Intro

1xBet promotiesaldo: wat zijn bonuspunten?

Промо баланс 1хБет
Bookmaker 1xBet zal gebruikers aanspreken die op zoek zijn naar veel promoties voor weddenschappen en gokken. In het artikel over de soorten bonussen van 1xBet, kwamen alleen de populaire aanbiedingen van het kantoor naar voren. Als u naar de sectie “Promo” gaat, kunt u nog veel meer interessante promoties voor gebruikers vinden. Er is ook informatie over het bonusprogramma op de website. Hoe werkt het en hoe krijg je promo-punten? Dit zal in een nieuw artikel worden besproken.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Wat zijn 1xbet promo points?

De allereerste vraag die beginnende 1xbet gebruikers stellen is de definitie van ‘promo points’. 1xBet punten zijn dus punten die gebruikers ontvangen voor het plaatsen van weddenschappen en het deelnemen aan promoties. Ze worden bijgeschreven op een speciale rekening, het zogenaamde 1xBet promo saldo.

Een speler kan promopunten gebruiken om extra beloningen van de bookmaker te ontvangen. Hoe u aan 1xbet punten komt en hoe u ze kunt inwisselen, wordt in de volgende paragrafen besproken.

Waarom heb ik punten nodig bij 1xBet?

Na het definiëren van het concept van bonuspunten, is het de moeite waard om hun rol voor spelers te schetsen. Om beter te begrijpen waarom punten nodig zijn bij 1xbet kun je ze vergelijken met cashback van banken. Als je extra ‘plushies’ krijgt in de vorm van bonussen of echt geld voor elke betaling, is het zeker niet de moeite waard. Het is hetzelfde met promotionele punten. Door te wedden op sport en gokken, kunnen gebruikers extra punten krijgen en deze omzetten in freespins en freebies. Dus, het hebben van een bonussaldo bij 1xbet is nogal een voordelige optie voor gebruikers.

En wat leveren de punten van 1xbet je op? Waarom is het ook winstgevend voor het kantoor om beloningen te geven voor weddenschappen en games? Het antwoord ligt in de marketingstrategie van het bedrijf. Dankzij extra punten kun je actiever nieuwe gebruikers aantrekken en oude gebruikers behouden door ze te motiveren om nieuwe weddenschappen te plaatsen. Bovendien verhoogt de bookmaker 1xbet de geldomzet op het platform, waardoor extra inkomsten worden gegenereerd. Daarom kan het veilig een deel daarvan aan “cashbacks” voor gokkers geven.

Hoe krijg ik punten op 1xbet?

Om te beginnen met punten krijgen op 1xbet, moet een speler ervoor zorgen dat de functie geactiveerd is. Om dit te doen, moet je inloggen in je kabinet en onder “Account Instellingen” controleren of de bonus account actief is voor de speler. Hier is het ook mogelijk om één van de manieren te selecteren waarop bonuspunten kunnen worden verdiend: van geplaatste weddenschappen of een percentage van het rekeningsaldo. Elk van deze opties levert de gebruiker extra punten op. De manieren van bijschrijven hebben echter eigenaardigheden, die we je aanraden om jezelf vertrouwd te maken op de website van de bookmaker.

Als je eenmaal je methode hebt gekozen om promopunten te verdienen bij 1xBet, moet je jezelf vertrouwd maken met de promoties die beschikbaar zijn in de “Promo” sectie. Bijvoorbeeld, onder de “Lucky of the Day” promotie, kan een speler 500 promopunten van 1xbet krijgen. Nog eens 50 punten kun je krijgen door deel te nemen aan het “Rad van Fortuin” of de “1xchest” loterij. Je moet dus alle aanbiedingen van de bookmaker controleren om de maximale bonus te krijgen.

Витрина промокодов 1хБет

Bonuspunten van 1xBet worden toegekend afhankelijk van:

  • De geselecteerde promotieaanbieding.
  • Van het aantal geplaatste weddenschappen per dag/week (afhankelijk van de promotievoorwaarden).
  • De hoeveelheid uitgegeven geld.
  • De grootte van de winkansen.
  • Het verschil tussen winnende en verliezende weddenschappen.

Hoe verdien ik punten bij 1xBet?

