Intro

1xBet’s Betting Sales optie: kenmerken en voordelen

История ставок 1хБет
Wedden op sport komt altijd met een risico. Zelfs de meest ervaren gebruikers maken fouten, laat staan beginners. Daarom is de mogelijkheid om een deel van uw geld terug te krijgen in geval van een negatieve uitkomst van een sportevenement een zeer nuttige optie voor gokkers. En zoals je uit de titel kunt begrijpen, biedt bookmaker 1xBet zijn gebruikers de optie van “cashout” – het inwisselen of verkopen van de weddenschap. Hoe het werkt en wanneer spelers weddenschappen verkopen bij 1xBet zal worden besproken in het artikel.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Wat is “weddenschappen verkopen” bij 1xbet: het concept van een uitbetaling

Als het gaat om het verkopen van weddenschappen bij 1xbet, moet men de procedure begrijpen waarbij men zijn slip (een weddenschap die nog niet gespeeld is), na het plaatsen van een weddenschap, inruilt voor een bepaald geldbedrag. Het kantoor van de bookmaker betaalt, afgezien van enkele promoties, nooit alle gelden terug aan de speler. De hoogte van de vergoeding of zogenaamde cashout hangt af van de wedstrijd, de voorspellingen en de tijd die verstreken is sinds het plaatsen van de weddenschap. Als u niet deelneemt aan extra promoties, worden de fondsen overgemaakt naar uw hoofdrekening en hoeft u niet in te zetten.

1xbet wedden is standaard geactiveerd en is alleen beschikbaar voor voorwedstrijden. De speler hoeft het niet extra in te stellen en kan het onmiddellijk gebruiken voor coupons die in de wedgeschiedenis zijn geplaatst. Merk op dat zowel enkelvoudige als express weddenschappen kunnen worden terugbetaald.

Redenen voor het verkopen van weddenschappen bij 1xBet

Zoals in de inleiding vermeld, is het verkopen van weddenschappen een concurrentievoordeel van het 1xBet platform. Wedders kunnen fouten maken in hun voorspellingen en de mogelijkheid om een deel van het geld terug te krijgen is veel beter dan het hele bedrag van de weddenschap te verliezen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de optie “Weddenschappen Verkopen” bij 1xbet actief gebruikt wordt door zowel beginners als professionals.

Продажа ставки 1хБет

Echter, niet alle gebruikers begrijpen in welke situaties ze het risico moeten opgeven en de weddenschap moeten retourneren voor de start van de wedstrijd. We hebben de belangrijkste redenen op een rijtje gezet wanneer het gebruik van de “Inzet Verkopen” optie bij 1xBet gepast is:

  • Verkeerde voorspelling op een wedstrijd. Omdat alleen een weddenschap voor de wedstrijd kan worden verkocht, kunnen dergelijke weddenschappen lang voor het sportevenement worden geplaatst. Omdat veel factoren (blessures, fysieke en mentale vermoeidheid, etc.) het resultaat beïnvloeden, kunnen de favorieten veranderen voordat de wedstrijd begint. Bovendien heeft de gokker in sommige gevallen de mogelijkheid om de weddenschap terug te betalen nadat de wedstrijd heeft plaatsgevonden, wanneer duidelijk is geworden dat de uitkomst niet juist is. De mogelijkheid om een verlies te voorkomen is dus een belangrijk voordeel van de optie “Wedden op verkoop”.
  • De noodzaak om uw bankroll aan te vullen. In onze “Betting School” kunt u verschillende materialen vinden over de bankroll bij weddenschappen. In situaties waar een speler zijn strategie niet goed heeft gepland en alle beschikbare fondsen heeft gebruikt, zal een weddenschap refund helpen om “live” geld te krijgen voor nieuwe weddenschappen.
  • Geldopnemen van het platform. Als een gebruiker zijn volledige storting op zijn 1xbet account heeft ingezet en het geld wenst op te nemen, kan de optie “Inzet verkopen” worden gebruikt. In dit geval krijgt de speler een deel van het geld terug en voegt het toe aan het opnamebedrag. Houd er echter rekening mee dat de fondsen eerder moeten zijn geplaatst op andere winnende weddenschappen, anders worden ze geblokkeerd tot de inzet.

Naast de standaard ‘Sell Bet’ optie van 1xbet, is er ook de ‘Sell Later’ optie of aka weddenschap verzekering. Deze optie zal in een apart artikel worden behandeld.

“1xbet – de optie vinden en gebruiken

Na het plaatsen van een weddenschap worden alle gebeurtenissen overgebracht naar de rubriek “Inzetgeschiedenis”. Eenmaal ingelogd in de persoonlijke kast, kan de gebruiker de coupons bekijken door naar de aangegeven sectie te gaan en te klikken op de knop “Verkopen” voor de specifieke gebeurtenis. In een nieuw venster, zal de gokker het terugbetalingsbedrag aangeboden krijgen en de mogelijkheid om de operatie te bevestigen door op de “Nu verkopen” knop te klikken. Zodra de speler akkoord gaat met de uitbetaling, zal het geld binnen 20 seconden op de hoofdrekening worden bijgeschreven.

Продажа купона 1хБет

Dus, je kunt de “Verkoop Inzet” optie voor 1xbet vinden in je persoonlijke kabinet (weddenschap geschiedenis sectie). Alle weddenschappen vóór de wedstrijd kunnen worden terugbetaald als ze nog niet zijn gespeeld (de wedstrijd is nog niet begonnen). Hoewel door deel te nemen aan sommige promoties, kan de speler het geld in de pre-match weddenschap zelfs na de start van de wedstrijd terugbetalen. Daarom raden wij aan om de huidige promoties van de bookmaker te lezen in de PROMO sectie om het meeste uit de weddenschap refund optie te halen.

1xBet coupon verkoop procedure

Het bookmakerskantoor 1xbet gebruikt verschillende benamingen voor de terugkoopoptie van weddenschappen: “Bet sale” of “Coupon sale”. Ze zijn synoniem en kunnen gebruikt worden in promotiemateriaal van de bookmaker of gebruikers van het wedkantoor.

In de voorgaande paragrafen hebben wij een korte definitie gegeven voor “weddenschapcoupons”. Het moet worden opgevat als het aantal uitkomsten in een pre-match of live weddenschap die in één weddenschap zijn opgenomen. Echter, de 1xBet Coupon Sale optie is alleen beschikbaar voor pre-match weddenschappen, die singles of parlays kunnen zijn.

Elke slip heeft zijn eigen nummer en de kenmerken van de gebeurtenissen (wedstrijd naam, kansen, weddenschap type). De gebruiker kan de coupons bekijken in de sectie “Inzetgeschiedenis”, die beschikbaar is in de persoonlijke kast. De coupon kan ook worden bekeken via de pagina “Coupon controleren” in het menu onderaan op de website.

Om een coupon te verkopen, moet de speler een weddenschap selecteren en op de verkoopknop klikken. Daarna moet de speler de operatie bevestigen door op de knop “Nu verkopen” te klikken. Pas dan zal de verkoop van de 1xbet coupon plaatsvinden.

Relevant nieuws