is, zijn de kansen voor teams om te winnen ruwweg gelijk. Je kunt dus kiezen voor een gelijkspel als resultaat van de wedstrijd. In de regel zijn de kansen bij dergelijke weddenschappen hoog en is de kans op succes vrij groot. Als je kijkt naar de statistieken van voetbalwedstrijden in populaire wereldkampioenschappen, eindigt elke vierde wedstrijd in een gelijkspel.
  2. Plaats uw waardevolle weddenschappen. Onder het beschikbare aantal sportevenementen om op te wedden, is het mogelijk om diegene te vinden waar het winnende team onderschat wordt door de bookmaker. Als de gokker de speelstijl van teams en atleten in niche kampioenschappen goed kent, dan is het niet de moeite waard om aandacht te besteden aan de voorgestelde favoriet. Het is het beste om tegen de bookmaker in te spelen.
  3. Maak een wedlijst. Het is aan te raden om een notitieboekje bij te houden waarin je potentiële wedstrijden kunt noteren die in een parlay kunnen worden opgenomen. Nadat je alle wedstrijden hebt opgeschreven, de kansen hebt vergeleken en nogmaals het succes van dit of dat team/atleet hebt ingeschat, kun je overgaan tot het plaatsen van een parlay weddenschap bij 1xbet.
  4. Je moet nietvertrouwen op hoge kansen. Hoe meer uitkomsten met hoge kansen in een combinatie, hoe groter de kans dat je de parlay verliest. Vergeet niet dat het risico gerechtvaardigd moet zijn. Het is dus geen goed idee om te proberen een Parlay samen te stellen waarbij de kansen om te verliezen hoog zijn op de meeste gebeurtenissen.
  5. Correct gebruik van de markten. De beste gokker weet hoe hij de kansen van een team moet evalueren en hoe hij de kansen voor elk type weddenschap moet uitwerken. Bijvoorbeeld, als er een duidelijke favoriet is in een wedstrijd en de kansen op zijn overwinning zijn niet hoog, dan is het beter om een handicap te gebruiken. Dergelijke nuances in de 1xBet weddenschappen kunnen helpen om de uiteindelijke kansen te verhogen.
  6. Voorafgaande wedstrijd analyse. Weten hoe je eerdere wedstrijden moet analyseren is de sleutel tot succes van een gokker. Om een juiste wedstrijdvoorspelling te doen, is het de moeite waard om kennis te nemen van eerdere wedstrijden van teams/atleten. Het analyseren van eerdere wedstrijden is een must als u veel weddenschappen wilt afsluiten.
  7. Weigerte wedden op favorieten. Als de gokker een favoriet team of atleet heeft, neem hun wedstrijden dan niet op in de Parlay. Het is mogelijk dat de gebruiker zijn tegenstander onderschat en gelooft in de kracht van zijn favoriet. Dit leidt dan weer tot verliezende combinaties.
  8. Beperkhet aantal expresweddenschappen. Na het winnen van hun eerste geld in een Parlay, zijn spelers vaak meer dan blij om dit te nemen. Deze vorm van wedden mag echter niet worden misbruikt. De waarheid is dat een groot aantal gebeurtenissen in één weddenschap een hoog risico op verlies met zich meebrengt. Daarom moet er veel tijd worden geïnvesteerd in het samenstellen van een winnende multi. Snel een combinatie weddenschap afsluiten ‘on the off-chance’ kan slecht aflopen voor de gokker.
  9. Profiteervan de bonussen van de bookmaker. Bookmaker 1xbet moedigt gebruikers die express weddenschappen afsluiten aan om meer dan 10 uitkomsten in een wedbriefje op te nemen. Hiervoor verhoogt het kantoor de uiteindelijke kansen met een bepaalde multiplicator. Ervaren gebruikers kunnen deze bonussen gebruiken voor extra beloningen.

Экспресс-ставка 1хБет

Door deze tips te volgen, kunnen gebruikers leren hoe ze express weddenschappen bij 1xbet correct kunnen samenstellen en grote bedragen kunnen verdienen op combinaties.

Wat is een anti-extradag bij 1xBet?

