Intro

1xBet officiële app: functies en updates

Официальное приложение 1хБет
Een van de sterke punten van bookmaker 1xBet is de beschikbaarheid van een verscheidenheid aan weddenschap applicaties. Gebruikers kunnen de software installeren op hun computer, telefoon of tablet, waardoor ze op elk gewenst moment en vanaf elk apparaat weddenschappen kunnen plaatsen. Aangezien er veel apps zijn, hebben spelers ook veel vragen over het onderwerp “Hoe download ik 1xBet?”, “Hoe installeer ik de 1xBet app?”, “Waar krijg ik de 1xBet app op mijn iPhone?” etc. We hebben de meeste van hen al beantwoord in aparte artikelen. We hebben echter besloten om het onderwerp uit te putten en te praten over de officiële 1xBet app, zijn functies en updates.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Officiële 1xBet app: Download

Aangezien de website van de bookmaker geblokkeerd kan worden door lokale internet service providers, zijn spelers gedwongen om op zoek te gaan naar de huidige 1xBet mirror. En aangezien het adres van de website kan verschillen (bijvoorbeeld ua-1x-bet.com, 1xbet-rate.com, enz.), vragen veel beginnende gokkers zich af waar ze de officiële 1xBet app kunnen downloaden? En dit is een terechte vraag. Het is een feit dat op de uitgestrektheid van het Internet nep mirrors te vinden zijn, de zogenaamde phishing sites. Hun eigenaars, vertrouwend op de naïviteit van de gebruikers, kunnen toegang krijgen tot de persoonlijke kast 1xBet op de officiële site. Ze zullen ook persoonlijke gegevens in handen krijgen, die voor egoïstische doeleinden gebruikt kunnen worden. Een ander probleem is dat een apparaat geïnfecteerd wordt door een virus met de mogelijkheid om toegang te krijgen tot andere gegevens, zoals uw gebruikersnaam en wachtwoord voor internetbankieren. Daarom raden wij u aan alle software te controleren met een anti-virus voordat u het installeert. Beter nog, gebruik een VPN en bezoek de officiële 1xBet website. Hier kan de speler ook chatten en de mirror* op echtheid controleren en de officiële app downloaden. *In het geval van het gebruik van een alternatief website adres (mirror), kan de gebruiker ook een werkende weddenschap app downloaden. Merk op dat de app voor iPhones beschikbaar is in de App Store en geïnstalleerd kan worden zonder het gokportaal te bezoeken.

Functies van de officiële 1xBet app

Zoals vermeld in de inleidende informatie, kunnen spelers toegang krijgen tot de software voor Windows en Mac OS computers, evenals de mobiele apps voor Android en iOS. Wat ze gemeen hebben is de mogelijkheid om een account aan te maken, winsten te storten/op te nemen, en een weddenschap te plaatsen. Echter, niet alle apps hebben dezelfde functionaliteit. Ze zijn ontwikkeld door verschillende ontwikkelingsteams en hebben hun eigen functies. Zo biedt 1xWin voor computers gebruikers de mogelijkheid om online te bellen met het support team en heeft het een ingebouwde VPN service. Met de app voor mobiele telefoons kun je live wedstrijden bekijken, wat de computerversie van 1xBet niet heeft. Gebruikers van de Android en iOS apps kunnen echter niet gokken, wat niet het geval is voor gokkers die de 1xWin apps gebruiken. Tegelijkertijd kun je met de Mac OS app alleen sport- en cybersportweddenschappen plaatsen. Het is niet nodig om de laatste versie van de website van de bookmaker te downloaden om de 1xBet apps te updaten. Je kunt updaten via de app door de laatste versie van de software te downloaden. Je kunt de functies van de officiële 1xBet apps vinden in de Desktop app en Smartphone app secties van de website van de bookmaker. Daar kunnen spelers ook de laatste versie van de apps downloaden Мобильное приложение 1xBet

Hoe gebruik je 1xBet

Nieuwkomers die nog niet eerder met de 1xBet app hebben gewerkt, vragen zich af hoe ze deze moeten gebruiken. In feite is het antwoord heel eenvoudig: installeer het en begin met wedden. De details van het gebruik van de 1xBet app zijn afhankelijk van het type programma:

  • Met de mobiele app voor Android en iPhone van de bookmaker kunnen spelers weddenschappen plaatsen op sportwedstrijden, waaronder realtime cybersporten, wedstrijden online bekijken, casinospellen spelen, gedetailleerde wedstrijdstatistieken op 1xZone bestuderen, transfers verrichten, enz. Voor deze functies is de juiste functionaliteit ontwikkeld. Het zal beschikbaar zijn na autorisatie in de applicatie 1xBet op iPhone of Android. Bovendien past de applicatie zich aan de grootte van alle populaire mobiele apparaten aan, zal snel en gemakkelijk te gebruiken zijn.
  • 1xBet op Windows maakt het mogelijk om te wedden op sport (pre-match en live weddenschappen), live wedstrijden te bekijken, geld over te maken, enz. Gebruikers hebben dus alle mogelijkheden om comfortabel weddenschappen af te sluiten vanaf hun desktop of laptop computer. De 1xWin interface voldoet aan een gangbare Windows standaard. Daarom is het gemakkelijk te gebruiken.

U kunt meer informatie vinden over elk van de 1xBet apps in de secties Desktop en Smartphone App.

Relevant nieuws