Intro

1xBet. Wat is dit voor bookmaker?

1xbet что это
1xBet is vrij actief in het promoten van zijn merk online en offline. U kunt de informatie over 1xBet niet alleen zien op thematische gokplatforms, medianetwerken van partnersites, in piratenfilms en tv-series (reclame omvat bronhouders om winst te maken uit het verwijzingsprogramma), maar ook in reclame van FC Barcelona, Chelsea, de Afrikaanse Voetbal Confederatie, waar de bookmaker een officiële sponsor is. Dus veel internetgebruikers en sportfans moeten gehoord hebben over 1xBet. Als je niets weet over de bookmaker en je afvraagt“1xbet wat is het? ” Laten we proberen om het kort te beantwoorden.

Logo 1xbet
100% bonus tot 100 euro

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

1xBet geschiedenis: hoe heeft het bedrijf zich ontwikkeld?

Zoals je uit de titel en de inleiding zou kunnen begrijpen, is 1xbet een bookmakerskantoor dat erg populair is bij gokkers. Het bedrijf werd in 2007 in Rusland opgericht en bood zijn diensten aan via fysieke wedkantoren. Tot het begin van de jaren 2010 verschenen er bookmakerkantoren in vele grote steden van de Russische Federatie en de buurlanden: Oekraïne, Wit-Rusland, Kazachstan, enz. Hoewel het een interessant aanbod van weddenschappen en spelen bood, was het een middelmatige bookmaker tussen tientallen soortgelijke op de markt.

Begin 2010 begon het bedrijf te werken aan zijn website, die een jaar later, in 2011, werd gelanceerd. Het kreeg een vergunning van de Curaçaose griffier, waardoor het kantoor gebruikers van over de hele wereld kon accepteren. En het was deze zet die leidde tot de snelle populariteit van de bookmaker onder gokkers in de GOS-landen, en later in andere delen van Europa en de wereld.

Echter, met de komst van de populariteit van 1xBet, begonnen de problemen met de Russische regelgevende instanties. De Russische wetgeving werd strenger, en online activiteiten, met gebruik van een offshore licentie, werden helemaal verboden. Daarom werd het kantoor gedwongen om van domicilie te veranderen, en toegang tot 1xbet.com is nu geblokkeerd door Roskomnadzor. Hoewel je altijd gebruik kunt maken van officiële mirrors of VPN diensten om dit probleem op te lossen.

Het is vermeldenswaard dat alle wedkantoren in Rusland (er waren er meer dan 600) zijn verhuisd naar een nieuw opgericht bedrijf – 1xStavka. In feite is het een Russisch analoog van 1xBet, alleen geregistreerd onder de Russische wet. Daarom kan je fenomenale gelijkenissen vinden in het aanbod, website design, promoties. Hoewel er overeenkomsten zijn, zijn 1xBet en 1xStavka juridisch gezien verschillende bookmakers.

Vandaag de dag is 1xBet een van de meest populaire bookmakers op de gokmarkt. Haar diensten worden door meer dan een half miljoen mensen gebruikt. Vele factoren hebben hiertoe bijgedragen, beginnend met een interessant aanbod, bonussen, en eindigend met de reclame die je misschien al gehoord of gezien hebt voordat je “1xBet wat is het?” in een zoekmachine typt

1xBet waar is het geregistreerd?

1xBet weddenschappen bedrijf, na het openen van haar website in 2011, heeft haar rechtsgebied veranderd. Het bedrijf“1X Corp N.V. “, dat het merk 1xBet vertegenwoordigt, opereert onder de wetten van Curacao en is geregistreerd in de eiland natie. Dit land maakt deel uit van het Koninkrijk der Nederlanden. Daarom moeten alle klachten over de dienst worden gericht aan de registrator van Curaçao. Belangenbehartiging voor de rechter kan ook naar Nederlands recht worden geregeld. Dit is echter een ingewikkelde en tijdrovende procedure. Het is daarom gemakkelijker om navraag te doen bij de griffier. Het is ook vermeldenswaard dat de bookmaker vaak alle geschillen in het voordeel van de spelers beslecht.

We hopen dat je na onze korte review hebt begrepen wat 1xBet is. En als u geïnteresseerd bent in sportweddenschappen, kunt u een kijkje nemen in onze school voor beginnende spelers. Deze bevat lessen om je te helpen de juiste benadering van sportweddenschappen te ontwikkelen.

Relevant nieuws