Intro

1xBet trust weddenschap: hoe krijg en gebruik ik het?

1хБет - Доверительная ставка
In een artikel over de soorten weddenschappen die beschikbaar zijn voor gebruikers op de website van 1xBet, werd de 1xBet vertrouwensweddenschap besproken. Echter, er zijn veel vragen onder newbie wedders over het ontvangen en plaatsen van dergelijke weddenschappen. En deze zijn niet in detail behandeld in het genoemde materiaal. Daarom hebben we besloten om antwoorden te geven op alle vragen van spelers die gebruik willen maken van vertrouwde weddenschappen.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Wat is een vertrouwde weddenschap bij 1xBet?

Bookmakerskantoor 1xbet biedt haar vaste spelers een aantal “plusjes”, die niet beschikbaar zijn op sites van concurrenten. Naast het bonusprogramma, dat het mogelijk maakt om extra punten te verdienen voor activiteit op het portaal, kunnen gokkers bij 1xbet profiteren van “trusted betting”. Dit zijn weddenschappen die gebruikers plaatsen voor geld dat door de bookmaker als voorschot wordt verstrekt. Trusted weddenschappen zijn niet beschikbaar voor alle gebruikers van het wedkantoor. Volgens de voorwaarden van de bookmaker mogen spelers die:

  • Heb al geld opgenomen en heb de regels van het portaal niet overtreden. Nieuw geregistreerde gebruikers hebben niet de mogelijkheid om trust bets te gebruiken.
  • Ongemeten weddenschappen hebben. Het hebben van zulke weddenschappen is een garantie dat de bookmaker zijn geld terug kan krijgen.
  • Een positief rekeningsaldo hebben. In zo’n geval verstrekt de bookmaker ook een voorschot, gebaseerd op de beschikbaarheid van geld op de rekening van de speler. Er mag niet meer dan 20 eenheden geld op de rekening staan.
  • Plaats live weddenschappen of voorwedstrijden, die binnen 2 dagen worden afgerekend. De weddenschap kan een enkele weddenschap of een express weddenschap zijn.

Als een gebruiker aan alle voorwaarden van de bookmaker voldoet, krijgt hij een trust weddenschap bij 1xBet. In de volgende paragrafen wordt uitgelegd hoe dat in zijn werk gaat.

Hoe wordt de 1xbet trust weddenschap berekend?

Zodra gebruikers te weten komen over de mogelijkheid om geld te ontvangen van de bookmaker als voorschot, verwachten ze grote bedragen “te leen”. In feite is het algoritme voor het berekenen van een 1xbet trust weddenschap nogal “tricky”. Gebruikers die genoeg geld op hun rekening hebben (meer dan 20 eenheden geld), terwijl ze voldoen aan de criteria uit de vorige sectie, krijgen geen voorschot weddenschap. En de spelers die tot de “gelukkigen” behoren kunnen tot 50% van de unraised bets krijgen. Bijvoorbeeld, een gebruiker had $100* op zijn rekening. Hij wedde $95* op 2 uitkomsten van voetbalwedstrijden. Het uiteindelijke positieve saldo is $5*. In een dergelijk geval kan de bookmaker, nadat hij de winkansen van de speler heeft berekend, niet meer dan $ 30* aanbieden als een 1x-betrouwbaarheidsweddenschap. Met andere inzetten kan het bedrag van het voorschot veranderen. Het wordt voor elke weddenschap afzonderlijk berekend. * Of het equivalent van dit bedrag in een andere valuta Доверительная ставка 1хБет

Hoe plaats ik een trust weddenschap bij 1xBet?

Zoals eerder opgemerkt, moet een gebruiker aan een aantal voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor een trust bet. De vraag rijst onmiddellijk, “Hoe weet ik of een trust weddenschap beschikbaar is bij 1xbet?” Hiervoor moeten een aantal eenvoudige stappen worden doorlopen:

  1. Autoriseer op de website.
  2. Ga naar de Live sectie en voeg het evenement van interesse toe aan de betting slip. Het is mogelijk om de uitslag van het evenement voor de wedstrijd te kiezen op de “Lijn” pagina. De speler moet echter zoeken naar de wedstrijden die in de komende 48 uur gespeeld worden.
  3. Kijk naar de lijn “Beschikbaar Voorschot” in het werk paneel (in de rechter bovenhoek van de pagina). Als het bedrag beschikbaar is, kan de speler het gebruiken om een “voorschot” weddenschap te plaatsen.

