Intro

1xBet registratie voor nieuwkomers

Регистрация 1хБет

Opties hoe een account aan te maken bij 1xBet

Bookmakerskantoor 1xBet biedt een verscheidenheid aan opties voor het aanmaken van een account. Terwijl concurrenten alleen de mogelijkheid bieden om via e-mail of telefoonnummer te registreren, biedt het bedrijf twee extra opties: via sociale netwerken en “1-click”. Met de laatste oplossing heeft de speler zijn account in minder dan een minuut.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Nieuwelingen stellen vaak de vraag “Hoe kan ik me het beste registreren bij 1xBet?”. We hebben deze vraag beantwoord in het gedeelte “Vragen over 1xBet” van onze website. Niet om te herhalen, we willen er alleen op wijzen dat de keuze van de beste optie afhangt van de speler. De voorgestelde manieren om zich bij 1xBet te registreren hebben hun eigenaardigheden, waarover we u hieronder meer zullen vertellen.

Registratie in 1xBet via e-mail

Standaard en de meest populaire optie om een account aan te maken. De bookmaker biedt de nieuwkomer de mogelijkheid om belangrijke informatie over zichzelf direct in te voeren. Daarom hoef je na het inloggen op de kast op de website van 1xBet alleen nog maar een aantal van je persoonlijke gegevens in te vullen om je profiel te verifiëren.

Регистрация по электронной почте 1хБет

Om het formulier in te vullen, kies je het land waar je woont, de regio (oblast), de plaats, de valuta van je account, geef je je e-mail, telefoonnummer, voor- en achternaam op, en verzin je een veilig wachtwoord. U kunt ook een promo code opgeven om een verhoogde welkomstbonus te krijgen. Na het voltooien van deze acties, zal de speler worden doorgestuurd naar zijn persoonlijke kabinet, en informatie over de registratie op de 1xBet website zal komen naar de e-mail met een activeringslink.

1xBet registratie per telefoon

Bij deze en volgende varianten van het aanmaken van een speelrekening is het in het beginstadium niet nodig om persoonlijke gegevens in te voeren. De gokker zal echter nog steeds een aanvraagformulier moeten invullen en een kopie van zijn paspoort moeten overleggen voor identiteitscontrole in het front office.

Регистрация по телефону 1хБет

Het 1xBet inschrijvingsformulier per telefoonnummer is vrij eenvoudig. U moet uw persoonlijk nummer invoeren, de munteenheid van de rekening kiezen en een promotiecode invoeren (indien beschikbaar). Na het invoeren van de code, ontvangen op het aangegeven telefoonnummer, zal de speler zijn profiel invoeren op de site van het kantoor.

1xBet registratie via sociale netwerken

Als een gokker een account heeft in VK, Odnoklassniki, Yandex, Mail.ru of Telegram kan hij snel een account aanmaken op de site van 1xBet. Het enige wat u hoeft te doen is uw valuta en land van verblijf te selecteren. Sommige van de gegevens zullen worden ingevoerd in een profiel in de persoonlijke kast van de speler. Houd er echter rekening mee dat de gebruiker in dit geval niet in staat zal zijn om de bestaande promo code te gebruiken.

Регистрация через соцсети 1хБет

1xBet 1-Klik Aanmelden

Bookmaker 1xBet geeft nieuwkomers de mogelijkheid om zich snel te registreren op de website. Deze methode wordt “in 1 click” genoemd en vereist slechts enkele handelingen van de speler: het kiezen van de munteenheid van de rekening en het land van verblijf, het opgeven van de beschikbare promocode. De speler ontvangt vervolgens een door het systeem gegenereerde login en wachtwoord.

Регистрация в 1 клик

Volledige registratie bij 1xBet en spelersverificatie

Na kennis te hebben gemaakt met de aangeboden opties voor het aanmaken van een profiel, denken nieuwkomers misschien dat het alleen bij registratie via e-mail de moeite waard is om persoonlijke gegevens in te voeren. In feite omvat de registratie op de officiële website of op de 1xBet mirror 2 stappen:

  • Aanmaken van een account (gebruikerskastje). Vanaf nu heeft de speler toegang tot een groot aantal opties voor het analyseren van weddenschappen, kan stortingen doen en weddenschappen plaatsen, enz.
  • Verificatie van de rekening. Om geld van de rekening op te nemen, moet een speler een kaart met persoonlijke informatie invullen en vervolgens een verzoek om verificatie sturen. Vertegenwoordigers van het wedkantoor 1xBet zullen beslissen welk document nodig is: een paspoort kopie (scan of foto), de foto van een gokker die zijn paspoort vasthoudt, of een paspoort kopie gecertificeerd door een notaris.

Daarom, welke manier een speler ook kiest om te registreren bij 1xBet, is identiteitsverificatie via documenten onvermijdelijk. Voor meer details over hoe het verificatieproces plaatsvindt, zie het artikel op onze website.

Na het aanmaken van een account kan de speler de gekozen methode gebruiken om in te loggen op de website van 1xBet.

Relevant nieuws