Intro

1xBet live sportweddenschappen: kenmerken en soorten weddenschappen

Gebruikers die de voorkeur geven aan online wedden zullen het aanbod van de 1xbet bookmaker waarderen. Het biedt gokkers een breed scala aan evenementen, handige tools voor een snel beheer van weddenschappen en verschillende opties voor weddenschappen. Meer details over de Live sectie zullen worden besproken in het artikel van vandaag.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

1xBet Live wedden voor beginners en professionals

Wedkantoor 1xBet onderscheidt zich van de concurrentie met zijn verscheidenheid aan pre-match en live weddenschappen. Als we het hebben over het aanbod van 1xBet, is het de moeite waard om de grote selectie van evenementen in niche competities te vermelden. Het huidige totaal aantal beschikbare voorwedstrijden op de site is meer dan 5.000. Dit is ruim voldoende voor zowel professionals als beginners.

In het geval van live weddenschappen, heeft 1xBet ongeveer 1000 live evenementen beschikbaar op elk moment (afhankelijk van het seizoen). Dit is een zwaarwegend argument voor ervaren gokkers. Steeds meer nieuwkomers geven echter de voorkeur aan live weddenschappen – weddenschappen die tijdens het evenement worden afgesloten. Dit wordt vergemakkelijkt door de mogelijkheid om wedstrijden online te bekijken en nauwkeurigere voorspellingen te doen, evenals het “uitkiezen” van goede kansen voor weddenschappen. De Live sectie van 1xBet is echter in de eerste plaats voor getrainde wedders. Als u net begonnen bent met wedden, raden wij u aan naar onze wedschool te gaan om waardevolle tips voor succesvol wedden te krijgen.

1xBet online wedden: weddenschap aanbod

Zoals eerder vermeld, kunt u online wedden van 1xBet vinden op onze Live wedden pagina. U kunt navigeren via het bovenste en onderste menu. De sectie zelf is georganiseerd volgens het line-up principe: in het rechter gedeelte van het scherm is er een sectie met “Top Kampioenschappen” en “Top Games”, waar populaire evenementen worden verzameld. Er is ook een zijmenu waarmee u snel wedstrijden in verschillende sportdisciplines kunt selecteren.

Gebruikers kunnen live weddenschappen plaatsen bij 1xbet op meer dan 20 sporten per dag. De verscheidenheid aan online evenementen is inferieur aan de lijn, wat typisch is voor alle bookmakers. Echter, wedders hebben de kans om te wedden op alles van het eerste elftal tot het aantal gele kaarten in het voetbal. Op deze manier hebben gebruikers alles wat ze nodig hebben om een goede tijd te hebben met 1xBet live wedden.

1xBet Live Wedden

Naast de standaard live weddenschap presentatie, hebben spelers extra live weddenschap opties beschikbaar in het drop-down menu. De volgende soorten online weddenschappen zijn momenteel beschikbaar bij 1xBet:

 • Zelfwedden is de pagina met alle aanbiedingen van live weddenschappen die beschikbaar zijn in het land waar de speler woont. Het aanbod wordt gevormd op basis van de gegevens die in het profiel van de speler zijn ingevoerd.
 • Multi-LIVE is een handig dashboard dat het mogelijk maakt om geselecteerde live weddenschappen tegelijkertijd te volgen. De gebruiker verzamelt zelf de evenementen op de pagina en beheert ze met behulp van de drag-and-drop methode.
 • Aankondigingen van live evenementen zijn wedstrijden die binnenkort plaatsvinden en worden overgebracht naar het Live gedeelte. Op deze manier kan de gebruiker onmiddellijk berekenen welke weddenschappen in de voorwedstrijd kunnen worden geplaatst en welke online beschikbaar zijn.

Voorheen waren andere weergaven van live weddenschappen, zoals roulette Live, beschikbaar voor spelers. De bookmaker 1xbet staat echter niet stil en brengt voortdurend wijzigingen aan in de functionaliteit van de website.

Мульти Лайв 1хБет

Voor- en nadelen van live wedden bij 1xBet

Zoals de praktijk uitwijst, zijn ervaren 1xBet gebruikers eerder bereid om online weddenschappen op sport te plaatsen dan aan de lijn. Dit heeft te maken met de voordelen van live wedden in vergelijking met wedden vóór de wedstrijd, namelijk:

 • Een grote selectie van evenementen in verschillende sportdisciplines.
 • Snelheid van weddenschappen op verschillende evenementen.
 • Handige hulpmiddelen voor het analyseren van wedstrijden.
 • Live video-uitzendingen van sommige wedstrijden (online TV).
 • Hogere winkansen in vergelijking met concurrenten.
 • Tijd voor live weddenschap berekening is 10-15 minuten

Het plaatsen van live weddenschappen kent echter ook een aantal nadelen:

 • Geen mogelijkheid om online sportweddenschappen te markeren.
 • Je kunt het geld dat je van 1xbet live weddenschappen hebt ontvangen pas 12 uur na de wedstrijd opnemen.
 • Er is niet altijd een verzekering voor live weddenschappen.

Ondanks deze nadelen wint online sportweddenschappen van 1xBet aan populariteit onder gokkers. Daarom groeit het aantal evenementen in de sectie, evenals nieuwe weddenschappen tools. Dit is een groot pluspunt voor fans van realtime weddenschappen.

Relevant nieuws