De bookmaker biedt zijn gebruikers verschillende soorten weddenschappen aan bij 1xbet. Onder de beschikbare soorten weddenschappen, zijn er variaties van express weddenschappen. Onder hen is de 1xbet anti express weddenschap. Door te klikken op de link naar het artikel over de soorten weddenschappen vindt u de definitie voor de anti-extra weddenschap – het is een weddenschap die zal winnen als alle gebeurtenissen in het wedbriefje worden verloren. Dit type weddenschap wordt dus op de tegenovergestelde manier berekend als een parlay.

Veel nieuwelingen denken dat de 1xBet Anti-Aexpress weddenschappen zijn die uitkomsten op duidelijke underdogs bevatten. Per definitie is dit het geval. Echter, in de praktijk zullen weddenschappen op duidelijke underdogs de gokker geen grote winsten opleveren: lage winkansen en de marge van de bookmaker zullen bijna alle winst “opeten”. Daarom moeten anti-extra’s evenementen omvatten waar de uitkomst van de wedstrijd op elk moment kan veranderen.

Om een Anti-Axpress op 1xBet te maken, moet een gebruiker 2 evenementen aan het wedbriefje toevoegen en dan het overeenkomstige wedtype uit de drop-down lijst selecteren. De bookmaker zal de kansen herberekenen volgens de nieuwe formule. Zodra u het inzetbedrag heeft ingevoerd, kunt u de winst vooraf controleren en overgaan tot weddenschappen. Je kunt de gedetailleerde regels voor het berekenen van de atiexpress vinden op de website van de bookmaker. Ga hiervoor naar de pagina “Regels”, waarvan de link zich in het menu onderaan bevindt.

Hoe verkoop ik een express weddenschap aan 1xBet?

Nadat een gebruiker een 1xbet express weddenschap voor de wedstrijd heeft afgesloten, kan er nieuws over blessures in het team/deelnemer verschijnen. Een dergelijke situatie kan de hele combinatie die door de gokker is gevormd ongedaan maken. Om niet de hele weddenschap te verliezen, kan de gebruiker gebruik maken van de 1xBet express weddenschap dienst.

Om een parlay weddenschap aan 1xbet te verkopen, moet je inloggen in je persoonlijke kabinet en naar de weddenschap geschiedenis sectie gaan. Hier vindt u informatie over de gespeelde en niet gespeelde weddenschappen van de gebruiker. De gokker kan de parlay waarin hij geïnteresseerd is selecteren en op de knop “Verkopen” drukken*. In een nieuw venster zal de informatie over het compensatiebedrag van de bookmaker verschijnen (het zal niet het maximum bedrag zijn). Als de speler tevreden is met het terugbetalingsbedrag van de parlay, kan hij opnieuw op de knop “Verkopen” drukken. Het geld zal dan binnen 20 seconden op de rekening van de speler worden teruggestort.

*Let op: je kunt je weddenschap verkopen voor elk van de gebeurtenissen in de Parlay

Экспресс дня 1хБет

Wat is een Dag Parlay bij 1xBet?

Vaak zijn nieuwe gebruikers bang om een multi weddenschap te plaatsen. Dit is te wijten aan een gebrek aan ervaring in weddenschappen en het onvermogen om combinaties correct te maken. In zo’n geval kunnen spelers de hulp inroepen van meer ervaren spelers, een prognose kopen van een professional of gebruik maken van een aanbieding van 1xBet. De laatste optie, bekend als “Parlay van de Dag”, is beschikbaar voor alle gebruikers.

De expressvan de dag bij 1xbet zijn combinaties van weddenschappen aangeboden door de bookmaker die gebeurtenissen op verschillende wedstrijden omvatten (voornamelijk topwedstrijden). Spelers kunnen op elke express weddenschap inzetten. Als ze succesvol zijn, ontvangt de gebruiker een extra 10% op hun winst. Dat is wat de express weddenschappen van de dag van de bookmaker interessant maakt. De gebruiker moet zich er echter van bewust zijn dat het kantoor niet geïnteresseerd is in het winnen van geld van klanten. Daarom moeten spelers alle gebeurtenissen in de express zorgvuldig controleren en de weddenschap kiezen die echt kan winnen.

Relevant nieuws