Intro

1xBet wedden: wat is het en hoe gebruik ik het?

1хБет - продажа ставки
Hoewel ervaren wedders consequent van hun weddenschappen profiteren, maken zij ook fouten in hun voorspellingen. Daarom is de optie om de weddenschap te verzekeren of te verkopen voor de wedstrijd een goede manier om niet het gehele bedrag van de weddenschap te verliezen. We hebben in een eerder artikel al geschreven over de 1xbet Verkoop Weddenschap optie. Er zijn echter nog een aantal onbeantwoorde vragen die de moeite waard zijn om in het nieuwe stuk te belichten.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Wat betekent het om een weddenschap te verkopen bij 1xbet?

In het inleidende gedeelte staat een link naar een artikel op de website die een definitie geeft voor de optie “Inzet verkopen” bij 1xbet. Om niet in herhaling te vallen, zullen we schrijven dat deze service ook wel een uitbetaling wordt genoemd. Als je de term letterlijk vertaalt vanuit het Engels, is het een optie om geld (een deel van het geld) terug te geven. Dus het verkopen van een weddenschap bij 1xBet is een operatie van het terugkrijgen van een deel van het geld door het terugsturen van je wedbriefje. Tegelijkertijd is het belangrijk dat de wedstrijd nog niet begonnen is. Anders heeft de speler geen mogelijkheid om zijn weddenschap te verkopen en moet hij alleen op geluk vertrouwen.

Spelers vragen vaak, “Is het verkopen van weddenschappen beschikbaar voor alle gebruikers van het kantoor?” Het antwoord is ja. Alle voorspellers bij 1xBet kunnen weddenschappen verkopen, zolang aan de voorwaarde wordt voldaan: de wedstrijden mogen niet beginnen. Bovendien is het niet nodig om de optie om weddenschappen te verkopen extra te activeren. Het is standaard beschikbaar.

Wanneer kan ik een weddenschap verkopen bij 1xBet?

Nadat een gebruiker een weddenschap op de website van de bookmaker heeft geplaatst, is er een optie om gebruik te maken van de weddenschapverzekering bij 1xbet of om de weddenschap te verkopen. Hoe je een weddenschap verzekert, wordt in een apart artikel beschreven. Wij raden u aan dit artikel te lezen om uzelf vertrouwd te maken met het gebruik van de dienst.

Wat betreft het verkopen van een weddenschap bij 1xBet, kan de gokker de service gebruiken voor zowel enkelvoudige als gecombineerde weddenschappen (parlays, systemen, anti-extra’s, etc.). Het maakt ook niet uit hoeveel evenementen er in het wedformulier staan. Zolang geen van hen begint wanneer de gebruiker beslist om de weddenschap te verkopen.

Waarom kan ik bij 1xBet geen weddenschap verkopen?

Hoewel de regels voor het verkopen van een weddenschap bij 1xBet zeer eenvoudig zijn, kunnen er toch moeilijkheden zijn bij het gebruik van deze dienst. Let op deze regels, waarbij het niet mogelijk is om een weddenschap te verkopen bij 1xBet:

  • Bij een single weddenschap: de wedstrijd is begonnen of de weddenschap is al afgewikkeld.
  • Bij een combinatie weddenschap zijn er uitkomsten die berekend zijn of de wedstrijd is live.
  • De weddenschap verzekering optie is gebruikt.

Продать ставки на 1хБет

Daarnaast behoudt het kantoor van de bookmaker zich het recht voor om zonder opgaaf van reden te weigeren een weddenschap aan een speler te verkopen. Hoewel deze regel de mogelijkheid van gebruikers beperkt om de dienst in kritieke situaties te gebruiken, wordt hij zelden door de bookmaker gebruikt. Daarom zullen de meeste gokkers de optie “Inzet verkopen” zonder beperkingen kunnen gebruiken.

Hoe verkoop ik een weddenschap bij 1xBet?

Bookmakerskantoor 1xbet heeft de interface voor het gebruik van de “Sell Bet” service eenvoudig en ongecompliceerd gemaakt. Om de uitbetaling te gebruiken moet een gebruiker inloggen in zijn persoonlijke kabinet. De Bets Geschiedenis sectie bevat informatie over alle gespeelde en niet gespeelde weddenschappen. De gebruiker kan een van de onuitgespeelde weddenschappen selecteren en op de knop “Verkopen” klikken. Een nieuw scherm toont informatie over het maximumbedrag dat kan worden terugbetaald. Als de speler tevreden is met het aanbod van de 1xBet bookmaker, kan hij opnieuw op “Verkopen” klikken. Daarna wordt de weddenschap geannuleerd en het aangegeven bedrag zal binnen 20 seconden op de hoofdrekening worden bijgeschreven.

Wanneer de gokker de terugbetaling ontvangt, kan hij deze onmiddellijk voor nieuwe weddenschappen gebruiken of van het speelportaal afhalen. Belangrijk: het geld hoeft niet ingezet te worden.

Relevant nieuws