Intro

1xBet wedkantoor: kenmerken van de bookmaker

Особенности БК 1хБет
Op de binnenlandse markt van sportweddenschappen heeft het bookmakersbedrijf 1xbet een leidende positie. Als je door de ratings van populaire gokportalen kijkt, staat het bedrijf zeker in de top tien, inclusief de top drie finalisten. Een dergelijk succes van het kantoor is te danken aan vele factoren, waarover we in detail hebben geschreven in de review van 1xbet. Vandaag willen we echter kort ingaan op de kenmerken van de bookmaker. Deze informatie zal nuttig zijn voor nieuwelingen.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Officiële website van wedkantoor 1xBet

Onder beginnende wedders is een van de eerste en meest populaire vragen: “Wat is de officiële website van wedkantoor 1xbet?” Het snelle antwoord is: 1xbet.com. Houd er echter rekening mee dat de campagnewebsite in een aantal landen geblokkeerd kan zijn. Daarom gebruikt de bookmaker alternatieve adressen, de zogenaamde mirrors. Zo kunnen spelers gebruik maken van de officiële website 1xbet-tarief en andere domeinen die door de bookmaker worden gebruikt. De alternatieve sites van 1xBet worden in een apart artikel nader besproken. We willen ook graag de aandacht vestigen op het feit dat spelers in Rusland gebruik kunnen maken van de diensten van 1xStavka. Wettelijk gezien zijn 1xStavka en 1xBet twee verschillende bedrijven. Echter, de gelijkenis van stijl, website, aanbiedingen wijst op de verwantschap van de wedbedrijven.

Kenmerken van het bookmakerskantoor 1xBet

Bookmaker 1xbet begon zijn activiteiten in Rusland in 2007. Later betrad het bedrijf de internationale markt en veroverde de harten van miljoenen spelers over de hele wereld. Tegelijkertijd veranderde de wetgeving van de Russische Federatie zodanig dat het bedrijf de Russische markt moest “verlaten”: alle kantoren werden overgebracht naar bookmaker 1xStavka. Vanaf vandaag is de officiële website van 1xbet geblokkeerd in Rusland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, de VS, Portugal, Iran, enz. Maar dat weerhoudt gebruikers er niet van om zich te registreren op de website van de bookmaker met behulp van een VPN. Dit is te wijten aan dergelijke functies van 1xbet:

  • Een moderne website. Het portaal van de bookmaker heeft een gebruiksvriendelijke interface en werkt correct op alle populaire apparaten. Er is een mobiele versie beschikbaar voor gebruikers, die snel werkt en alle functies heeft van een volwaardige website.
  • Beschikbaarheid van software voor weddenschappen. met de 1xWin software kunt u snel en gemakkelijk weddenschappen plaatsen op Windows computers. Er zijn ook blokkeringssoftware voor Windows en Mac OS – respectievelijk 1xBet Access en MacAccess.
  • Beschikbaarheid van apps voor telefoons. Plaats snel en gemakkelijk weddenschappen vanaf mobiele apparaten met de applicaties voor Android en iOS.
  • Een enorm aantal evenementenin de lijn en in-play. Meer dan duizend sporten en cybersportwedstrijden zijn beschikbaar voor gebruikers.
  • Fatsoenlijke selectie van gokspellen. Kaartspellen, roulette, gokkasten, bingo – genoeg vermaak voor de meest veeleisende gebruikers.
  • Een grote selectie van promoties. 1xbet werkt zijn aanbod van bonussen en promoties voor spelers voortdurend bij. Dit geeft gebruikers de kans om extra beloningen te verdienen tijdens het plaatsen van weddenschappen en het spelen van games.
  • Meer dan 60 taalversies van de site. Het portaal is gemakkelijk te gebruiken voor gokkers van over de hele wereld.
  • Veel opties om geld te storten en op te nemen van de rekening. Kaart overschrijvingen, e-wallets, betalingssystemen, cryptocurrencies, betalingen van mobiele telefoons, enz. – hier zijn de beschikbare betaalmethodes voor spelers (de tools zijn afhankelijk van het land waar de gebruiker woont).
  • 24/7 gebruikersondersteuning. U kunt in contact komen met de exploitanten via chat, mail of telefoon.

Deze functies hebben 1xbet bookmaker beroemd gemaakt onder de spelers. Meer informatie over de voor- en nadelen kun je vinden in onze review over de website (link aan het begin van het artikel).

Relevant nieuws