Intro

1xBet weddenschap geschiedenis: hoe bekijken, verwijderen en herstellen?

История ставок 1хБет
Alle weddenschapstransacties van gebruikers worden op de website bijgehouden. Ze kunnen worden bekeken in de sectie “Inzetgeschiedenis”, die kan worden geopend via de persoonlijke kast van de bookmaker. Op deze manier kunnen gebruikers alle belangrijke informatie over weddenschappen uit het verleden achterhalen, zonder bonnen bij 1xbet te hoeven controleren. Echter, soms kunnen spelers, als gevolg van onzorgvuldigheid, de weddenschap geschiedenis van 1xbet verwijderen. Daarom vragen zij zich af hoe dit te herstellen. Het antwoord is te vinden op onze website.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Hoe kan ik mijn weddenschapgeschiedenis bij 1xBet bekijken?

Na het aanmaken van een weddenschap op de website van de bookmaker, wordt er een coupon gegenereerd. Deze heeft een uniek nummer waarmee u uw wedgeschiedenis kunt bekijken zonder in te loggen bij 1xBet. Deze optie is goed wanneer spelers weddenschappen plaatsen niet op hun PC. Als je thuis echter altijd inlogt op het portaal van de bookmaker, kun je via je persoonlijke account de wedgeschiedenis van 1xbet bekijken. Om de afgelopen coupons te bekijken en weddenschapsresultaten te vinden, moet je inloggen op de website. Vervolgens moet je in je persoonlijke kabinet naar de sectie “Bets History” gaan. Hier worden alle coupons in een lijst gepresenteerd. Door op een kaart te klikken, opent u extra wedstrijdverslagen. Om tussen tientallen of honderden andere de gewenste slip te vinden, kunt u gebruik maken van een handige filter.

Hoe kan ik mijn wedgeschiedenis in 1xBet verwijderen?

Spelers kunnen één weddenschap of de gehele weddenschapgeschiedenis bij 1xBet willen verwijderen. Het is niet moeilijk om dit te doen, dankzij de gebruiksvriendelijke interface van de Bets Geschiedenis sectie. Nadat u naar de bovenstaande pagina bent gegaan, moet u de gewenste weddenschap uit de lijst vinden. Als er veel weddenschappen zijn, zal het filter helpen. Als de weddenschap is gevonden, moet u op “Verwijderen” in de werkbalk klikken. Na bevestiging van de handeling wordt de inzet uit de historie verwijderd. Als een speler de inzetgeschiedenis in 1xBet wil wissen, moet hij alle evenementen selecteren door op de betreffende knop in de werkbalk te klikken. De volgende stap is te klikken op de knop “Verwijderen”. Daarna worden alle beschikbare coupons in de historie gewist История ставок 1xBet

Hoe kan ik de gokgeschiedenis van 1xbet herstellen?

Nadat een speler opzettelijk of per ongeluk een verwijderingsoperatie bij 1xbet heeft uitgevoerd, is het niet zo eenvoudig om deze weer terug te krijgen. Weddenschappen komen niet in het mandje terecht, van waaruit ze kunnen worden teruggehaald. Ze worden onmiddellijk uit het profiel van de gokker gewist. Daarom kan alleen de supportdienst van de bookmaker de weddenschapgeschiedenis van 1xBet in de persoonlijke kast herstellen. Er is echter een alternatieve optie, hoe de voorspellingshistorie in 1xBet teruggezet kan worden. Hiervoor kunt u de optie “Historie opvragen” gebruiken, die zich op dezelfde pagina bevindt. Nadat het verzoek is verwerkt, zal alle informatie over de geplaatste weddenschappen naar de gokker worden gestuurd naar de e-mail die in het profiel is aangegeven. Op deze manier kan de speler alle uitkomsten van de op de website geplaatste weddenschappen zien. Er zij op gewezen dat de gokker zijn geschiedenis van de weddenschappen niet kan verwijderen zonder zijn profiel te verwijderen. De rekening zal echter ook enige tijd op de server beschikbaar zijn in geval van fraude van de speler. Daarom zal het niet mogelijk zijn om mogelijke fraude met weddenschappen, zoals bijvoorbeeld weddenschappen op vork, te verbergen.

Relevant nieuws