Intro

1xBet weddenschappen line-up: lijn opties en weddenschappen verscheidenheid

1хБет линия ставок
Elke bookmaker heeft sterke punten die hem onderscheiden van honderden concurrenten. Als we het over 1xBet hebben, is dat zeker de wedlijn. Natuurlijk, in de review over het kantoor schreven we over een dozijn voordelen. Echter, 1xBet’s wedden lijn is zeker een van de grootste troeven van het bedrijf. Hoe de betting line eruit ziet, welke betting opties het bevat en wat interessant zal zijn voor gebruikers zal worden besproken in het artikel.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

1xBet Lijnen: De verscheidenheid van weddenschappen

De lijn of betting line is het aantal evenementen dat een bookmaker aanbiedt om op te wedden. Alle populaire evenementen die beschikbaar zijn in het hoofdmenu of het hoofdgedeelte van het scherm worden conventioneel beschouwd als de hoofdlijn, en alle andere worden beschouwd als een extra lijn. Als je op deze manier naar het 1xBet aanbod van de bookmaker kijkt, zullen de belangrijkste evenementen diegene zijn die zich bevinden in de Top Events, Top Championships en Top Games (rechter gedeelte van het scherm), de lijst van evenementen in het centrale gedeelte van het scherm en de items van het hoofdmenu. De rest van de spellen in de 1xbet lijn zijn toegankelijk via submenu’s en zijwidgets.

Het totaal aantal evenementen in de 1xBet weddenschaplijn hangt af van het seizoen. Echter, het gemiddelde dagelijkse aantal spellen is meer dan 5.000. De meeste evenementen vallen onder topspellen zoals voetbal, volleybal, basketbal, cybersporten, enz. Er zijn echter meer dan 40 sportdisciplines beschikbaar in het aanbod van het kantoor. Gebruikers zullen dus interessante wedstrijden kunnen vinden, ook in minder populaire kampioenschappen.

Naast het grote aantal sporten in de line-up, kan 1xBet ook bogen op een brede spreiding. Met spread betting bedoelen we alle soorten weddenschappen die op een evenement kunnen worden geplaatst. De bookmaker biedt spelers zowel basissoorten weddenschappen als extra uitkomsten, zoals wie de eerste/laatste bal zal scoren, hoeveel schoten er in het doelgebied zullen vallen, wat het aantal gele kaarten zal zijn, etc. Tientallen variaties voor het plaatsen van weddenschappen stelt ervaren gebruikers in staat om ingewikkelde combinaties te maken en meer winst uit de weddenschappen te halen.

1xbet lijn variaties

Het 1xbet portaal heeft verschillende lijn variaties klaar staan voor spelers. Naast de traditionele presentatie van sportevenementen, kunnen gokkers geïnteresseerd zijn in het formaat:

 • Wedstrijd voor. Bookmaker 1xbet selecteert een wedstrijd voor spelers, waarop je een weddenschap kunt plaatsen vanaf $10 of het equivalent in een andere valuta. De gokker moet de exacte score van de wedstrijd raden. Als de speler wint, ontvangt hij een geldprijs en 10 gratis spins in de gokkasten. Deze laatste moeten worden gebruikt volgens de algemene regel van het kantoor van de bookmaker.
 • Wed op uw eigen. De pagina bevat alle sportevenementen in het aanbod van het kantoor, die plaatsvinden in het land waar de speler woont. De gegevens van het land worden uit de persoonlijke kaart van de gokker gehaald.
 • Weddenschap Designer. Hier kunnen de spelers hun eigen alternatieve wedstrijden tussen teams creëren, die elkaar waarschijnlijk niet in duels zullen ontmoeten. Het is voldoende om de tegenstanders uit de beschikbare competities te selecteren en 1xBet zal de kansen voor de wedstrijd berekenen. De constructor zal interessant zijn voor gebruikers die graag experimenteren.
 • Kampioenschap resultaten. Hier wachten de spelers op de prestigieuze voetbalkampioenschappen. De taak van de gokker is om de winnaars in elk van hen te bepalen en een grote winst te behalen.
 • Weddenschappen op UFC. De pagina bevat gevechten in mixed martial arts. Een gebruikersvriendelijke interface voor het zoeken van wedstrijden en boksers maakt het mogelijk om snel een evenement te selecteren om op te wedden.
 • Weddenschappen op politiek. Hier kunnen gebruikers de uitkomst van bepaalde politieke evenementen voorspellen: presidentsverkiezingen, parlementsleden, burgemeesters, enz.

1хБет конструктор ставок

1xbet bookmaker staat niet stil en breidt de functionaliteit van de site voortdurend uit, samen met de opties voor wedlijnen. Daarom kunnen er pagina’s met nieuwe lijnformaten op de website verschijnen.

Evenementen in de 1xBet lijn

Zoals eerder vermeld, zullen wedders meer dan 5.000 evenementen in de line-up vinden, variërend van voetbal tot financiële weddenschappen. Hierdoor zal het aanbod van 1xBet zelfs de meest ervaren spelers niet onverschillig laten. Aangezien het kantoor actief bezig is met het ontwikkelen van zijn wedlijn, verschijnen er voortdurend nieuwe wedrubrieken op de website. Hieronder vindt u een lijst van diegene die beschikbaar zijn op 1xbet.com op het moment van schrijven:

 • Weddenopsport. Gebruikers vinden hier 40+ sporten: populaire (voetbal, basketbal, tennis etc.) en niche games (Gaelic football, darts, cricket etc.).
 • Cyber sport weddenschappen. Wedders vinden wedstrijden tussen de beste cybersportteams in alle populaire spellen. De site biedt evenementen op populaire spellen zoals CS:GO, Dota 2, League of Legends, enz.
 • Loterijen. Grote selectie van loterijen uit verschillende delen van de wereld. Mogelijkheid om tickets te kopen voor loterijen in Europa, Amerika en Azië.
 • Financiële weddenschappen. Spelers die economische gebeurtenissen volgen kunnen extra winsten behalen door in te zetten op verschillende schommelingen in economische indicatoren. De selectie van gebeurtenissen is niet groot, maar de sectie is heel interessant.
 • TOTO. Verschillende varianten van sportweddenschappen. Weddenschappen op voetbal, hockey, basketbal, cybersporten met interessante uitkomsten.

Vind evenementen van 1xbet line kan worden gevonden via de hoofdpagina of de relevante secties van het hoofdmenu.

Relevant nieuws