Intro

1xBet bookmaker beoordelingen

Nieuwkomers in sportweddenschappen kijken vaak naar populaire bookmakers. Dergelijke bedrijven leveren kwaliteitsdiensten en houden zich aan de voorwaarden van het contract. Bovendien zijn de persoonlijke gegevens en het geld van de spelers veilig. U kunt betrouwbare bedrijven kiezen op basis van de beoordelingen van andere spelers. Wat schrijven gebruikers over 1xBet? Dit artikel zal het je vertellen.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Beoordelingen over 1xbet: gebruikersbeoordelingen

1xBet behoort tot de top bookmakers in de voormalige Sovjet-Unie. We schreven over de redenen voor het succes van de bookmaker kantoor in een artikel over de functies 1xBet en deel uw mening over de voordelen van het bedrijf. Echter, om een beslissing te nemen over het registreren op de website van de bookmaker en het verdere gebruik ervan, raden wij aan de beoordelingen van andere 1xbet gebruikers te lezen. Het is niet moeilijk om ze te vinden. Typ gewoon een zoekopdracht in voor “1xBet beoordelingen” of alternatieve zoekopdrachten om bij gokforums en portals te komen. Hier laten spelers hun commentaar achter over het kantoor en delen de voor- en nadelen. Na een snelle blik op de informatie, blijkt dat 1xbet veel negatieve recensies heeft (ze zullen hieronder worden besproken). Geef echter niet onmiddellijk op over het kantoor. In de regel zijn spelers meer bereid om negatieve informatie online te delen dan positieve. Dat is de menselijke psychologie. Dat is de reden waarom het aantal negatieve recensies op het kantoor hoger is. Maar daartussen zijn ook goede reviews te vinden die een objectief beeld laten zien Отзывы о букмекере 1хБет

Negatieve beoordelingen van 1xBet

Negatieve beoordelingen over de bookmaker komen neer op problemen met:

  • Opname van geld na ontvangst van uw winsten of saldi. In het eerste geval, kan er een extra controle van het geld voor het witwassen van geld en het gebruik van illegale technieken. Echter, na de controle, die enkele uren tot een dag kan duren, worden de fondsen bijgeschreven op de persoonlijke rekening van de gokker. In het tweede geval kunnen spelers het geld niet opnemen zonder het in te zetten. In alle situaties wordt voldaan aan de voorwaarden van de overeenkomst die de gebruiker heeft geaccepteerd bij zijn registratie op de website van 1xbet.
  • account verificatie. Sommige gebruikers vereisen aanvullende documenten om de identiteit te verifiëren. Daarom worden dergelijke eisen die in de overeenkomst worden vermeld, door de spelers als negatief ervaren.
  • Onsuccesvolle transfers. Het geld bereikt niet altijd de geadresseerde. Dit kan te wijten zijn aan foutief ingevoerde gegevens of andere problemen, ook aan de kant van het kantoor. Als dit het geval is, is het de moeite waard om contact op te nemen met het support team en alle documenten op te vragen om de betaling op te sporen.
  • De inzetlimieten. Als het kantoor fraude ontdekt bij het plaatsen van sportweddenschappen, kunnen er inzetlimieten worden ingesteld. Deze zijn dan zeer moeilijk ongedaan te maken en uw reputatie te zuiveren. Fouten in de kunstmatige intelligentie die dergelijke machinaties opspoort, komen echter ook voor. In ieder geval is het de moeite waard om contact op te nemen met 1xbet support.
  • Live weddenschappen odds. Tijdens live weddenschappen worden de odds dynamisch bijgewerkt. Daarom kunnen tijdens het selecteren van een weddenschap de getallen veranderen en zal de speler gedwongen worden om op een lagere odd in te zetten.
  • Backfixing van weddenschappen. Fouten kunnen voorkomen tijdens het plaatsen van inzetten bij live weddenschappen. Onder hen is de verdubbeling. Om de tweede inzet te retourneren moeten we contact opnemen met support en de situatie uitleggen. Op het moment van schrijven is deze bug zeer zeldzaam.

Отзывы о БК 1хБет Meer beoordelingen over bookmaker 1xBet kunt u online zoeken. Het is echter aan u om al dan niet kennis te nemen van de informatie, aangezien veel commentatoren subjectief zijn.

1xBet beoordelingen: commentaar van echte gebruikers

Wie kan er beter vertellen over de bookmaker 1xBet? Natuurlijk, echte gebruikers. Daarom hebben we op thematische forums informatie verzameld over de voor- en nadelen van het kantoor van de bookmaker. We hebben geprobeerd zo objectief mogelijk te zijn en onze mening over verschillende kanten van de bookmaker te laten zien.

Positieve beoordelingen over 1xBet Negatieve beoordelingen over 1xbet
Speciale vermelding voor tech support! Ik had een probleem met geldopname: Ik vroeg om 5k over te maken naar mijn kaart, het werd bijgeschreven, maar een paar dagen later verdwenen ze zonder een spoor van mijn kaart. In het bankafschrift was niet eens gecrediteerd. Na contact te hebben opgenomen met de ondersteuning van de bank, kon ik geen informatie krijgen over deze transactie. Maar door contact op te nemen met de technische ondersteuning van 1xBet, was alles in een mum van tijd opgelost. 5k werd teruggestort op de rekening van de bookmaker. Ik won 20 duizend roebel op een voetbalweddenschap en toen begon de tamboerijn… Ze vroegen om herverificatie voor een dag, dan de herziening (24 uur) en dan gewoon stilte, een excuus en geen bijzonderheden. Als u uw tijd wilt doden met het omgaan met technische ondersteuning, die ze hebben een walgelijk, raad ik u aan om de site 1xBet te gebruiken.
Ik speel graag bij 1xBet, maar verstandig. Veel aanbiedingen hier, normale kansen, gedetailleerde statistieken. Het is ook heel gemakkelijk om je aan te melden. Ik speel tennis in live. Ik heb 2 weddenschappen in de avond en ik denk dat ik zal doorgaan in de ochtend. Ik kom in de ochtend en ze zijn niet geteld, hoewel ik heb gezien dat ik ervoor betaald ben. Hoe kan dit?
1xBet is een geweldig kantoor met een geweldige voetbal line-up. Ze hebben een goede spreiding op verschillende wedstrijden. Ik speel met wisselend succes, maar dankzij de promoties krijg ik een rendement op mijn weddenschappen. Ik raad ze aan. Ik heb mijn rekening aangevuld, enkele succesvolle weddenschappen geplaatst. Alles leek in orde te zijn. Maar toen ik geld wilde opnemen, had ik wat problemen. Het blijkt dat er veel beperkingen zijn voor geldopname waar ze niet over praten en niet schrijven in de advertenties en banners. Dat is de reden waarom mijn beoordeling “1” is.

Relevant nieuws