Intro

1xBet bonus programma: hoe kan ik geld opnemen?

Бонусная программа 1хБет
Alle gebruikers, na het aanmaken van een account, worden automatisch lid van het 1xBet Bonus Programma. Natuurlijk kan een gokker zich afmelden voor het ontvangen van punten en extra fondsen. Echter, het hebben van een bonus account is een kans om de ontvangen beloningen te verzamelen en om te zetten in echt geld. Maar om dit te doen, is het noodzakelijk om de 1xbet bonus in te zetten. Hoe geld van de bonusrekening naar de hoofdrekening kan worden overgemaakt, wordt in het artikel van vandaag besproken.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Wat is een bonusrekening bij 1xbet?

Zoals in de inleiding vermeld, worden 1xbet gebruikers, na hun registratie, automatisch deelnemers aan het bonusprogramma. Zij openen een bonusaccount bij 1xbet, waarop beloningen in de vorm van punten of speciaal geld worden uitgekeerd. Het eerste type beloning kan worden ingewisseld voor gratis weddenschappen of spins, die vervolgens moeten worden ingezet volgens de regels van de bookmaker. De tweede kun je direct gebruiken om weddenschappen af te sluiten of spelletjes te spelen. De winsten moeten echter wel worden ingezet.

U kunt bij 1xBet beloningen op uw bonusrekening krijgen tijdens de registratie, voor een actief en succesvol spel op de site, correcte voorspellingen voor weddenschappen, deelname aan wedstrijden en promotieprogramma’s. Meer details over bonuspunten en fondsen in het bonusprogramma worden besproken in een apart artikel op de website.

Hoe win ik mijn 1xBet bonus?

Volgens de voorwaarden van het 1xbet bonusprogramma kunnen gebruikers verschillende soorten beloningen ontvangen: cash, gratis weddenschappen (freebies) en gratis spins (freespins). Daarnaast verdienen gokkers speciale punten die omgezet kunnen worden in de bonussen die hierboven beschreven staan op de promo code showcase pagina. We hebben op de website meer in detail over deze procedure geschreven.

Alle beloningen, ongeacht het type, moeten worden ingewisseld volgens de voorwaarden van de promotie. In de regel moet dit binnen een beperkte tijd gebeuren (van 24 uur tot een maand), met gebruikmaking van bonussen in bepaalde evenementen of spellen. Bijvoorbeeld, om een 1xBet bonus in sport te winnen, moet een gokker een multi-inzet doen. In dit geval moet de gecombineerde weddenschap een bepaald aantal evenementen omvatten met een minimum odd die niet lager is dan een vastgestelde waarde. Pas als aan deze voorwaarden is voldaan, worden de bonusgelden overgemaakt naar de hoofdrekening van de speler. Anders wordt de bonus geannuleerd.

Hoe gebruik ik de bonusrekening bij 1xBet?

Niet alle gebruikers zijn bekend met het 1xBet bonusprogramma of maken er geen gebruik van. Dit komt door onwil om de voorwaarden te begrijpen (beschreven in het artikel over het bonusprogramma) of door negatieve ervaringen met deelname aan promoties en bonussen buiten het portaal van de bookmaker. Naar onze mening moeten dergelijke gebruikers hun mening over het bonusprogramma van 1xBet heroverwegen. Het gebruik van een bonus account bij 1xBet is een betaalbare manier om je winsten te verhogen, die de gokker simpelweg verspeeld.

Акции и бонусы 1хБет

Dankzij de bonussen kunnen gebruikers hun vaardigheden aanscherpen in nieuwe spellen of experimenteren met nieuwe soorten weddenschappen. En als je een juiste voorspelling doet bij een wedstrijd of een winnend spel speelt, bijvoorbeeld bij kaartspellen, kun je een mooie bonus krijgen op het eindbedrag.