Alle gebruikers van 1xBet, tenzij ze zich hebben afgemeld voor het bonusprogramma, krijgen speciale punten voor hun activiteit op de site. Het verdienen van 1xBet punten is niet moeilijk. Om bonuspunten te verdienen moet je:

  • Het plaatsen van sportweddenschappen. Hoe hoger de inzetbedragen, hoe hoger het aantal punten.
  • Hetopwaarderenvanuw account. De bookmaker geeft beloningen in de vorm van punten voor het storten van geld. Er is ook een regeling die u motiveert om grotere bedragen te storten.
  • Neem deel aan promoties. Op de “Promo” pagina vindt u een lijst met promoties. Deelname aan deze promoties levert u extra punten op.

De punten die je verdient worden verzameld op een speciale rekening en kunnen worden omgezet in gratis weddenschappen en spins. Hoe je 1xbet bonuspunten kunt gebruiken hebben we in een apart artikel beschreven. We raden je aan om het te lezen.

Hoe gebruik ik 1xBet bonuspunten?

Als een speler bonuspunten heeft gespaard op een speciale account, is het de moeite waard om deze te gebruiken op de site van het kantoor. Spelers kunnen naar de 1xbetpromo code showcasesectie gaan en een promo code aanmaken voor weddenschappen en spellen. Er zijn meer dan 30 aanbiedingen op de pagina, en de minimale promo code is 50 punten of meer waard.

Zodra je de speciale code hebt ontvangen, raden we je aan om je vertrouwd te maken met de details over hoe je deze kunt gebruiken. Freespins en freebies moeten onder bepaalde voorwaarden worden toegepast. De speler hoeft de ontvangen winsten echter niet in te zetten wanneer hij het 1xbet bonussaldo gebruikt. Dit is een groot voordeel van promotionele punten.

Hoe kan ik punten inwisselen bij 1xbet?

Om een promo code toe te passen die je hebt ontvangen na een uitwisseling in de “Promo Code Showcase”, moet je deze in een speciaal veld plakken tijdens het plaatsen van een weddenschap/spel. Het heet “Promo Code”. We raden je aan om het veld met het inzetbedrag leeg te laten, zodat er geen geld van je hoofdrekening wordt afgeschreven. Nadat de 1xBet bookmaker de weddenschap heeft geaccepteerd, hoeft de speler alleen nog maar te wachten op de berekening van de wedstrijd of informatie over de spin.

Проверить промокод 1хБет

Houd er rekening mee dat promo codes een beperkte levensduur hebben. Daarom moeten gebruikers punten inzetten in weddenschappen of wedstrijden voordat ze verlopen.

Meer vragen over “1xBet Promo Saldo”

❓ Wat kan ik doen met mijn 1xbet punten?

Gebruikers kunnen de promopunten die ze op hun speciale account hebben verzameld, inwisselen voor promocodes uit de rubriek ‘Promo Code Showcase’. Gratis weddenschappen en spins op populair entertainment van 1xbet worden hier verzameld. Het aantal aanbiedingen is echter beperkt (30+).

💵 Hoe ruil ik punten in voor geld bij 1xBet?

Gebruikers van 1xbet kunnen hun punten niet onmiddellijk inwisselen voor geld. Om dit te doen, moet je eerst een promo code kiezen voor een freebet of freespin. Dan gebruik je het in weddenschappen en spellen volgens de voorgestelde regels. En alleen in het geval van succesvol gebruik van de promo code (weddenschap werd een winnende weddenschap), zal de gebruiker het geld te krijgen op zijn hoofdrekening.

📥 Hoe 1xbet punten uitgeven?

Om de verzamelde 1xbet punten uit te geven, moet een speler naar de “Promo Code Showcase” sectie gaan. Hier kun je een minimum van 50 promopunten inwisselen voor een gratis weddenschap of spin. Let op: een gebruiker kan slechts 1xbet punten uitgeven voor één promocode per dag.

✅ Hoe kan ik punten opnemen van 1xBet?

Je kunt bij 1xBet alleen punten opnemen door promo codes aan te maken. Zodra een speler een interessante sportaanbieding of gokspel in de promo code showcase heeft gekozen, een code heeft gegenereerd en een weddenschap heeft geplaatst, kun je praten over het opnemen van punten. Zo’n transactie kan pas als succesvol worden beschouwd als de winst is ontvangen (als de weddenschap is gespeeld).

Relevant nieuws