Intro

1xBet iPhone app: hoe downloaden en installeren?

Как скачать 1xBet на Айфон
Bezitters van een iPhone kunnen weddenschappen plaatsen via de 1xBet website (deze is geoptimaliseerd voor schermgrootte) of de mobiele app gebruiken. Deze laatste tool is erg populair bij ervaren gebruikers. Nieuwelingen hebben echter veel vragen over het downloaden van de software naar hun telefoon, het installeren op hun iPhone en het correct gebruiken ervan. Daarom hebben we antwoorden voorbereid op populaire vragen over het onderwerp van vandaag.

Logo 1xbet
100% bonus tot 100 euro

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Hoe download ik 1xBet op mijn iPhone?

1xBet software is beschikbaar voor download op AppStrore. Dit stelt spelers in staat om de 1xBet app op hun iPhone te installeren, rechtstreeks vanaf hun telefoon. Het enige wat je hoeft te doen is in te loggen op de app marktplaats en de juiste app te zoeken op de naam van de bookmaker. Je kunt ook een directe link naar AppStrore nemen vanaf de website van de bookmaker. Let op: er is geen kant-en-klaar installatiebestand voor het downloaden van 1xBet op iPhone op het portaal van het kantoor.

Hoe kan ik 1xBet op iPhone in Rusland downloaden?

Activiteiten van een weddenschappen bedrijf 1xBet in Rusland is niet legaal. De website van het bedrijf is geblokkeerd door Roskomnadzor. Daarom moeten gokkers extra software of 1xBet mirrors gebruiken om de blokkering te omzeilen. Onder hen is de 1xBet mobiele app voor iPhone. Om deze te downloaden, is het niet nodig om de officiële site van de bookmaker te bezoeken. U kunt de 1xBet app voor iPhone in Rusland downloaden van de marktplaats. In dit geval zouden er geen problemen moeten zijn met de installatie en het verdere gebruik van de applicatie.

Als de pagina met de app wordt geblokkeerd, moet u:

  1. Ga naar Instellingen – Apple ID **** (gebruikers e-mail) – Bekijk en verander geolocatie van Rusland naar Oekraïne, waar de site niet geblokkeerd is.
  2. Ga terug naar de pagina van de app in de officiële Apple shop en download de software.
  3. Installeer 1xBet op uw iPhone en verander opnieuw de geolocatie.

Вход в мобильную версию 1xBet

Waar kan ik 1xBet downloaden op iPhone?

We hebben deze vraag al beantwoord in de eerste sectie. De 1xBet iPhone app kan gevonden worden op de officiële marktplaats van de bookmaker. Dankzij het feit dat het beleid van Apple het gebruik van gok apps niet verbiedt, kunnen gebruikers de software downloaden en installeren vanuit de AppStore.

Wedkantoren kunnen de 1xBet wedden app voor iOS vinden. Wij raden echter af om apps van externe bronnen te installeren. Dit is niet veilig en kan resulteren in het verliezen van toegang tot uw account. Bovendien kunnen aanvallers de informatie op uw mobiele telefoon voor hun eigen doeleinden gebruiken.

Waarom wil 1xBet niet downloaden naar mijn iPhone?

Als de speler geen toegang krijgt tot de AppStore pagina, kunt u de methode proberen die beschreven staat in “Hoe download ik 1xBet naar iPhone in Rusland?” Als u wel toegang heeft tot de pagina, maar het programma niet installeert, moet u de instellingen van uw iPhone controleren. Misschien, de telefoon is onlangs bijgewerkt en ondersteunt niet de versie van 1xBet gokken toepassing. Met deze vraag kunt u contact opnemen met de exploitanten van de hotline van de bookmaker. Het moet eraan worden herinnerd dat ze 24 uur per dag beschikbaar zijn.

Relevant nieuws