Intro

1xBet Promo Punten, Bonus Punten en Promo Codes

Промокоды в 1xBet (1хБет)
Veel nieuwkomers kunnen, na een vluchtige kennismaking met 1xBet, “verdwaald” raken in de bonussen en promoties van het kantoor. In het artikel over soorten bonussen van 1xBet hebben we een aantal van de vragen beantwoord. We hebben echter besloten om de begrippen “promo points”, “bonus points” en “promo codes” in een apart materiaal onder te brengen. Wat hebben ze met elkaar gemeen en hoe verschillen ze? Dit zal in het artikel worden besproken.

Logo 1xbet
100% bonus tot 100 EUR

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Promo-punten bij 1xbet

Zodra een speler de registratieprocedure bij 1xbet heeft voltooid en zijn account heeft bevestigd, kan hij deelnemen aan het bonusprogramma. Door te wedden op sporten, cybersporten en games, door deel te nemen aan promoties (zoals het Rad van Fortuin) ontvangt de gokker 1xbet promo points. Dit zijn punten die aan gebruikers worden toegekend als teken van hun loyaliteit aan de bookmaker. In het artikel over het 1xBet promo saldo, hebben we deze punten vergeleken met een cashback, die kan worden bijgeschreven op elke weddenschap of geldbedrag besteed (de optie gekozen door de gokker). Promopunten van de bookmaker worden verzameld op een speciale rekening, die kan worden gecontroleerd in de kast van de gebruiker (sectie “Account instellingen”). Na het verzamelen van minimaal 50 1xBet promopunten, kan de gokker deze inwisselen voor promocodes. Dit kan gedaan worden in de “Promo Code Showcase” en je ontvangt dan gratis weddenschappen of spins. Op deze manier kunnen promo points gebruikt worden om promo codes aan te maken. Deze laatste worden gebruikt bij het plaatsen van weddenschappen (in spellen) en dragen bij tot het verkrijgen van cash (als het evenement succesvol is).

Bonuspunten bij 1xBet

In het artikel “Wat zijn 1xbet Bonuspunten?” hebben we de termen promopunten en bonuspunten naast elkaar gebruikt. Ze zijn synoniem en betekenen hetzelfde. Dus gokkers, door in te zetten, te spelen en deel te nemen aan promoties, kunnen bonuspunten verdienen op een speciale rekening. En zoals vermeld in de vorige sectie, kunnen punten bij 1xBet worden omgezet in freebies en freespins. Dit is een vrij eenvoudige manier om beloningen te ontvangen van het kantoor van de bookmaker. Wat ons betreft, raden wij aan alle promoties te lezen die beschikbaar zijn in de PROMO sectie. Gebruikers kunnen het aantal 1xBet bonuspunten snel verhogen, niet door het aantal weddenschappen, maar door de kwaliteit ervan. Wat is het verschil tussen bonuspunten en bonussen bij 1xbet?

  • Punten zijn een vast percentage of bedrag dat aan een speler wordt toegekend voor het inzetten of voltooien van onze dagelijkse/wekelijkse promoties. Het bedrag wordt in de vorm van punten bijgeschreven op een speciale rekening. Punten worden omgezet in promotiecodes en vervolgens gebruikt voor weddenschappen en spelen.
  • Bonussen zijn extra beloningen die kunnen worden verkregen in promoties, bijvoorbeeld voor het registreren. Ze kunnen de vorm hebben van geld, freespins, freebies of waardevolle geschenken en kunnen op een speciale rekening worden gestort/verzonden naar het huisadres van de speler. De bonussen kunnen onmiddellijk gebruikt worden voor weddenschappen en spelen (als het geen waardevolle geschenken zijn).

Витрина промокодов 1хБет

1xbet promo codes

En het laatste begrip is de 1xbet promo codes. We hebben in een van onze artikelen al geschreven over deze term: een reeks cijfers en letters die gebruikt worden om je winsten te verhogen, extra geld te krijgen, je weddenschappen te verzekeren, enz. Promo codes kunnen gebruikt worden bij het registreren (nieuwe spelers kunnen een 30% welkomstbonus krijgen dankzij een STAVKAWIN promo code) of bij het plaatsen van weddenschappen/spelen. Je kan speciale codes krijgen van wedpartners van 1xBet of je promopunten inwisselen in de promocode showcase. Promo codes kunnen ook beschikbaar zijn als onderdeel van andere promoties van 1xBet. Let op: inwisselcodes voor promotiepunten hebben een beperkte geldigheidsduur. Daarom raden wij u aan om ze te gebruiken zolang ze actief zijn.

Relevant nieuws