Intro

1xBet: eerste stortingsbonus voor nieuwkomers

1хБет бонусы на первый депозит
Bij het leren kennen van een bookmaker let de potentiële gebruiker op het aanbod van weddenschappen/gokken, de winkansen, de verscheidenheid aan betaalmethoden, de beschikbaarheid van bonussen, promoties, etc. Tegelijkertijd is de mogelijkheid om beloningen te ontvangen bij het begin en tijdens het actieve gebruik van de diensten van het kantoor, een van de belangrijke criteria voor het kiezen van een gokportaal. Daarom bieden veel bookmakers, waaronder 1xBet, een welkomstbonus aan hun spelers. Wat biedt 1xBet voor nieuwkomers? Dit zal in het artikel worden besproken.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

1xBet Eerste Deposit Bonus

Nadat de spelers kennis hebben gemaakt met het portaal van het wedbedrijf 1xbet en besloten hebben om een account aan te maken, raden wij aan om de “PROMO” pagina te bezoeken. Deze bevat alle huidige promoties en bonusprogramma’s voor gebruikers. Als je geen tijd hebt om alle promoties van dichtbij te bekijken, neem dan een kijkje in ons artikel. We hebben informatie samengesteld over populaire promoties van 1xBet. Het bevat een beschrijving van de promotievoorwaarden en een vergelijking van de topaanbiedingen van de bookmaker. U kunt ook de kenmerken van 1xBet’s eerste stortingsbonus in het artikel lezen.

Echter, voordat je verder gaat met het registreren van je account, raden we je aan de voorwaarden voor het ontvangen en inzetten van de welkomstbonus te lezen. Waarom is het belangrijk? Sommige bookmakers beloven exorbitante beloningen in reclamebanners en verbergen de nuances achter een heleboel “sterretjes”. Het is dus niet altijd eenvoudig om een aanbieding van een inschrijfbonus in te zetten en er een echte beloning van te maken. Ondanks het feit dat 1xBet een vrij loyaal kantoor is en het verkrijgen van de welkomstbonus mogelijk zal zijn voor nieuwkomers. Toch is het beter om uw mogelijkheden meteen te evalueren dan om later een negatieve ervaring op de website van de bookmaker te hebben.

1xbet eerste storting: bonusvoorwaarden

De 1xbet bookmaker biedt spelers twee welkomstbonussen om uit te kiezen. De eerste geldt voor weddenschappen en de tweede voor gokken. Helaas kunnen gokkers geen twee bonussen tegelijk krijgen. Daarom is het de moeite waard om in te loggen in je persoonlijke kabinet, sectie “Account Instellingen”, en in het veld “Deelnemen aan Bonus Promoties” de beloning te selecteren die je interesseert of je af te melden van deze.

1xBet Eerste Storting Bonus

Na het aanmaken van een account en het selecteren van een weddenschap bonus, kan een speler geld storten op zijn account. 1xbet biedt een welkomstbonus van 100% van het eerste stortingsbedrag, maar niet meer dan $100*. Dat gezegd hebbende, er is een geweldige manier om je inschrijfbonus te verhogen met $30*. Wanneer je een account aanmaakt, moet je STAVKAWIN invoeren in het promo code veld. Dan kunt u verder gaan met storten. Let op: je kunt de code niet gebruiken nadat je je hebt aangemeld, je kunt hem alleen gebruiken wanneer je een profiel aanmaakt.

Volgens de voorwaarden van de eerste stortingsbonus is het minimum stortingsbedrag $0,5*. De speler heeft 30 dagen om de ontvangen bonus in te zetten. Om van de bonusrekening naar de hoofdrekening te gaan, moet het bonusbedrag 5 keer worden ingezet op een parlay met ten minste 3 evenementen. De minimum winkans voor elk evenement is 1.40.

1хБет - выбор приветственного бонуса

Eerste storting bij 1xBet: speelbonus

Als een gebruiker heeft gekozen voor een 1xbet spelen welkomstbonus, is het ook de moeite waard om de mechanismen van de ontvangst en het inzetten ervan te lezen. Volgens de regels ontvangt de gokker een beloning van maximaal $1.500* + 150 gratis spins. De bonus is verdeeld in 4 delen, die worden bijgeschreven na de eerste 4 stortingen:

  • $300* (100% van het gestorte bedrag) en 30 freespins.
  • $350* (50% van het gestorte bedrag) en 35 freespins.
  • $400* (25% van bedrag) en 40 freespins.
  • $450* (25% van bedrag) en 45 freespins.

Het geld moet 35 keer worden ingezet binnen 7 dagen nadat het is bijgeschreven. Bovendien mag het inzetbedrag niet hoger zijn dan $5*. Wat de gratis spins betreft, deze kunnen alleen op bepaalde spellen worden gebruikt. Deze worden beschreven op de promotie pagina.

1xbet eerste stortingsbonus is een geweldige kans voor nieuwkomers om de functies van het portaal uit te proberen. De gebruiker zal verschillende goktechnieken kunnen oefenen en nieuwe gokspellen uitproberen. In aanvulling op de ervaring kan de gebruiker extra geldelijke beloningen krijgen die een aangename aanvulling zullen zijn op de opgedane ervaring.

*Of een overeenkomstig bedrag in een andere valuta.

Relevant nieuws