Om te beginnen met het 1xBet bonus account, moet de speler de voorwaarden voor het ontvangen van bonuspunten en bonusfondsen te weten komen (zie het Bonus Programma artikel voor informatie). Bovendien moet je de bonus inzetregels leren kennen. Hoewel de 1xBet bookmaker alle gokkers een echte kans geeft om beloningen te verdienen, kunnen de inzetvoorwaarden ingewikkeld lijken voor nieuwelingen. Daarom is het noodzakelijk om te beginnen met “eenvoudige” promoties.

Zodra de bonus op de rekening is bijgeschreven, moet de speler uitzoeken welk type beloningen hij heeft ontvangen. Als het punten zijn, ruil ze dan in voor freebies of freespins. Op hun beurt moeten de bonusfondsen worden geplaatst op sportevenementen of spellen. Het is belangrijk om te onthouden dat alle beloningen een beperkte tijd hebben om gebruikt te worden, en dat winsten moeten worden ingezet.

Hoe besteed ik mijn 1xBet bonus account?

Veel nieuwelingen, bij het lezen van 1xbet marketing materiaal over bonussen, kunnen deze beloningen verkeerd interpreteren. Het lijkt voor hen dat de ontvangen fondsen kunnen gebruikt worden als basisfondsen. Het is echter niet mogelijk om de 1xbet bonusrekening onmiddellijk uit te geven. In plaats daarvan kan een gebruiker zijn beloningen inzetten in weddenschappen of spellen. In dit geval worden de ontvangen winsten (in het geval van een succesvolle uitkomst van de weddenschap) niet bijgeschreven op de hoofdrekening. Het moet meerdere keren worden ingezet voordat het kan worden opgenomen van de website van de bookmaker.

Dus, gokkers kunnen de bonus roebels of andere valuta niet uitgeven op 1xbet. Al het bonusgeld moet verplicht worden ingezet. En aangezien dit proces uit verschillende fasen bestaat, is het niet altijd mogelijk om het volledige bedrag op te nemen op de hoofdrekening.

Hoe maak ik een overschrijving van een bonus account naar mijn hoofd-account bij 1xbet?

In de meeste gevallen nemen gebruikers bewust deel aan promoties en worden ze beloond in de vorm van bonussen. Nieuwkomers kunnen echter bonussen van de bookmaker “uit het niets” ontvangen. Daarom vragen ze zich vaak af hoe ze die van de bonusrekening naar de hoofdrekening van 1xbet kunnen overmaken? In de vorige paragrafen hebben we al geschreven over de belangrijkste stappen in dit proces:

  • Het bepalen van het type bonus: fondsen, freebies of freespins.
  • Jezelf vertrouwd maken met de voorwaarden voor het inzetten van beloningen.
  • Het opvolgen van alle aanbevelingen van de bookmaker om de fondsen op je hoofdaccount te krijgen.

Промокоды в 1xBet (1хБет)

Op deze manier kunnen gebruikers de bonussen niet overmaken naar hun account zonder ze in te zetten. De juiste inzetstrategie en veel geluk zijn precies wat zal helpen om de bonusbeloning om te zetten in echt geld.

Hoe kan ik mijn 1xBet bonus opnemen?

Als je eenmaal een bonus op je speciale account hebt ontvangen, moet je jezelf in detail vertrouwd maken met de bijzonderheden van het gebruik ervan. In de regel moeten sportbonussen worden ingezet via expresweddenschappen. Het inzetbedrag, het aantal evenementen en de winkansen zijn afhankelijk van de promotie. Exacte informatie is beschikbaar in de PROMO sectie.

Wat het gokken betreft, legt bookmaker 1xbet beperkingen op aan het gebruik van freespins in gokkasten. Op deze manier hebben gebruikers de mogelijkheid om gratis spins toe te passen en vervolgens het geld terug te winnen in de spellen die aan de regels voldoen. U kunt ook informatie over dit onderwerp vinden op de promoties pagina (PROMO sectie).

Relevant nieuws