Als de gebruiker meerdere weddenschappen heeft gecontroleerd en de waarde in de regel “Beschikbaar voorschot” is nul. In dit geval is de speler er zeker van dat hij voldoet aan de eisen van het kantoor van de bookmaker, kunt u contact opnemen met de ondersteuningsdienst van 1xbet. Deze werkt de klok rond.

Hoe kan ik een “trust bet” bij 1xBet inwisselen?

Een belangrijk voordeel van een trust weddenschap bij 1xBet is dat er geen commissie is voor het gebruik van het geld van de bookmaker. Vergeet echter niet de eeuwige regel: “Je neemt andermans geld, je krijgt het jouwe terug”. Daarom moet de speler, nadat hij het voorschot op de weddenschap heeft ontvangen, dit teruggeven aan het kantoor van de bookmaker. Dit gebeurt automatisch volgens dit schema:

  • Als de “voorschot”-weddenschap wint, ontvangt de gebruiker een bedrag exclusief het voorschot.
  • Als de “advance bet” niet wint, zal het voorschot in rekening worden gebracht bij de winnende weddenschap die met eigen geld is afgesloten.
  • Als het voorschot en de eigen weddenschap beide verloren zijn, gaat de rekening van de gebruiker in het deficit.

In het laatste geval moet de speler de schuld teruggeven aan de bookmaker en pas daarna nieuwe weddenschappen afsluiten. Bij de eerste storting wordt het geld automatisch afgetrokken voor de vooraf gegeven weddenschap

Wat moet ik doen als er geen 1xbetrust weddenschap is?

Zoals eerder opgemerkt, is een 1xbet trust weddenschap een extra voordeel voor regelmatige gebruikers van het kantoor. Ondanks het feit dat de gebruiker aan alle voorwaarden voor de ontvangst ervan kan voldoen, heeft de bookmaker het recht om dit type weddenschap niet aan de gokker te verstrekken. In dit geval heeft de speler maar één optie – schrijven naar het support team. Vertegenwoordigers van het kantoor van de bookmaker 1xBet zullen schrijven wat de reden kan zijn voor het ontbreken van een vertrouwensweddenschap. De gebruiker kan erachter komen of het een niet-naleving van de voorwaarden is of dat de reden gerelateerd is aan andere beperkingen. Hoe dan ook, de informatie zal nuttig zijn en de gokker helpen de problemen op te lossen. Wat ons betreft, raden wij aan om actiever gebruik te maken van de diensten van de bookmaker en dan kan men rekenen op extra “pluspunten”.

Meer vragen over de vertrouwde weddenschappen van 1xBet

💵 Hoe leen ik geld van 1xBet?

Veel gebruikers zijn zich niet bewust van de mogelijkheid om bij 1xbet geld te lenen om weddenschappen te plaatsen. Terwijl de bookmaker geen commissie rekent voor het lenen van geld. De belangrijkste voorwaarde is dat je een actieve gebruiker bent, die constant weddenschappen plaatst (niet getelde weddenschappen heeft). In dat geval kun je aanspraak maken op het lenen van geld om een 1xbet trust weddenschap te plaatsen. Hoe je dit moet gebruiken wordt besproken in het artikel.

📋 Wat houdt een 1xbet trust weddenschap in?

Onder een “trust bet” bij 1xBet wordt verstaan een weddenschap die de speler plaatst voor het geld van de bookmaker. Vandaar de naam “trust”, d.w.z. dat de bookmaker zijn geld voor een bepaalde tijd aan de gebruiker heeft toevertrouwd totdat zijn weddenschappen zijn afgerekend. Dit geeft de gokker de mogelijkheid om op interessante evenementen te wedden wanneer er geen geld op de rekening beschikbaar is. Het belangrijkste is dat de bookmaker geen kosten in rekening brengt voor het uitlenen van geld.

📝 Wat zijn de voorwaarden om geld te lenen bij 1xBet?

Om geld te kunnen lenen moet een gebruiker van 1xbet aan enkele criteria voldoen. Ten eerste moet hij actief weddenschappen afsluiten en de regels van het portaal niet overtreden. Ten tweede, weddenschappen hebben op wedstrijden die nog niet gespeeld zijn. Ten derde, is het noodzakelijk om niet meer dan 20 dollar, hryvnia, roebel of vergelijkbaar bedrag in een andere valuta op de rekening te hebben. Ten vierde moet een sport- en cybersportevenement al aan de gang zijn of niet later dan 2 dagen later plaatsvinden. Alleen als aan deze criteria is voldaan, berekent de bookmaker het vertrouwensbedrag van de 1xBet weddenschap voor de speler.

Relevant nieuws