Intro

1xBet coupon: hoe te maken en te controleren

Проверка купона в 1хБет
Zodra de gebruiker heeft beslist over de uitkomst voor het evenement, is het tijd om het toe te voegen aan de werkbalk en dan een weddenschap te vormen. Hoewel het proces zelf niet ingewikkeld is, hebben veel spelers vragen over zo’n concept als “1xBet Coupon”. Daarom zullen we in dit nieuwe artikel alle belangrijke aspecten van coupons in 1xbet bekijken, namelijk het vormen en controleren.

Logo 1xbet
100% bonus tot 100 euro

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Coupon definitie bij 1xbet

Bij het leren van sportweddenschappen worden spelers geconfronteerd met veel termen die niet altijd even intuïtief zijn. Onder hen is de 1xbet coupon. Het verwijst naar een cheque die een speler ontvangt na het plaatsen van één of meerdere weddenschappen. In het geval van een land-based instelling, wordt de coupon in gedrukte vorm verstrekt. Een 1xbet coupon is echter een elektronisch afschrift dat de volgende informatie bevat:

 • Type sport en kampioenschap.
 • Naam van de spelers/teams in de wedstrijd.
 • Kans op de uitslag.
 • Het bedrag van de weddenschap.
 • Het bedrag van de mogelijke winst.
 • Beschikbaar voorschot (we schreven over wat een vertrouwensweddenschap in 1xbet is in een apart artikel).
 • Informatie over verzekeringen en andere opties.

Na het klikken op de geselecteerde uitkomst voor een evenement, zal deze verschijnen in de rechter zijbalk. Hier kan de speler het type weddenschap selecteren, het bedrag van de storting specificeren en de weddenschap vormen. Dit paneel, op de officiële website van 1xbet, wordt een coupon genoemd. Dus, als het gaat om het vormen van een coupon bij 1xbet, is het niets anders dan het toevoegen van evenementen aan de werkbalk voor het verder plaatsen van weddenschappen.

1xBet - проверка купона

1xbet Coupon Nummer

Onmiddellijk na het plaatsen van een weddenschap ontvangt de speler een identificatiecode voor zijn coupon. Dit is een tiencijferig nummer dat op de meldingspagina van de weddenschap wordt weergegeven. Dankzij deze code kan de gebruiker snel informatie vinden over de weddenschap op de “Weddenschap geschiedenis” pagina of via een speciale dienst, die hieronder zal worden besproken. het couponnummer van 1xBet is uniek. Daarom, als er vragen zijn over een weddenschap, kunnen spelers schrijven naar support, met vermelding van de opgegeven code. De gebruiker hoeft echter niet alle coupon nummers op te schrijven na het plaatsen van een weddenschap. De informatie over de codes is opgenomen in de weddenschap geschiedenis.

Controle coupon 1xbet

Bookmakerskantoor 1xBet voorziet gebruikers van een handig hulpmiddel om coupons te controleren. Het zal nuttig zijn voor spelers die weddenschappen plaatsen op verschillende apparaten en het resultaat van de weddenschap willen weten. U hoeft niet uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren om coupon informatie te krijgen, u hoeft alleen maar het coupon nummer van 1xbet te hebben. Om de details van een weddenschap te vinden, moet de speler naar de “Check Coupon” pagina op de 1xBet website gaan. Deze kan worden geopend via de “Nuttige” sectie van het onderste menu. Op deze pagina moeten de spelers een numerieke code invoeren en de anti-spam controle doorstaan. Na het klikken op de “Check” knop, zal belangrijke informatie over de weddenschap verschijnen. Gebruikers kunnen de 1xbet coupon ook controleren via hun persoonlijke kastje. Om dit te doen, moet je inloggen op de website en naar de “Weddenschap geschiedenis” sectie gaan. Alle informatie over de weddenschap van de gebruiker is hier beschikbaar.

Проверка купона 1хБет

Weddenschappen controleren op 1xBet

De website van de bookmaker blijft het belangrijkste instrument voor het plaatsen van weddenschappen. Bovendien maken gebruikers niet alleen weddenschappen op hun PC, maar ook op werkmachines. Daarom blijft veiligheid een actueel thema, namelijk de vraag: “Hoe kan men een weddenschap op 1xBet controleren zonder in te loggen op het portaal?” Het ontwikkelingsteam van 1xBet heeft een eenvoudige en effectieve manier geïmplementeerd om weddenschappen via de site te controleren. Om dit te doen, moet u de volgende stappen volgen:

 • Ga naar de officiële site van de bookmaker of een mirror (je kunt materiaal over dit onderwerp vinden op onze blog).
 • Scroll naar beneden naar de footer. Er is een extra menu met items.
 • Onder het subkopje “Handig”, vind je de sectie “Controleer coupon” en ga naar de pagina.
 • Ga door de anti-spam check door het vakje aan te vinken dat u geen robot bent.
 • Kopieer de coupon code in de box en klik op “Verifiëren”.

Na het uitvoeren van deze stappen verschijnt er informatie over een of meerdere weddenschappen die in het wedbriefje zijn opgenomen. Op deze manier kunt u weddenschappen op 1xBet controleren zonder in te loggen op de website van de bookmaker.

Relevant nieuws