Intro

1xBet’s Happy Friday bonus: kenmerken en voorwaarden

Счастливая пятница 1xBet
Dit artikel over 1xBet’s Happy Friday zal het hebben over een nogal populaire en verleidelijke promotie. Naast de welkomstbonus, kunnen spelers ook genieten van andere interessante bonussen van 1xbet, die de bookmaker genereus aanbiedt aan zijn gokkers. Een van hen zullen we vandaag bespreken. In het artikel lees je meer over de kenmerken van de bonus, de regels voor het inzetten, de voorwaarden voor het ontvangen en andere belangrijke punten.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

“1xbet Fijne Vrijdag: Kenmerken van de bonus

Elke vrijdag houdt 1xbet bookmaker een promotie waarbij je tot $100* kunt verdienen. Je moet je er binnen 24 uur voor aanmelden, meestal is dat van 00:00 tot 23:59. Tegelijkertijd moet je de tijd hebben om een storting te doen en de bonus in te zetten. Het bonusbedrag is altijd gelijk aan de storting op vrijdag (maar niet meer dan $100*). Het kleinste bedrag voor een bonus is $1*. Om er zeker van te zijn dat u uw bonus ontvangt, dient u vooraf uw accountinstellingen te controleren. Het is wenselijk dat informatie over u werd ingevoerd in de juiste velden van het profiel, en de rekening zelf – geverifieerd. Vergeet ook niet bij het registreren het vakje aan te vinken waarmee u instemt met deelname aan bonusaanbiedingen voor sportevenementen. We raden je aan om de promotieregels op voorhand te lezen zodat je geen kostbare minuten verspilt op vrijdag.

1xBet Lucky Friday Bonus: voorwaarden om het te ontvangen

Om de bonus te krijgen (voor details over de 1xbet bonus account in het artikel), moet je een actieve gebruiker zijn en dagelijkse acties maken op de account. Dat wil zeggen ten minste één minimale inzet doen, maar wel elke dag. En ook binnen een dag (specifiek tijdens vrijdag) 3 eenvoudige stappen uitvoeren:

  1. Registreer voor de promotie.
  2. Doe een storting en ontvang automatisch een bonus gelijk aan de storting op je bonusrekening, maar niet meer dan $100*. Minimum stortingsbedrag om bonus te krijgen is $1*.
  3. Win bonus terug.

Let op: de bonus is slechts eenmaal per speler beschikbaar. Ook kan deze promotie niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen Счастливая пятница от 1хБет

“1xbet Happy Friday: inzetregels

Het zou te gemakkelijk zijn als de ontvangen bonus gewoon kon worden opgenomen. Het moet worden ingezet. Zolang niet aan alle inzetvoorwaarden is voldaan, is het niet mogelijk om het geld van de bonusrekening op te nemen. Dus, hoe moet je je 1xBet Lucky Friday bonus inzetten? De belangrijkste voorwaarde is – je moet het op vrijdag doen! Dat betekent dat de resultaten van de evenementen waar je op wedt ook op vrijdag bekend moeten worden gemaakt. Anders tellen ze niet mee voor de inzetvoorwaarden en worden ze gewoon verbrand. Dus, om aan de voorwaarden te voldoen, moet je een bonus bedrag van 3 keer inzetten. Dat wil zeggen, als je een $50* bonus hebt ontvangen, zet je $150* in. De weddenschap moet van het expres type zijn, zodat je de uitslag binnen 24 uur weet. Elke parlay moet een minimum van 3 evenementen hebben. Elk evenement heeft een minimum odds van 1.4. Het schema voor het inzetten van de 1xBet Lucky Friday Bonus is als volgt:

  1. Vorm een coupon volgens alle regels.
  2. Voer het inzetbedrag in.
  3. Selecteer een bonusrekening.
  4. Klik op “Plaats een weddenschap”.

De volgende coupon kan pas geplaatst worden nadat de resultaten van de vorige coupon bekend zijn. Het is belangrijk op te merken dat je het volledige bonusbedrag moet storten voordat je kunt opnemen van je speelaccount. Anders worden alle bonussen en winsten van die fondsen verbeurd verklaard. Houd er ook rekening mee dat weddenschappen waarop een weddenschap wordt teruggestort niet meetellen Акции и бонусы 1хБет

1xBet Black Friday bonus

Veel spelers verwarren vaak de twee namen, Black Friday en Happy Friday 1xbet, ten onrechte denkend dat het twee verschillende aanbiedingen zijn. Laten we echter duidelijk zijn op dit punt. Het is dezelfde promotie die 1xbet uitvoert op vrijdag. Het is gewoon dat toen het in het leven werd geroepen het 1xBet’s Black Friday heette, en daarna (voorlopig in 2018) veranderde de bookmaker de naam in Happy. Daarom is de naam “Black Friday” achterhaald. Dat is echter waar alle veranderingen ophielden, de regels bleven hetzelfde. *Of het equivalent in lokale valuta.

Relevant nieuws