Intro

1xBet sweepstakes: kansen voor spelers

1xBet ТОТО
Zodra gebruikers hebben geleerd hoe ze de uitkomsten van sportevenementen met een hoog winstpercentage kunnen voorspellen, kunnen ze proberen express weddenschappen te plaatsen bij 1xBet. Naast de klassieke combinatie weddenschappen, biedt de bookmaker vele andere variaties waarmee je je weddenschappen winst aanzienlijk kunt verhogen. En als spelers iets nieuws willen proberen, dan zijn de totalisators van 1xBet zeker een kijkje waard. Dankzij TOTO kan een speler grote sommen geld “heffen”. Hoe? Dat wordt in het artikel besproken.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

1xBet Totalisator: Kenmerken van TOTO

De geschiedenis van sportweddenschappen begon lang voor de opkomst van bookmakers. De eerste weddenschappen met veel deelnemers werden al afgesloten in de tijd van het oude Griekenland en Rome. De winnaars deelden al het prijzengeld en de verliezers bleven met niets achter. De sweepstakes van vandaag werken volgens een iets ander schema, hoewel het heel dicht bij het historische ligt. Er wordt gewed op verschillende evenementen: er wordt een combinatie gemaakt van wedstrijden die door de bookmaker worden aangeboden. Deze selecteert de wedstrijden uit zijn aanbod. De 1xBet totalisator moet dus worden begrepen als het wedden op de uitkomst of de exacte score van verschillende evenementen die uit het aanbod van de bookmaker zijn geselecteerd.

Op veel websites worden sportweddenschappen ook wel TOTO genoemd. Dit zijn synoniemen die naast elkaar gebruikt kunnen worden. Daarnaast zijn er verschillende varianten van sweepstakes, wat verwarrend kan zijn voor nieuwkomers. Zo biedt wedbank 1xbet wedders 7 TOTO’s om uit te kiezen. We zullen ze in een van de volgende secties nader bekijken.

1xBet Toto regels

Toto’s zijn een interessant instrument voor extra winst. Echter, zoals opgemerkt in de inleidende sectie, moeten spelers de resultaten van wedstrijden goed voorspellen om hun geldbijdrage niet te verliezen. Daarnaast is het belangrijk om de regels van 1xBet TOTO te lezen. Omdat de bookmaker gebruikers verschillende varianten van sweepstakes aanbiedt, zullen de regels om te winnen verschillen. Deze zijn in detail terug te vinden op de TOTO pagina door de betreffende aanbieding te selecteren.

Er zijn echter algemene richtlijnen voor alle sweepstakes. Daarom hebben we de universele regels van Toto 1xbet uitgeschreven:

  1. Om een weddenschap te winnen, moet een bepaald aantal uitkomsten worden gespeeld. Het aantal is afhankelijk van de totalisator en begint vanaf 2 selecties.
  2. De hoogte van de winst hangt niet alleen af van het inzetbedrag, maar ook van het aantal TOTO deelnemers. Hoe meer spelers inzetten, hoe hoger de prijzenpot voor de winnaars zal zijn.
  3. Elke totalisator accepteert weddenschappen op een bepaalde sport. Het aantal sportdisciplines is beperkt.

Wij van onze kant raden u aan om eerst een serie express weddenschappen te proberen voordat u combinaties maakt in TOTO. Vergeet niet dat deze weddenschappen tijdrovend zijn.

1хБет ТОТО Пятнашка

1xBet’s Toto variaties

In de TOTO sectie, zullen gebruikers 7 verschillende variaties van totalisators van 1xbet vinden. Laten we elk van hen kort beschrijven:

  • De Pyatnashka totalisator is de meest populaire TOTO op de website van de bookmaker door een grote prijzenpot. Om de minimale beloning te krijgen moet je de uitkomsten van 9 wedstrijden raden en het maximum is 15. De wedlijn omvat wedstrijden uit de tweede en derde rij kampioenschappen.
  • ExacteScore sweepstakes. Een speler moet de juiste uitslag van 8 wedstrijden raden. De gebruiker krijgt de beloning, als zijn voorspelling voor minstens 2 wedstrijden juist is.
  • De Voetbal sweepstakes is vergelijkbaar met de Spotify sweepstakes. De speler selecteert echter de uitslagen voor 14 wedstrijden. Om te winnen, moet hij voor 9 wedstrijden de juiste uitslag selecteren.
  • Hockey sweepstakes. De gebruikers moeten de winnaars voor 5 hockey wedstrijden selecteren. Wedders moeten zich echter niet laten misleiden door het kleine aantal uitkomsten. Het voorspellen van winnaars bij ijshockey is veel moeilijker dan bij andere sporten.
  • Basketbal Toto. Op de TOTO pagina moeten 9 winnaars van basketbalwedstrijden worden gekozen. De speler wint als hij 4 uitkomsten raadt.
  • Cyber Voetbal sweepstakes. Deze TOTO zal interessant zijn voor fans van eSports. De regels zijn identiek aan het Pyatnashka gokspel, maar het is gebaseerd op voetbalwedstrijden die virtueel gespeeld worden. De wedstrijden worden gesimuleerd via Fifa software.
  • De 1xTOTO sweepstakes is geen slecht hulpmiddel om het plaatsen van weddenschappen in de TOTO te oefenen. De gebruiker selecteert de winnaars van de verschillende wedstrijden en ontvangt promo-punten als de voorspelling juist is. Voor 8 correcte uitkomsten krijgt de speler respectievelijk 100 punten, 9 – 250, 10 – 1000, 11 – 5000 en 12 – 10000 punten. Vervolgens kunt u alle 1xBet bonuspunten die u ontvangt inwisselen voor gratis spins en weddenschappen door naar de promo code showcase te gaan.

Zo kan een gebruiker de beste TOTO optie voor zichzelf kiezen en proberen om gecombineerde weddenschappen te plaatsen. We raden aan om te beginnen met de 1xbet totalisator en dan verder te gaan met de betaalde diensten.

Витрина промокодов 1хБет

1xBet Toto Resultaten

Gebruikers die net beginnen met het plaatsen van weddenschappen op sweepstakes vragen zich af wat de resultaten van TOTO bij 1xbet zijn. We willen erop wijzen dat deze afhankelijk zijn van de gekozen aanbieding. Om een winst in ijshockey te krijgen, is het genoeg om 2 uitkomsten te raden, in Spotts, is het nodig om een nauwkeurige voorspelling voor 9 wedstrijden te geven. Voor sommige spelers is het makkelijker om een accurate voorspelling te doen van een wedstrijd, terwijl anderen de uitslag kunnen voorspellen van een virtuele wedstrijd die gespeeld wordt in de Fifa sweepstakes.

Daarom, om een resultaat in TOTO 1xBet te krijgen, moet je de regels lezen en een accurate voorspelling doen. Met een goede planning van de weddenschappen, is het mogelijk om een mooie winst te maken. Daarin ligt de groeiende populariteit van sweepstakes onder de gebruikers van 1xBet.

Relevant nieuws